Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@verunkamarsikova další postup by ti měla říct lékařka, mě moje řekla že když 3-4. cykly nic tak laparka protože není možné že po clostíku neotěhotním. nezkusila si ten clostík kombinovat s nosifolem?
Ne ne, právě mě řekla že u mě vidí všecko v pohodě, takže by prý přítele poslala na spermiogram…asi to bude na dlouho..tak už jsem z toho taková i nervózní ![]()
Aha tak to určitě, můj manžel ač dítě už máme byl poslán na spermio ještě dřív než já začala brát clostík, moje dr. dává na ty chlapy hodně důraz, že prý aby do mě nervala hormony a pak se nezjistilo že je manžel neplodný
Tak s malou jsem problém neměla, pak sem nějakej čas byla sama a teď už jsem s přítelem přes dva roky a tak teď nevim no jak a co bude, na každýho to působí asi jinak..a nebo je opravdu příčina na partnerově straně
ale donuťte chlapa jít k doktoru..
@verunkamarsikova no můj muž se bojí doktorů jak čert kříže ale spermio šel statečně dokonce 2×. řekla bych mu jak to je, že když se nedaří pošlou tě na operaci a nebo budete muset docházet někam do caru a jít na umělko. pokud nebude chtít tak bych zauvažovala zda mu to dítě za to stojí
Sám s tím přišel že chce, ale někdy mi ukazuje pára který čekaly třeba 5 let, ale my nejsem oni, my jsme přece my
no uvidíme co bude
nejradši bych bez pomoci lékářů
koupila sem mu i http://www.lekarna-bona.cz/…ibido-tbl-60 na zkoušku tak uvidíme..
@verunkamarsikova jak dlouho páry čekají je jedna věc ale většinou mají už hotové komplexní vyšetření. u nás to bylo tak že manža šel na spermiogram a přišel se super výsledkem a hned následný sex jsme si udělali dceru, nějak ho to povzbudilo že je plodný a najednou to šlo ![]()
No sem na to sama zvědavá, dceru sem v předešlém vztahu měla vážně hned, tehdejší přítel to dvakrát neuhlídal…já sem samozdřejmě chtěla, takže mi nevadilo že nehlídal
no ale hold každý vztah neni stejný:) jen tady čtu ty diskuse jak ty prášky vychvalujou jak počaly a my nic ![]()
Ahoj holky, potrebuju poradit, dneska jsem byla u dr a nasadila mi clostylbegyt a utrogestan + nejake injekce, ale nevím nazev, nevite proc tyto injekce a kdy se aplikuji? Ja se na to zapomnela zeptat…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potrebuju poradit, dneska jsem byla u dr a nasadila mi clostylbegyt a utrogestan + nejake injekce, ale nevím nazev, nevite proc tyto injekce a kdy se aplikuji? Ja se na to zapomnela zeptat…
No když nevis ani název injekce, tak jak to máme tušit my.. Promiň, ale zítra si zavolej DR.. Tady ti opravdu nikdo neporadí na 100% ![]()
@Anonymní píše:
@Kskaja no teď jsem to našla a měl by to být pregnyl…
Pokud vim, pregnyl je prasek ktery se rozmicha ve vode a pak se teprve aplikuje injekci a jde o jednu injekci. Je na popraskani folikulu se zdravymi vajicky, za nejakou dobu po jeho pichnuti (tusim 36 hodin nebo tak nejak?) by melo dojit k OPU, IUI, nebo sexu… ale sex samozrejme muze byt i driv nebo pozdeji, jen proste v ten cas je nejpravdepodobnejsi oplodneni.