Co 5měsíčnímu dítku k Vánocům?

737
28.11.11 15:25

co 5m dítku k Vánocům?

Maminky co by jste by jste koupily skoro půl roční holčičce k vánocům? Já jsem nějak bez nápadu… :nevim: Máme pěnové puzzle na podlahu, kostičky, chrastítka.. takové kravinky.. Od babiček dostane židličku a takového gumového oslíka. Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
28.11.11 15:27

Vítkovi bylo necelých půlroku na první vánoce. Dostal takový skládací kalíšky od fisherprice, pyžámko s tygříkem, nějaký drobnůstky a od babiček plínky. Pojem z toho neměl, takže jsem to moc nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.11 15:28
Jiiriinka1 píše:
Maminky co by jste by jste koupily skoro půl roční holčičce k vánocům? Já jsem nějak bez nápadu… :nevim: Máme pěnové puzzle na podlahu, kostičky, chrastítka.. takové kravinky.. Od babiček dostane židličku a takového gumového oslíka. Jak to máte vy?

kup mu lehátko s hrazdičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
28.11.11 15:31

Já jsem si myslela, že to taky hrotit nebudu, ale ted mi to nějak vrtá :mrgreen:
Lehátko máme.. hrací deku taky.. nevim, fakt nevim.. ale zase chci, aby tady něco měla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
28.11.11 15:32

a co třeba aktivní chodítko. Třeba tohle http://www.netshop007.cz/…itko-chicco/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.11 15:34

a co ohrádku??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
28.11.11 15:35

syn bude mít na Vánoce 6m a kousek, mám pro něj koupeno aktivní chodítko Chicco, mluvícího pejska Fisher Price a kyblík s vkládacími kostičkami. Ještě přikoupím nějaký leporela.
Co dostane od babiček raději nezjišťuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
28.11.11 15:37

Co třeba aktivní stoleček od FP, :think: dájí se oddělat nohy a hrát si na zemi. :palec: Malýmu je 7měsíců a je z toho nadšenej, hlavně to vydrží na hraní dlouho. ;)

• Citovat
  • Upravit
3839
28.11.11 15:37
JustynaSvobodova píše:
a co ohrádku??????

tak to je spíš pro rodiče, když ho budou chtít na chvíli odložit do bezpečí :-)

jo a ještě uvažuji o nějakém dětském notebooku (myslím že vyrábí taky FP), bo mi furt bouchá pěstí do klávesnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
28.11.11 15:39

Já jsem také chtěla ohrádku.. ALE.. koupili jsme cestovní postýlku do obýváku s tím, že v ní bude malá když budu potřebovat něco udělat a tak..( malá v ní nechce být) no a tak ohrádka se nám nikam nevejde a postýlka stála hooodně a přítel ji nechce dát pryč.. :zed: :D
Na toho mluvícího pejska se juknu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
28.11.11 15:40
Black_Orchids píše:
JustynaSvobodova píše:
a co ohrádku??????

tak to je spíš pro rodiče, když ho budou chtít na chvíli odložit do bezpečí :-)

jo a ještě uvažuji o nějakém dětském notebooku (myslím že vyrábí taky FP), bo mi furt bouchá pěstí do klávesnice :mrgreen:

Jo no to mě taky zrovna teď :mrgreen: to se taky mrknu ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.11.11 15:45

kupovali jsme kousátko, balonek a plastovou knížku. Pár dalších hraček dostal od rodiny (chrastítka, hracího plyšáka, skládací pohárky… a pár praktických věcí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.11.11 15:56

Takhle malé dítko z toho ještě moc pojem nemá a řekla bych, že ho spíš unese ta atmosféra, světýlka a tak. Náš druhorozenný měl loni na Vánoce necelý rok a co ho zaujalo nejvíc, byly papíry … mohl něco konečně do syta rozškubat, a ve velkém!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.11.11 16:00

..

Příspěvek upraven 26.04.16 v 15:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
28.11.11 16:07

Náš malej bude mít o Vánocích 5 měsíců a plánujeme mu koupit jídelní židličku. To je praktický dárek. Židlička bude od šesti měsíců potřeba.
Přemýšlíme např. nad touto: http://www.detske-kocarky.cz/…y--2523.html?…

A jinak dostane navlékací kroužky - tyto: http://www.lamaze-hracky-pro-nejmensi.cz/…-lamaze.html, dále osušku, povlečení z mikrofleecu, nějakou tu mikinku a overalek a ty skládací pohárky.
Jo a hudební housenku od Lamaze. Tuto: http://www.lamaze-hracky-pro-nejmensi.cz/…-lamaze.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný