Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky chtela bych se zeptat jestli mi nekdo poradi.Mam rok a pul starou holcinu je moc sikovna a nevime jestli ji koupit k Vanocum trikolku uz se slapkama nebo tu plastovou motorku.Rada bych aby na necem v lete uz drandila.Ale nevim pro jak velky deti ty trikolky jsou.Děkuji za pomoc
koupila bych to odrážedlo - motorku. tříkolku klárka zvládla až ve 3 letech
Ona uz ma odrazedlo jako auto, ale uz je na ni mensi.V lete ji budou uz dva tak prave nevim kdy to zvladne.Nevim jak dlouho by ji ta motorka bavila.
A co takove odrazedlo, ktery vypada jako kole bez slapatek? ![]()
KOukala jsem na ne a moc dekuji za radu pomohlo mi to uz jsme se rozhodli Vicky dostane odrazedlo nejaky vetsi a lepsi nez mame ted.A pristi Vanoce co ji bude dva a pul dostane trikolku.Hlky jeste jednou moc dekuji.Kdyby jste meli osvedcenou jeste nejakou znacku budu rada kdyz taky napisete.
Když tříkolku, tak jedině tu klasickou s řetězem a šlapačkami dole. Ty moderní se šlapačkama na předním kolečku jsem ještě neviděla, že by malé dítě ušláplo.
Malá na enduru teď drandí doma skoro pořád, takže bych koupila tohle odrážedlo. Doporučuju kupovat s dítětem, člověk blbě odhaduje výšku motorky.
ano odrážedlo-motorka,ale vybírej s dítětem,já jsem taky neodhadla výšku té motorky