Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
tak jsme s koleginí včera diskutovali co máme nebo nemáme rády (k jídlu). Tak mě napoadlo co by jste nikdy v životě nesnědli i kdyby vám za to něco nabízeli. ![]()
v zivote bych do pusy nedala plicky na smetane, drzky a jakekoliv morske potvory( tim nemyslim ryby, ale kraby, raky, chobotnice atd). ![]()
OT nechces si upravit tu kolegYni??? to mekke i po g mi rve usi.
Příspěvek upraven 05.10.11 v 11:18
Takové ty čínské a japonské prasárny jako například mozek z živých opic
Jinak já jsem čuně, sním vše. Tlusté, tučné, mořské potvory, dušenou zeleninu…
Mám hlad
![]()
Já teda, co se týče „normálních“ jídel, tak sním cokoliv, nejsem vybíravá… Ale NIKDY bych nepozřela nějaký ty brouky, hmyz, žížaly… blééé…
Prostě něco podobně nechutného a živého!
No a taky bych nikdy nesnědla vědomě psa nebo kočku… Jen doufám, že když si občas dám „čínu“ tady u nás od „ťamanů“, tak že jsem tam někdy neměla nějakýho „Bóóbika“ jako tenkrát v tý reklamě!!!
![]()
Terez85 píše:
No a taky bych nikdy nesnědla vědomě psa nebo kočku… Jen doufám, že když si občas dám „čínu“ tady u nás od „ťamanů“, tak že jsem tam někdy neměla nějakýho „Bóóbika“ jako tenkrát v tý reklamě!!!![]()
chacha no tak v to doufam taky ![]()
Med. Nesnáším ho tak, že když ho někdo jí u stolu,kde sedím, musím odejít
. Jinak jím ale úplně vše.
Koukám, že jsme na tom všechny podobně ani prachy by nás nezlomily ![]()
Tak to mě nenapadlo, že se to týká i hmyzu, psů a koček, tak ty samozřejmě taky nepozřu.
Zrovna v jiné diskusi jsem před sekundou psala o tom, že jsem téměř vegetarián. Bliju z masa.
A tím nemyslím, že bych byla vegetarián volbou. To blití myslím doslova.
katyca píše:
Koukám, že jsme na tom všechny podobně ani prachy by nás nezlomily
No tak kdyby mi někdo nabídl třeba 10 miliónů, tak bych možná snědla takový ty moučný červy - ale osmažené na pánvi (jendou jsem viděla, jak to krásně někde naservírovali, tak to by se dalo…)
![]()
Já bych snědla asi všechno az na pavouky
.. cerviky, crvčky, kobylky jsem jedla, možná asi by mi vadilo kdyby byli živí a mrskali se mi v puse..
tak z „normálního“ jídla bych nepozřela syrový rajče
Nevím proč, prostě mi to vadí, třeba i krájení.
Jinaj bych nikdy do huby nedala nějaký ty brouky, červy a tak.
Potvory slizký z moře vytažený se mi sice nelíí, ale myslím, že to může být docela dobrý. Jen nevím, jestli bych měla odvahu ![]()
Z normálních jídel sním všechno. Miluju sushi, tatarák ![]()
Ale červy, housenky, pavouky…někde jedí i hady, psy… tak to ne ![]()
A potom nic z toho, co jsem viděla ve Faktoru strachu !
Ani za ty prachy bych to neudělala.
Ja bych teda krome hmyzu nikdy nesnedla byci koule.Uz pri te predstave jak se to tomu bykovi houpe me natahuje.