Co byl Váš nejvíce WTF moment?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co byl Váš nejvíce WTF moment?
Zastavili jste se někdy sami nad sebou, co to vlastně děláte?
Abych začala - přišel ke mně do obchodu muž, který mi začal vyprávět, že dostal botu na auto a aby se mu nezvýšila pokuta, musí zaplatit 400. Že má už na cestě manželku, která mu peníze veze a zda bych mu je nevypůjčila, že mi tu nechá vše, co má u sebe - prstýnky, klíče a telefon. Že mi to hned vrátí a hodí mi 200 navíc. Přišlo mi to divný a nechápu, že jsem svolila. Prostě zatmění mozku. Samozřejmě už se nevrátil. Teď mám u sebe telefon, klíče a snad jen čekám, kdy dojde policie, že jsem ho odcizila
. Štve mě to, i když to jsou blbý čtyři stovky. Jsem idiot.
Potřebuji uklidnit, že někdo z vás měl taky „WTF“ moment v životě a nechápe, jak to mohl udělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Emily Loudová píše:
Abych začala - přišel ke mně do obchodu muž, který mi začal vyprávět, že dostal botu na auto a aby se mu nezvýšila pokuta, musí zaplatit 400. Že má už na cestě manželku, která mu peníze veze a zda bych mu je nevypůjčila, že mi tu nechá vše, co má u sebe - prstýnky, klíče a telefon. Že mi to hned vrátí a hodí mi 200 navíc. Přišlo mi to divný a nechápu, že jsem svolila. Prostě zatmění mozku. Samozřejmě už se nevrátil. Teď mám u sebe telefon, klíče a snad jen čekám, kdy dojde policie, že jsem ho odcizila. Štve mě to, i když to jsou blbý čtyři stovky. Jsem idiot.Potřebuji uklidnit, že někdo z vás měl taky „WTF“ moment v životě a nechápe, jak to mohl udělat.
zřejmě to někomu ukradl. Nedostaneš se do toho mobilu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obecně – v těchto chvílích je poměrně těžké jednat „racionálně“; ti lidé prostě spoléhají na to, že tě vykolejí – často si vybírají ty, kteří vypadají nějak unaveně nebo jednoduše nevypadají, že by ten jejich „příběh“ nějak rozporovali. Jak to odhadují, nevím – myslím, že mají prostě čuch na to, koho si vybrat.
Telefon je asi atrapa, ne? Pokud není, raději bych zašla na PČR, pravděpodobně bude kradený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emily Loudová píše:
Abych začala - přišel ke mně do obchodu muž, který mi začal vyprávět, že dostal botu na auto a aby se mu nezvýšila pokuta, musí zaplatit 400. Že má už na cestě manželku, která mu peníze veze a zda bych mu je nevypůjčila, že mi tu nechá vše, co má u sebe - prstýnky, klíče a telefon. Že mi to hned vrátí a hodí mi 200 navíc. Přišlo mi to divný a nechápu, že jsem svolila. Prostě zatmění mozku. Samozřejmě už se nevrátil. Teď mám u sebe telefon, klíče a snad jen čekám, kdy dojde policie, že jsem ho odcizila. Štve mě to, i když to jsou blbý čtyři stovky. Jsem idiot.Potřebuji uklidnit, že někdo z vás měl taky „WTF“ moment v životě a nechápe, jak to mohl udělat.
Jak pipka jsem nakoupila za 1500.rucne delane sperky ze stribra z ceske firmy
levne proto ze firma skoncila, prisly total shit poutovy kdesi z chiny..taky zatmeni..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je divna příhoda. A co to bylo za prstýnky, ze je mel chlap? To si je stahl z prstů, mel po kapsach?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, jednou, po kratke dobe v zivote v zahranici, jsem se nechala ukecat po telefonu na jakesi clenstvi, ktere mi melo pomoct s hledanim prace…a spatne jsem si to prepocitala a stalo me to o dost vic nez tebe…samozrejme to byla blbost, ne vyslovene podvod ale za ty prachy to fakt nestalo. No, chvili jsem si solidne nadavala, ve finale jsem to uzavrela jako hodne drahou zivotni lekci. Slabou chvilku miva kde kdo…nastesti to nebylo nijak likvidacni, jsou lide, co naleti na totalni podvody a prijou o celozivotni uspory, nebo se nedejboze zadluzi, podvodnici vedi, na koho a jak cilit. Hlavne asi poresit ten telefon a klice, at z toho nemas opletacky. Drzim palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se jednou málem nechala nachytat takovou tou nabízečkou parfémů. No ne málem, nechala, naštěstí mi tam naše známá z obchodu hned vedle čapla kočár s dítětem a odvezla, že „jakože ať mám klid“ a když jsem šla pro peněženku, pošeptala mi, ať nic nekupuju, že ty vzorky hezky voní, ale v krabičce jsou pak šmejdy. Nechala bych tam bývala asi 1500. A darovala smradlavky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
Jak pipka jsem nakoupila za 1500.rucne delane sperky ze stribra z ceske firmy![]()
levne proto ze firma skoncila, prisly total shit poutovy kdesi z chiny..taky zatmeni..
Jo, na tohle bacha no. Hodně to lítá po Facebooku a podle komentářů se na to chytá dost lidí. Už jsem viděla víc obměn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem před lety sháněla pronájem bytu. Nekde na webu jsem našla inzerat na nějaký byt, volala jsem tam, pozvali mě, byla to realitka.
Sídlili nejde na Václaváku. Jeden podivný kancl, podivný týpek, začal mi slibovat, jak mi něco najdou. A že potřebuje zálohu ![]()
Je to 20 let zpátky, byla jsem mladá, blbá, tak jsem tam nechala pětikilo, co jsem měla v peněžence. Jistěže jsem už o nich v životě neslyšela..
- Citovat
- Upravit
@Emily Loudová píše:
Tohle je tezke, vypravel nam profesor na prednasce ze mel kamarada, racionalni clovek, spivkovy analytik, vedator..stary mladenec, umrela mu mama, obr emocni otres a uplne iracionalne poslal velky balik penez nejake zenske na falesnou sbirku, uplne pruhledne..kdyz je clovek v citove deprivaci tak je schopen delat, naletet vecem, kterym by jindy ani nahodou neveril..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odpovím hromadně…
Do telefonu se nedostanu, ale nejspíše to ponesu na Pčr, jen mi je teda sakra trapně.
Prstýnky si stáhnul přímo z prstů.
No ani nevíte, jak blbě se cítím, už jen spíš z toho principu, že jsem se nechala okrást..
Děkuju za Vaše příběhy, trochu mi pomáhá, že v tom nejsem sama.
No, aspoň jsem neposlala mega vojákovi na misi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 Je fakt, že jsem teď hrozně přetažená a psychicky vyždímaná.. Už delší dobu na tom nejsem psychicky moc dobře.
No, doufám, že jsem se poučila dostatečně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emily Loudová tak znáš to, chybami se člověk učí…zase poučení za čtyři stovky není tak hrozné a příště si dáš pozor… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emily Loudová píše:
@lilith1 Je fakt, že jsem teď hrozně přetažená a psychicky vyždímaná.. Už delší dobu na tom nejsem psychicky moc dobře.No, doufám, že jsem se poučila dostatečně.
Tak za 400 Kč myslím, že v pohodě lekce
. To nejsou prachy, co by člověk musel extra oplakavat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi tátův známý ho kontaktoval s tím, že nabízí zajištění sezónní práce na jahodárně v GB. Tím, že to byl tátův kamarád, tak jsme uvěřili a za osobu zaplatili cca 6000. Nakonec neustále odjezd oddaloval, až nám bylo jasné, že jde o podvod…Štve mě, že jsme to tenkrát neřešili trestním oznámením, protože takhle napálil více lidí a nakonec kvůli tomu skončil v base.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!