Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co konkrétně se stalo? Vidím pouze odkaz na nějakou skupinu, když to rozkliknu.
@Kelsey píše:
Co konkrétně se stalo? Vidím pouze odkaz na nějakou skupinu, když to rozkliknu.
Tipuju, že jde o stále utíkající psi jedné z obyvatelek, kdy jeden z nich roztrhal kocourka na pozemku jeho majitelů… video je tam ke shlédnutí ![]()
Taky myslím, že jde o kocourka, ovšem nechápu nutnost založení diskuze tady 🤷🏻♀️
Já se strašně omlouvám za založenou diskuzi, ano, jde o to, že majitelce utekl pes na cizí pozemek a tam zabil kocourka. Mě toto strašně vzalo a vůbec jsem nevěděla jak to mám psychicky zpracovat, jsem chovatelka koček, miluju je a několik nocí jsem kvůli tomuto pořádně nespala.
@Anonymní píše:
Já se strašně omlouvám za založenou diskuzi, ano, jde o to, že majitelce utekl pes na cizí pozemek a tam zabil kocourka. Mě toto strašně vzalo a vůbec jsem nevěděla jak to mám psychicky zpracovat, jsem chovatelka koček, miluju je a několik nocí jsem kvůli tomuto pořádně nespala.
Nepoustet si takova videa, kdyz jsi z toho psychicky tak v haji, ze nekolik dni nespis a mozna zvazovat navstevu psychoteraupeuta ci psychiatra…
Prosím anonym.
Měla jsem monost vzhlédnout toto https://www.facebook.com/…00227182887/ na fb a přiznáván že mě to šíleně roztočilo. Já bych došla majitelce vymlátit zuby jak znám svoji povahu, tohle se mi stát.