Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@karolinkristin píše:
@Petula111 já spis myslela od všeho trochu na ochutnávku ne kachnu se šesti a pak čtyři ovocný
@Burj Chalifa přesně!@Burj Chalifa hmmm jako myslíš na tom grilu nebo dóm?
normálně to napíchat na špejli, klasika maso, hodně cibule, špek a šup s nimi do pekáče…sakra, nějak se mi sem vloudily Andrejovy hlášky. ![]()
@Lendeš štrůdl ke výborný nápad diky
@medunka23 ano tak nějak jsem to zamyslela
@Ou placky jsou taky super nápad
holky to strávit cele odpoledne v kuchyni ![]()
Co jako dezert buchty honzovky…s mákem, s povidly a s tvarohem?
@karolinkristin hele já kachnu zapnu v pět šest ráno a nevšímám si jí a zelí a knedle máš zachvilku, to samý vývar a když uděláš jako dezert nějaký koláč, třeba s drobenkou, tak ten máš taky raz dva
Udelala bych kachnu, zeli, bramb. knedlik a dezert ten strudl.
Ale jako hlavni prilohu dej zeli a knedlik jen na doplneni. Oni nejsou zvykly se takhle cpat, tak at jim neni zle.
@laducha hmmm a k tomu kaficko nebo meltu mňam
@medunka23 mas pravdu, navíc knedliky i zelí se daji udělat třeba dopoledne dopředu asi to zní nejjednoduseji
@Jana525 a vychlazenou Plzeň…aby jim to muž nesnedl než přijdou ![]()
@karolinkristin jo Plzen bodne
a nebo klidne nejake dobre plne cervene vino
Jsem pro svíčkovou s brusinkama, mňam. Nebo taky ondráše (maso v bramboráku, případně ještě s nějakou zeleninovou směsí). My teda děllávali v bramboráku i syrečky, ale to už by na ně bylo asi trošku tvrdé maso ![]()
@karolinkristin palačinky ne. Ty francouzi skutečně umí výrazně lepší. Ale kynutej švestkovej koláč se spoustou drobenky, nebo makovo-švestkovej závin.
A tedy pokud knedlíky, ta v dezertní porci. Tedy jeden, dva pidiknedlíčky, ne oběd ze školní jídelny. S tvarohovým těstem, ne kynuté blbouny. A teda vypeckované…
Jo makovosvestkovy závin dělám moc dobrý, to je fajn nápad pravda crepes suzzetes či jak se to píše mají určitě lepší
@karolinkristin kachna je fajn, ale ty ovocné knedlíky už asi fakt ne, to je vlastně další sytý oběd
, pokud polévku tak jen vývar a dezert asi nějaký koláč?
Knedlo-zelo, králíka, svíčkovou, kachnu, guláš, moravské vrabce, slepice na paprice, štrůdl, buchty, moravské koláče, roládu, bábovku, bramboračku s houbami, čočková, hrachová česnečka, bramborák, utopenec? víc mě nic nenapadá ![]()