Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A co zkusit poukaz na masaze? lávove kameny nebo klasika - momentalne o tom pro babi a dedu uvazuju jako o darku k vanocum ![]()
Kamarádka (už má dvě děti) tak nechala pro svojí babičku a dědu dělat kalendář z jejich rodinných fotek, převážně jejich pravnoučat, myslím, že to udělá velkou radost, a dědovi ještě nechala dělat tričko s fotkou pejska, takového voříška, kterého babička s dědou vlastní…Zrovna minulý týden sme tu řešili u kávičky
Máme také takovou babičku, každý rok necháváme dělat kalendář s fotkama našich dětí, nějakou větší fotku do rámečku a pak Punč, ten miluje. Jinak opravdu nic nechce. Ale z tohohle má vždy radost ![]()
Kalendář máme vymyšlený na Vánoce pro obě strany a nestihnu to už během dneška.
Masáže už jsme také zkoušeli, byla jednou a prý jí to moc bolelo.
Vyrážíme do nákupáku a tam snad něco vymyslíme.
Nejvíc se mi líbil nápad s poukazem do lékárny.
Říkám, s ní je to vážně strašně těžký, zkusili jsme už za ty roky ledacos.
Nečetla jsem diskusi. Já dávám babičce každý rok k Vánocům mimo jiné 100 kvalitních a těch nejpěknějších fotek našich dětí + album, aby si je mohla zařadit. Babička fotky miluje a vždy se ptá, kdy jí nějaké dáme. Je nadšená a dlouho se s tím zabaví. Na druhou stranu fotek vždy napíšu věk dítěte, kdy byla fotka pořízená, případně kde to bylo nebo nějaký komentář.
K tomu jsem ještě loni vyráběla technikou decoupage rámeček, aby si tam mohla jednu fotku vystavit. Letos dostane druhý rámeček na další vnouče, které se narodilo letos a zase fotky + album.
Ještě mě napadá, že radost by udělal i kalendář s fotkama dětí či Vaší rodinky, hrnek, nebo jiný dárkový předmět s fotkou.
Dárkový balíček plnej dobrot, co víš, že má ráda (tuňák, rybičky, vitamíny, ovoce, sladkosti, kvalitní čokoláda, lahvinka likéru, zavařenej ananas, borůvky, lepší kafe, čaj, prostě něco kvalitního co by si třeba sama nekoupila) ![]()
Příspěvek upraven 28.10.12 v 11:57
Co přeplatné oblíbeného časopisu? Jestli teda nějaký oblíbený má. ![]()
Novej mixér, jestli třeba ráda peče, nebo pánvičku kvalitní, keramické nože, nové hrníčky z krásné kvalitní keramiky, masážní strojek, zahřívací polštářek za bolavej krk, přírodní ručně vyráběná mýdla, nevím, píšu všechno co mě napadá, že už naše babi od nás dostala ![]()
A nebo něco co ráda sbírá, naše babička sbírala džbánečky malinkatý, moje máma zase sbírá sovy, sestra ptáčky.
Nebo něco pěkného keramického na skříňku, třeba kočku, andílka, pěkný svícen (hodilo by se jí to na Vánoce a zimní měsíce). Pěkný podnos, ať Vám má na čem servírovat kafe když přijdete na návštěvu, teplounké ponožky…
Jestli má problém s chozením a bolí ji nožky, manželova babička používá na ven trekingové hole ![]()
Asi už nakupujete, tak pěknou oslavu ![]()
Dávam prarodičům zážitky: lístky do divadla, na koncerty, na vyhlídkovou loď, nebo je vezmem někam na výlet většinou na místa, na která vzpomínají ve vyprávění (párkrát se mi podařilo i najít paní, se kterou se jedna babi dřív znala, to bylo radosti), zamluvim v dobré restauraci stůl a předem tam připravíme dárečky a vázu s kyticí, necham udělat hezké fotky za sklo…prostě něco, z čeho mají zážitek. A jedna babi miluje ryby a nemůže si je dovolit, tak dostává pravidelně k zážitkům i třeba půlku lososa nebo tašku pstruhů. Pak mi píše, jak si kterou porci připravila a jak si pochutnala ![]()
My krom každoročních fotek nás vnoučat dáváme už letos 3tím rokem poukaz na vstupy do solné jeskyně. Babička si to pochvaluje, že nebývá tam moc nemocná, takže supr
A jinak letos už dostala magnetky na ledničku A5 s našema fotkama a to se jí taky dost líbilo ![]()