Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Asi by to melo vzejit od dcery. Nevim, jak je stara, ale obrazek, vyrobit pranicko s otiskem rucky nebo triko nej tata na svete - treba ho namalovat barvami na textil?
Ono stačí udělat na papír otisk ručky třeba červenou barvou, domalovat stonky, listy a je to kytka, třeba ještě domalovat sluníčko a jeto ![]()
@JustynkaOL když jsem byla mala, tak se odlitky dělaly z klasické sádry
třeba do modeliny nebo hrnčířské hlíny. Takže bych volila tu
@JustynkaOL píše:
Přemýšlím a nic mně nenapadáchtěla bych mu s dcerkou něco věnovat, protože máme plno jiných svátků a na tatínky se moc nemyslí a ti jsou dle mně též velmi důležití
Obdobu toho, co ty jsi dostala ke dni matek ![]()
@JustynkaOL Tak našemu stačí nějaký pěkný obrázek od holek, nebo vyrobené přání
Vystavuje si to v dílně.
@JustynkaOL píše:
Přemýšlím a nic mně nenapadáchtěla bych mu s dcerkou něco věnovat, protože máme plno jiných svátků a na tatínky se moc nemyslí a ti jsou dle mně též velmi důležití
souhlasím. a kdy je vlastně svátek otců ![]()
Malá se narodila loni v dubnu, takže jsme si první den matek a první den otců s mužem užili víc než zdrávo
Máme rádi videohry, tak jsem koupila tričko a dupačky na kterých je Player One a Player Two a konzole, a pak tričko kde je hlava Darth Vadera a nápis „I am her father“, moc se mu to líbilo
Nosí ho když s ní jde ven ![]()
Letos je ještě pořád moc malá na nějaký zapojení, ale plánuju ji vyfotit nějak takhle podobně.

Tak den otců by měl být prý 18.6 vzkazuje zakladatelka, má ještě limit na přispěvky do diskuze, jako nováček ![]()
@Havran007 to už je zachvíli, tak je nejvyšší čas si říct o ty dary, aby byl čas je koupit ![]()