Kytička k narozeninám

Anonymní
10.5.17 21:16

kytička k narozeninam

Pěkný večer všem přeji. Dnes jsem měla narozeniny…od přítele jsem dostala šampanské a pet ruží. Minuly týden měl narozeniny on a dostal ode mě drahé sportovní boty… Mám uvnitř sebe smutek že mu nestojím za víc. I vztek…Jsem ráda za to co jsem dostala, ale v skrytu duše jsem čekala třeba tričko, nebo kosmetiku…ach jooo je mi to líto. Prosím anonym, je mi to i trapné a osobně bych to pod nickem nechtěla zveřejnovat. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1062
10.5.17 21:21

Uf.. kdybych ja se mela zlobit pokazde, kdyz me chlap nedokaze prekvapit (a pokazdy me prekvapi, ze me to prekvapuje :mrgreen: :mrgreen: ), tak bych tu snad uz ani nebyla :mrgreen: nejaky chlapi to maji jinak no :roll: ale proc, to sama nevim… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
10.5.17 21:21

Mimochodem ja k letosnim narozeninam nedostala ani tu kytku :mrgreen: takze klidek :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
10.5.17 21:23
@Terina24 píše:
Mimochodem ja k letosnim narozeninam nedostala ani tu kytku :mrgreen: takze klidek :mrgreen: :hug:
:mavam: Jaa taky ne :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.5.17 21:23
@Anonymní píše:
Pěkný večer všem přeji. Dnes jsem měla narozeniny…od přítele jsem dostala šampanské a pet ruží. Minuly týden měl narozeniny on a dostal ode mě drahé sportovní boty… Mám uvnitř sebe smutek že mu nestojím za víc. I vztek…Jsem ráda za to co jsem dostala, ale v skrytu duše jsem čekala třeba tričko, nebo kosmetiku…ach jooo je mi to líto. Prosím anonym, je mi to i trapné a osobně bych to pod nickem nechtěla zveřejnovat. Děkuji.

no hele mohlo by být hůř.. jsou chlapi kteří si ani nevzpomenou…
možná mu to nedochází, náznaky nestačí? ono je to o tom, jak to mezi sebou máte? některý chlap potřebuje prostě říct narovinu… hele k narozkám by mě potěšilo to a to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.17 21:24

:lol: optimisticky jsi mě naladila uf…

• Citovat
  • Upravit
2852
10.5.17 21:26

Spousta holek to takhle má, manželova kolegyně dostává několik let to samé a manželovi to ještě nedošlo, že by uvítala něco jiného. Holt chlapi mají jiné myšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59512
10.5.17 21:26
@Anonymní píše:

jak dlouho jste spolu? Má představu co se tě líbí? Šampus bych ani za dárek nepovažovala dkyž min půlku vypije on a pro příště alespoň víš že drahé dárky raději nedávat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
10.5.17 21:27
@Anonymní píše:

Chlapi to maji fakt jinak.. Urcite to neudelal ucelne, jen mu neprislo ze dela neco blbe.. Jinak muzes zkusit treba pred narozeninama atd. o nich zacit nenapadne mluvit, ze by sis treba prala toto, nebo tamto.. Treba mu to docvakne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
10.5.17 21:27
@Anonymní píše: :lol: optimisticky jsi mě naladila uf…

Tak to jsem rada :lol: :hug:

@tessa2323
Che… no co s nima.. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
10.5.17 21:28
@Terina24 píše:
Tak to jsem rada :lol: :hug:@tessa2323
Che… no co s nima.. :think: :mrgreen:

Vymenit!! :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18258
10.5.17 21:30

Otázka je, jaký je jinak. Jestli je lakotný a šetří, nebo mu to jen nedochází, že je to k narozkám málo.
Mě by to taky mrzelo, pokud bych mu dala boty třeba za litr a on mě šampáňo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
10.5.17 21:37

A jaký šampáňo? Jako bohemka je za nějakých 150… Ale takovej Möet může být dražší než ty boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61231
10.5.17 21:37
@Anonymní píše:

jeee co ja bych za to dala :lol: jsme spolu 9 let a me uz unavuje vymyslet furt naky darky, narozky, vanoce.. a on vzdycky neco koupi :roll: furt mu muzu rikat, ze si nebudem nic davat, nebo jen drobnost, ale neee on vzdycky nakej dar koupi :roll: :mrgreen: takze ja musim taky :mrgreen: jenze pro chlapa mi prijde hrozne tezky vybirat darky, tak bych to fakt rada utla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
10.5.17 21:38
@Anonymní píše:

Jak dlou jste spolu? Každopádně vzhledem k jeho nedávným narozeninám a dárku od tebe je divný, že tě tak odbyl… Možná nemá prachy, nebo nevěděl co, taky se mohl zeptat co by jsi chtěla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný