Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, hlavně vy - manželky. ![]()
Můžete mi poradit, jakou sehnat Spodnickau pod satenové svatebni šaty? Jde mi především o množství kruhu. Šaty mám koupené a budu je mít na sobě cely den a pravděpodobně v nich absolvuji lehký turistický vyslap. Nepotřebuji nějakou extra bohatost, ale něco přirozeného, pohodlného a taky ať to dobre vypadá. díky za Vaše zkušenosti.
Z vlastní zkušenosti nedoporučuji kruhy, ale čistě tylovou. I Když byla hodně bohatá, vydržela jsem v ní celý den a noc, byla pohodlná a nepřekážela. Pokud jsou šaty slabší, pak jsou pod nimi kruhy vidět. Švadlena mi kruhovou taky rychle rozmluvila. Doporučuji něco takového.
https://www.spolecenske-saty-martina.cz/…uhu-d824.htm
Menší množství vrstev nemá smysl.
Já naopak nedoporučuji jen tylovou
měla jsem kruhovou a navrch měla vrstvu tylu takže žádné kruhy vidět nebyli, a kruhy se dali upravit jak jsem chtěla na šířku… měla jsem myslím tři kruhy ale asi stačí i dva. Výhoda byla že pěkně zespod větraly a bylo to příjemné - bylo teplo, sukně šla pěkně a jednoduše nadzvednout když jsem potřebovala, žádné šmátrání vrstev… bála bych se že se tylová bude motat mezi nohy, to by mi přijemné nebylo. na výšlap bych asi brala nějakou méně širokou sukni, třeba s jedním nebo dvěmi kruhy. vrstvu tylu zvenku spodničky určitě
Mela jsem 2 kruhy, saty myslim vypadaly pomerne prirozene, zadna extremni sire a nebyly videt…vyslap jsem teda neabsolvovala, ale pohybovalo se mi v nich normalne, i na WC jsem si dosla bez asistence ![]()
Za me taky kruhy.. maturitni saty jsem totiz mela cele tylove a stehna druhy den pomerne rozdrazdene z chuze a vecneho motani tylu mezi nohy.. ![]()
Ja mela dost tuhe svatebni saty, v salonu me chtěla ještě cimsik podestlat, ale nakonec jsem spodnici nemela vůbec, proste saty drzely tvar dostatecne…
Moc děkuji za řady. Klidně si počtu i další, ale už teď jste mi pomohly. Přeji všem KRÁSNÝ DEN! ![]()
Krásný večer dnes mi dorazily šaty a nevím jakou zvolit spodničku určitě chci kruhy ale nevím jestli jeden nebo dva nebo tři a jaký průměr, Šaty už mají zespodu tyl ale nedrží ještě tvar. Dole šaty mají asi 90cm průměr když je položím. Koukala jsem na spodnice s kruhem dole 60 nebo 90. Přikládám foto předchozí nevěsty
Ahoj všem, obnovuji diskuzi.
Budu ráda za Vaše zkušenosti. Šaty ještě vybrané nemám, ale moje představa je nahoře krajka a bohatá tylová sukně. (klasika, že
). Mám silnější stehna a větší zadek, takže střih do A je jasný.
Nicméně přemýšlím nad spodničkou. Nejsem úplně zastánce spodniček s obručí. Přijde mi to nepřirozené, jde to vidět při chůzi i na fotkách a to se mi fakt nelíbí. Navíc pojedu na koni, takže kruhovou mít ani nemůžu.
Druhou možností je tylová spodnice, ale tam se zase obávám toho, že se mi vrstvy tylu budou plést mezi nohy a bude v tom hrozné vedro. Svatba bude na konci května. Neexistuje něco mezi? Nebo jiná možnost? ![]()
Dojdi si do salónu a tam si něco vyzkoušej, uvidíš, jak á se ti zalíbí. Když je sukně hodně bohatá, tak ani spodnička s obručemi není vidět. Upřímně si tedy neumím představit, jak chceš v šatech se spodničkou jet na koni, leda že bys měla dámské sedlo, a i tam to nevidím moc růžově
Spíš bych šla do tylové sukně s vícero vrstvami, to udělá docela objem a na tom koni to překážet taky tolik nebude.
@PanenkovaMakova kvalitní spodnice má vespod látku, takže se tyl neplete mezi nohy a ani nic neodírá. Spodní vrstvy jsou z tvrdého tylu, který drží tvar, takže ho nemáš na těle, není v tom horko. Nesmíš na spodnici šetřit a pak budeš nadšená. Já si ji šila sama, už ji mělo na sobě několik nevěst a byly spokojený.
@ropucha 02 To mě ani nenapadlo, že by se mohlo stát..
@Pruhovaný_mýval Právě kvůli jízdě obkročmo nemůžu mít klasickou s obručí, to by snad ani nešlo a netuším, jak bych se škrábala do sedla
Když to jinak nepůjde, tak budu muset příjezd v sedle vyměnit za bryčku (a někde ji sehnat)
@Janli super, díky za odpověď!