Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, mám pod oknem prázdnou zed holou je nabílo a je to tam takové prázdné, ted je tam i záclonka a napravo malé topení. Tak by mě zajímalo co máte pod okny vy? budu ráda i za foto. PS: vrtat do zdi parepet nemůžu.
![]()
No…snad to nebude znit moc prastene, ale ja bych treba si tam nakreslila vyraznymi barvami kytky
Takove ty samolepky na tom asi drzet nebudou, to chce hladke povrchy, ale ja bych si tam proste nakreslila / spis nechala nakreslit velke kvetiny. Proste mi to vzdycky prislo jako hezka predstava, podivat se v zime stranou z gauce a videt kytky… Mno. Nikdy na to nedoslo, ale porad to mam v hlave ![]()
Záleží taky na tom, do kterého pokoje to máš - do děcáku pod okno bych dala spací stůl, Do ložnice nějakou komodu ![]()
obyvák bych řešila květinama - s tím nalováním nebo tapetou to nezní špatně, ale já jsem spíš na živé, tak bych tam dala něco bohatého listnatého.
Já mám pod okny většinou radiátory. V děcáku psací stoly, v obýváku rotoped, v kuchyni dřez a v jídelně stůl. V ložnici už se tam nic nevejde. Co nějaké kytky?