Co dát pod okno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
12.6.12 22:54

co dát pod okno

Zdravím, mám pod oknem prázdnou zed holou je nabílo a je to tam takové prázdné, ted je tam i záclonka a napravo malé topení. Tak by mě zajímalo co máte pod okny vy? budu ráda i za foto. PS: vrtat do zdi parepet nemůžu. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1400
12.6.12 23:19

No…snad to nebude znit moc prastene, ale ja bych treba si tam nakreslila vyraznymi barvami kytky :oops: Takove ty samolepky na tom asi drzet nebudou, to chce hladke povrchy, ale ja bych si tam proste nakreslila / spis nechala nakreslit velke kvetiny. Proste mi to vzdycky prislo jako hezka predstava, podivat se v zime stranou z gauce a videt kytky… Mno. Nikdy na to nedoslo, ale porad to mam v hlave :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
12.6.12 23:22

Mohla bys sem dát fotku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
13.6.12 05:55

Záleží taky na tom, do kterého pokoje to máš - do děcáku pod okno bych dala spací stůl, Do ložnice nějakou komodu :think:
obyvák bych řešila květinama - s tím nalováním nebo tapetou to nezní špatně, ale já jsem spíš na živé, tak bych tam dala něco bohatého listnatého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myšanda26
13.6.12 07:53

Já mám pod okny většinou radiátory. V děcáku psací stoly, v obýváku rotoped, v kuchyni dřez a v jídelně stůl. V ložnici už se tam nic nevejde. Co nějaké kytky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný