Tip na výrobu vůně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25109
12.6.12 20:58

tip na výrobu vůně

Ahoj holky,
manžel říkal, ať koupím do verandy nějakou vůni, že tam smrdí boty 8). Ale mě vesměs ty kupované nevoní, nebo mi prostě po čase vadí. Máte nějaký tip na to, jak si takovou vůni vyrobit doma… např. nakrojit citron, smíchat s…
Děkuji všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11522
12.6.12 21:01

A co takhle radsi udelat neco, aby ty boty nesmrdely? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25109
12.6.12 21:03

@alsem Jo to mám taky v plánu, ale to bych mohla dělat v létě denně :) Ale celkově, využila bych to třeba i do koupelny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
12.6.12 21:11
@avm3 píše:
@alsem Jo to mám taky v plánu, ale to bych mohla dělat v létě denně :) Ale celkově, využila bych to třeba i do koupelny :)

A co třeba vonnou lampu a koupit si více olejíčků a střídat to ať se ti to „neovoní“? ale to jen tak nárazově někdy zapálit, jestli vám tam smrdí boty nonstop tak bych se spíš jak píše alsem snažila odsmradit ty boty 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25109
12.6.12 21:12

@Kallkapa Je to ne… to jen teď a mám pifku na jedny boty… ale jak jsem psala. Celkově něco třeba i do koupelny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
12.6.12 21:14
@avm3 píše:
Ahoj holky,
manžel říkal, ať koupím do verandy nějakou vůni, že tam smrdí boty 8). Ale mě vesměs ty kupované nevoní, nebo mi prostě po čase vadí. Máte nějaký tip na to, jak si takovou vůni vyrobit doma… např. nakrojit citron, smíchat s…
Děkuji všem :)

Ahoj, mrkni sem https://www.emimino.cz/…et-byt-6692/ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
12.6.12 21:15
@avm3 píše:
@Kallkapa Je to ne… to jen teď a mám pifku na jedny boty… ale jak jsem psala. Celkově něco třeba i do koupelny :)

Já mám teda v koupelně okno, takže tam nic vonět nepotřebuji, ale stačí, když tam třeba pověsím prádlo a voní to tam ještě tři dny po sklizení :lol: :lol:. Jinak ta vonná lampa je myslím do koupelny oukej, ne? :think:. Četla jsem kdysi nějakou domácí výrobu parfémů, ale tam se používaly právě nějaké ty esenciální oleje. Sama jsem zvědavá, jestli Ti někdo poradí nějakou voňku, která by vydržela vonět z pomerančů a jiných „domácnin“ :).

Příspěvek upraven 12.06.12 v 21:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25109
12.6.12 21:17
@S_h_a_n_i_e píše:
Ahoj, mrkni sem https://www.emimino.cz/…et-byt-6692/ :)

Díky, nerada zakládám nové diskuze, ale toto téma ne a ne najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
12.6.12 21:17

Jak vyrobit vůni neporadím, ale pach požírá ocet (nalejt do misky) nebo jedlá soda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
12.6.12 22:42

Já si dělám voňku do nádob od knotovích vůní. Nakapu alespoň 10kapek vonného oleje a doleju vodou a voní to pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.6.12 23:31

Ahopj, pokud nechceš kupovat ani esenciální olej, tak pak jedině natrhat levanduli, nechat někde jako ozdobný svazek, nebo usušit a nacpat s ní látkové pytlíčky. Nebo si vyrob pomerančový závěs - citrusy nakrájet na kolečka, provlíknout nit a udělat jakoby vánoční řetěz.
Anebo úplně nepřírodně :mrgreen: ty smradlavý boty vystříkej Scholem do bot a taky je po smradu - to se dá dělat pěkně opakovaně a do všech bot preventivně, pokud ti teda nevadí ten sprej. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
13.6.12 08:46

Kup si v Deichmannu sprej se stříbrem, pravidelně jím stříkej boty a budeš mít po problému. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25109
13.6.12 09:33
@Raduš.ka44 píše:
Kup si v Deichmannu sprej se stříbrem, pravidelně jím stříkej boty a budeš mít po problému. ;)

Já sprej doma mám a boty řešit budu, ale tak jako tak bych ráda nějakou vůni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný