Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, budeme se stehovat do noveho a vybiram jakym zpusobem vyresit zaclony. Ve starem byte mame zaclony na drevenych tycich a chtela bych neco modernejsiho. Do obyvaku nejspis dame japonskou stenu, kdyz se vyberou pekne barvy vypada to moc pekne. Ale nevim jak vyresit detsky pokoj a loznici.Chtela bych aby spoje mezi zaclonou a garnizi nebyla videt. Nevim jestli se treba ke garnyzim prodavaji nejake male clony, nejlepe bile barvy, ktera bude ladit s barvou stropu. Neco v tom smyslu, ze na prvni pohled nebude videt na co je zaclona vesena. Muzete poradit neco pekneho?
já mám speciální řasící stuhu do které po nařasení nasuneš garnýž a jsou pak vidět jen ty konce garnýže a ta tyč je celá schovaná…zkusím nafotit
@Lucynka86 píše:
já mám speciální řasící stuhu do které po nařasení nasuneš garnýž a jsou pak vidět jen ty konce garnýže a ta tyč je celá schovaná…zkusím nafotit
Dik, to by jsi byla moc hodna.
@Lucynka86
Tak to je taky pekne reseni. Ja si, ale predstavuji neco takoveho, kde se prave cela ta tyc nebo garnyz schova za nejaky kryt, nebo jak to spravne nazvat. Na webu jsem nasla tuhle fotku, chtela bych aby to vypadalo tak nejak.
@Florzinha píše:
@Lucynka86
Tak to je taky pekne reseni. Ja si, ale predstavuji neco takoveho, kde se prave cela ta tyc nebo garnyz schova za nejaky kryt, nebo jak to spravne nazvat. Na webu jsem nasla tuhle fotku, chtela bych aby to vypadalo tak nejak.
Jenže tady to maj schovaný za tím sádrošem. ![]()
Mmch dobrý téma, budu opisovat
sice žijem bez záclon, ale do dětského by to něco chtělo ![]()
@Gina108 píše:
Jenže tady to maj schovaný za tím sádrošem.
Mmch dobrý téma, budu opisovatsice žijem bez záclon, ale do dětského by to něco chtělo
No prave, ale vypada to pekne. Jdou videt jen zaclony a ne to na co se to vesi. Mozna ma nekdo nejakou clonu, cim by se to dalo zakryt. Tak snad nekdo poradi. Pises, ze nemas zaclony… a jak mas vyreseny obyvak? Mas jen zaluzky? ![]()
@Gina108 přesně tak vypadá to že je to za sádrošem a tam je ukrytá nějaká kolejnička nebo tyčka..
taky se chci zeptat jaký to je bez záclon? vím , že to má ted tak spousta lidí.. my máme prvě hodně moderně zařízený dům a bez záclon si to nedokážu představit.. ale asi jde jen o zvyk že??
@Florzinha třeba se najde někdo kdo má něco podobného a poradí.. já se s tím vůbec nesetkala
Hehe, zatím nemám nic
, ale pořídím žaluzky asi.
I když se mi nechce, blbě se to udržuje a pořád koumám, co by bylo lepší
Ze záclon teda taky moc odvázaná nejsem. Ty japonský rolety jsem viděla, ale nám se to zrovna nehodí - máme víc menších oken a ne jedno velký jak to bývá. Jo na balkonový dveře jsem dala záclony provázkové, ty mají neprůhledný lem nahoře, takže to tu tyč skryje a nevypadá to tak zle. Ale na okno se mi to teda vůbec nelíbí.
@Lucynka86 píše:
taky se chci zeptat jaký to je bez záclon? vím , že to má ted tak spousta lidí.. my máme prvě hodně moderně zařízený dům a bez záclon si to nedokážu představit.. ale asi jde jen o zvyk že??
Bezzáclon je to fajn, ale mám pocit, že nám každý čumí do oken.
Teda nemáme je vyloženě do ulice, ale když jdu z dálky tak si říkám, že kdejakej šmírák s dalekohledem má asi hody. ![]()
@Gina108 píše:
Bezzáclon je to fajn, ale mám pocit, že nám každý čumí do oken.Teda nemáme je vyloženě do ulice, ale když jdu z dálky tak si říkám, že kdejakej šmírák s dalekohledem má asi hody.
Hm, zvlastni.. Ja si to bez cehokoliv na oknech nedokazi teda vubec predstavit. Mozna blba otazka, ale bez zaclon je to ted modni trend?
Mam tenké placaté cosi (moderní garnýže?
nevim, jak se to nazývá), přivrtáno ke stropu, má to v sobě schované dvě drážky. Na záclonách a závěsech mam zezadu našitá pidi plastová očka s válečky, ten váleček se vsune do těch drážek a na nich to jezdí. Je to skoro neviditelné (bílé na bílém stropě), stálo to pár kaček a záclona i závěs jsou až ke stropu. Dá se to různě nastavovat, udělat do zatáčky, zkracovat..dala jsem si to od kraje do kraje (na jedné straně je mezírka pár mm, jen aby se dal ten váleček vyndat a závěs/záclony vyprat.
@Háta
Muzes prosim poslat odkaz na ty garnyze, popripade foto?
Dik