Co dát večer místo kaše?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
mě malý teď přestal,ze dne na den jíst kaši,máme doma už rozbalený 8 druh haše a jedna lžička,pak zavře pusinu a nic do něj nedostanu
přitom předtím viděl že má na talíři něco bílého a málem dostal infarkt ,než měl v puse první lžičku
.. no dneska p vyzkoušení 4 kaší, jsem ho zarvala ovocným příkrmem a udělala trošku kaše do flašky a tu vypil
si teda myslím,jak tu kaši odmítal a mi mu jí trošku nutili,tak že jí už prostě z lžičky chtít nebude… tak hold budeme dávat příkrm co byl k obědu , Um večer taky nechce
teda teď už odmítá i ráno,ale ostatní baští o sto 6 … Jenže mu to Um nechci brát je mu teprve 8,5 měsíce a ten jogurt to taky plně nenahradí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se zeptat,mojí malé je 5,5m a poslední dva dny mi u včeře (kaše) strašně řve,ale porci kaše (120ml)vždycky sní, ale se strašným křikem
nenutím jí,vždycky jí dám lžíčku k pusině a sní to. proto se chci zeptat jestli nemá někdo podobou zkušenost a jak to řešil nebo jestli jí rovnou můžu dát večer zeleninu? na oběd už má zeleninu s bramborem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Niki,
já dávám malé příkrm kaši od 5 m a posledních 14 dní se mi u toho taky vsteká
. Už je jí 7m . Dneska jsem jí to dala do láhve v posteli místo kojení. Skoro všechno vypila, ale prso si stejně vyplakala.
Možná nemá hlad, jen žízeň. ![]()
Nevím, co moc poradit, protože se s tím teď trápíme taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nikka85 píše:
Chci se zeptat,mojí malé je 5,5m a poslední dva dny mi u včeře (kaše) strašně řve,ale porci kaše (120ml)vždycky sní, ale se strašným křikemnenutím jí,vždycky jí dám lžíčku k pusině a sní to. proto se chci zeptat jestli nemá někdo podobou zkušenost a jak to řešil nebo jestli jí rovnou můžu dát večer zeleninu? na oběd už má zeleninu s bramborem.
Můžeš klidně zeleninu a pak dokojit
- Citovat
- Upravit
zkoušela jsem jí to dát i z lahvičky, ale tu zásadně odmítá a když jsem jí po kaši chtěla nakojit tak se na mě jen usmívala
kaši dáváme, protože se budila co 2hodiny na jídlo a od té doby co má kaši, tak od 20.00 spí až do 02-02,30 a pak se vzbudí až kolem 6,30.takže bych se toho příkrmu nechtěla vzdát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak co, už papáte kašičky nebo raději zeleninku ???
U nás je stále střídavě oblačno trochu kaše a kojíme
. Nezabralo ani dát najíst později ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj eviliska, tak poprvé u zeleniny bez křiku,ale už zase začala
takže jsem dneska koupila sunarku a zkusím jí to dávat na střídačku a uvidíme,ale spí už skvěle v 18,30 večeře+dokojení 20,00 usíná a kolem 2,30 vstává na kojení a pak kolem 6
takže se vyspím o trochu víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a stím dokojováním, tak jsem četla, že k těm příkrmům to ještě bude trvat tak 2-3 měsíce než se přestane úplně dokojovat. já dávám kolem 200 příkrmu a k tomu mi ještě malá vypije 100mlíka
trošku jedlík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nikka85 píše:
jo a stím dokojováním, tak jsem četla, že k těm příkrmům to ještě bude trvat tak 2-3 měsíce než se přestane úplně dokojovat. já dávám kolem 200 příkrmu a k tomu mi ještě malá vypije 100mlíkatrošku jedlík
u nás taky tak
, my ted máme podobu barokního andílka, samý faldík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
malá zdědila geny štíhlosti po tatínkovi
takže nám roste do délky po mě
včera jsem jí zkoušela dát zase kaši abych to prostřídala a uspěla jsem se 4 lžíčkami a pak z lahvičky. naštěstí jí to včera jelo, takže vše snědla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit