Večerní kaše - problém...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
240
13.5.11 13:46

Večerní kaše - problém...

Ahoj, chci se zeptat na večerní kaše. Já jsem začala malému dávat kaše v 5 měsících, protože špatně spinkal, budil se i 5× za noc. Po kaši se spaní zlepšilo, budí se 2×. Teď je mu 6,5 měsíce.

Kaše dostává od začátku kolem 19.30, pak jde hned po postele a kolem 20.30 usíná. Poslední týden je ale večer hrozně protivný a řve, nejsem schopná ho pořádně nakrmit, je to děs. Vždycky u toho trošku kňoural, ale teď opravdu řve a já jsem ráda, když sní alespoň 100ml, což je půlka dávky. Je to tím, že je prostě už unavený? Ale stejně nikdy neusne dřív než ve 20.30. A dřív s tím problémy neměl…

Koupila jsem tedy dnes Hami hajaja, že mu budu kaši dávat dřív, mezi 17-18, a před spaním mu dám to Hami hajaja. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
say
1461
13.5.11 14:19

Nemůžou mu růst zoubky? Děti jsou neklidnější …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
13.5.11 14:26

u nás to samé.malá 5,5měsíce.začala vyvádět u kaše večer.dala jsem ji pár lžiček a začala řvát,měla kaši v puse a řvala tak že se pak dusila.budí se 1× za noc.budila se 2× ale upravili jsme to trochu a když má kaši tak se budí 1×.no nakonec jsem to vyřešila tak že ji to ted dávám přes flašku.mám ale nemléčnou kaši takže uvařím UM a přidám 1 vrchovatou lžíci kaše aby ji to víc zasytilo.a vypije 200ml jak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
13.5.11 14:33

tohle míváme někdy taky ale pak jsem zjistila že malá chce před kaší napít čaje a jindy chtěla při kaši (dáváme z flašky) ležet na gauči a vidět na telku. nebo jsou fajn ty mlíčka s kaší(je to taková malá krabička) ty zasytí na celou noc a při krmení většinou děcka neprotestují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
13.5.11 14:42

Já už vyzkoušela všechno, otočím ho tak, aby viděl na televizi, dávám mu u toho napít vody, do ruky svou vlastní lžičku, aby se nenudil, dělám u toho opičky, ale nic, prostě protestuje. Nevím, zda mám vydržet, nebo zda mám tu kaši přesunout na dřív. Na mlíčka s kaší jsem dnes koukala, ale na to že to jsou jen dvě krabičky je to dost drahé…

Jinak my v noci teď strašně bojujeme. Malý se otáčí na bříško, pak jde na kolínka pak řve, takže ho musím otočit na zpátek. To i 10× za noc. I někdy hned usne a někdy ne. Když ne, tak ho uspí jen kojení, nic jiného. Vím, že to taky není dobře, že ho učím na prso na usínání, ale nevím, co jiného dělat. Řvát ho nechci nechat, to bych taky mohla probudit celý dům…

Příspěvek upraven 13.05.11 v 14:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
13.5.11 14:44
say píše:

Zoubky jsem zatím nenašla… Malý sice slintá, ale on byl slinta vždycky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
13.5.11 15:21
alice_s píše:
say píše:
Zoubky jsem zatím nenašla… Malý sice slintá, ale on byl slinta vždycky…

Vidět je nemusíš… jen se třeba prořezávají postupně… tak ať se to brzy uklidní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
13.5.11 16:49

někdo to tak dělá že dá třeba 18 hod kaši pak před spaním ještě mlíčko.ale kdybych to tak udělala tak by se malá vzbudila dřív než obvykle takže já musím dát kaši až těsně před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí