Bílý jogurt nechce - jaký tedy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1475
13.5.11 07:39

bílý jogurt nechce-jaký tedy?

Ahojky,
prosím o radu,Kubík mi přestal jíst bílé jogurty,tak nevím jaké dávat,jestli už mohu ovocné,ale nevím které-co třeba holandii,když je dobrá bílá tak snad i ovocná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4515
13.5.11 07:45

Naše malá mi holandii ani Chocenský nechce,sní mi akorát bílou Aktivii.Zkoušelas jí?
Jinak jsem jí už dala ovocnou aktivii a přežila to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
13.5.11 07:50

V tom věku jsem ochucovala bílé jogurty 100% přesnídávkama od Hami. Teď už dávám ovocné Hollandie a malá je miluje (hlavně černý rybíz).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
13.5.11 07:53

activii nesní vůbec,a včera jsem mu do toho rozmačkala jahody a taky nechtěl,tak nevím,jestli už začít dávat ovocné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.5.11 07:58

Zkus bílou Activii sladkou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
13.5.11 08:07

My jen Selský jogurt Hollandia. I v tom TV testu dopadnul jako náš nejlepší jogurt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.5.11 08:10

To je hezký, ale to jí asi moc nepomůže, že je nejlepší, když ho nechce jíst :-)

Já se nedivím některý jsou hodně takový kyselý…ta Sladká bílá Activie by mohla uspět ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
13.5.11 08:23

Ahojky!
Malému je téměř 8,5měsíce, bílou Hollandii už také nechce, tak jsem se ptala dětské, jestli bych mu už mohla dávat ovocné jogurty a ona řekla, že ano. Tak máme teď na „repertoáru“ ovocnou Hollandii a malému i mně moc chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
13.5.11 08:30
andrys23 píše:
activii nesní vůbec,a včera jsem mu do toho rozmačkala jahody a taky nechtěl,tak nevím,jestli už začít dávat ovocné :roll:

Malemu uz je rok soude podle metriku,tak to uz jsem davala male normalne ovocne jogurty.

• Citovat
  • Upravit
1364
13.5.11 08:32

My kupujeme taky Hollandii, ale čokoládovou :oops: . Já jí tu čokoládu nedávám, tu sním potom já, ale stejně to má asi trošku takovou jinou příchuť, protože čistou bílou mi taky nechce a tuhle baští jak o život :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.5.11 08:36

zkus do bílého jogurtu dát trochu přesnídávky. ovoce v jogurtech není moc ovoce, jsou tam různá aditiva, aby to vůbec vydrželo, raději bílý a dodat ovoce zvlášť.

Vojta jedl velmi dlouho jen bílý s přesnídávkou. jinak ne. čerstvé ovoce nikdy. ani normoš, ani v jogurtu! holandii nejedl v životě, oblíbil si postupně Bio z ValMezu, bílou activii, Klasik od Olmy.

ještě tak ten bio z valmezu má jahodový a borůvkový jogurt, kde je ovocná složka jen ovoce a cukr. ty jsem dávala, když si trochu zvyknul.

ale jako v tom věku klidně ovocné dávat můžeš. jen že ta přesnídávka je lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3450
13.5.11 08:39

Ahoj,
jak psaly holky. Já bych nejdřív zkusila smíchat s přesnídávkou a nebo do toho naskrábat třeba banán, ten to hodně osladí.

No a když ani tak ne, tak bych se třeba ovocn hollandie nebála.

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
13.5.11 08:50

Andrys23 mě malej sní jenom hollandii a to upravenou - dám 3 sunarky sušenky, zaliju troškou mlíčka s kaší a přidám jogurt. A může se po tom utlouct. Samotnej ho nesní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
13.5.11 08:55

Trošku sladší je i BIO bílý od Olmy. Mě syn baší (ale je dobrý jedlík - popelnice:-)) bílou holandii (starší jídával právě Bio Olmu), ale musela jsem ho na ní taky „naučit“…přes Aktivii sladkou bílou. Pak už jsem to míchala půl na půl a nakonec zůstal u samotné bílé holandie. To jsem si oddechla. Krmit ho denně sladkou bílou by mě snad v noci chodilo strašit… Ale co má člověk dělat když mu to dítě nejí. Nakonec mamči skončí i tak, že dají ochucený, nebo tvaroh či pribiňáka, neb nic jiného dítě nepozře a ani jedna strana na to neumře…:-) takže moje rada - něco pozkoušet a když se nechytne, tak ať jí, to co jí…svět se nezboří. Pro klid duše vyvážit to něčím jiným „zdravějším“ Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.5.11 09:00

Ahoj
když mi přestali jíst bílou aktivii, dávala jsem ovocnou. Taky někdy kolem toho roku. Teď dostávají ovocný Florian a ten zbožňují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí