Co dát večer místo kaše?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co dat večer misto kaše?
Mam 9 mes. syna a odmita mi kaše, zkoušela jsem všechny možne a tvari se u toho jako by chtel zvracet a potom zavre pusu.
Ma rad jogurt tak mu davam rano i večer po 125g,na obed 190g masozeleniny a na svačinku 190g ovoce
Co davate vy večer detem co odmitaji kaše?
Dekuji za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky my dáváme od Nestlé nebo Hamy mlíčka s kaší. Malýmu to moc chutná, někdy mám pocit, že by mohl jíst jenom toto ![]()
Jinak normální kaši do něj taky nedostanu, po první lžičce dělá úplně to samý co tvůj. Strašně ho z ní nanvaluje.
No ale paradoxně když nemám Nestlé ani hami, tak mu do sunaru namíchám lžíci kaše, jen to trošku zahustí a to vypije ale víc ani ťuk…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prostřednímu jsem vařila bramborovou kaši, jinou nejedl, dělala jsem ji s UM. Můžeš i zeleninovou polívku, rozmixovat a klidně taky přidat UM. Výborná je květáková s ovesnýma vločkama, jen nadýmá, ale moji kluci s tím problémy neměli. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
renatika píše:
Mam 9 mes. syna a odmita mi kaše, zkoušela jsem všechny možne a tvari se u toho jako by chtel zvracet a potom zavre pusu.
Ma rad jogurt tak mu davam rano i večer po 125g,na obed 190g masozeleniny a na svačinku 190g ovoce
Co davate vy večer detem co odmitaji kaše?
Dekuji za rady
Já jim dělám puding, mají půl litr na půl… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Já přestala Marušce dávat večer kaši až minulý týden a ne proto, že by ji už nechtěla, ale protože mi to přišlo jako zbytečné kalorie (a ne, že by je nepotřebovala). Teď dávám zeleninovou polévku s nějakou přílohou (těstoviny, pohanka, jáhly..) a pokud ji udělám moc řídkou, tak zahušťuju instantní pohankovou (nebo jinou) kaší Nominal. K tomu teda většinou dávám i jogurt, páč ten Mája miluje. Od té doby, co jsem to takhle zavedla, spí Mája konečně celou noc
(ale nevylučuju, že je to náhoda).
Jednou za čas uvařím kotel polévky, naporcuju do Via pohárků do mrazáku a pak podle potřeby rozmrazím a přidám ty nudle atp (a tím to trochu obměňuju).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslíte holky, že i když je kaše bez cukru je že hodně kalorická?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mně začal prcek taky nějak okolo 9.měsíce odmítat kaši, dostává jogurt, chleba s lučinou/máslem, puding,apod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
Myslíte holky, že i když je kaše bez cukru je že hodně kalorická?
No já právě myslím, že jo - vzhledem k tomu, že se doporučuje v případě, že děti málo přibývají
. A i když tam není přidaný cukr (což je málokdy), tak v UM je sladké dost. Ale Maruška je už velká, do toho roka jsem to neřešila, teď jsem ji přestala dávat proto, že bych nerada, aby si na to zvykla a chtěla ji třeba i za pár let. Oba s manželem nepatříme zrovna mezi hubenou populaci, takže se snažím to u holek víc hlídat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já dělala dětem vždycky polívčičku
, kaše neměli rádi ani jeden a polívku mi vždycky zbaštili…většinou jsem dělala masový vývat se zeleninou a nudličkama, a mohli se ujíst
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já dávám kukuřičné křupky, je to v podstatě jako kaše, akorát v suchém stavu. Máme doma totálního nežravce, takže krmíme ve vaně při koupání…a pak to naštěstí zapije mlíkem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem malý na noc dávala mlíčka s kaší od Nestlé nebo Hami a taky jsem kupovala Hami Hajaja nebo Nutrilon na noc, je pravda, že dneska je jí 2,5 roku a po večeři si dává ráda mlíčko pořád takže ji Hajaja a mlíčka s kaší kupuju pořád, ale dneska ji dávám i kravský mlíko, prostě to střídám, miluje mlíko od miminka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,necetla jsem vsechny odpovedi,nicmene moje ted uz rocni holcicka absolutne odmita veskera sladka jidla,vcetne kasi.I treba krupicove,ktera neni oslazena.Ale krasne jsme to vyresili polevkama.Ty miluje a muze se po nich utlouct.
Nejcasteji kupuji od Hami,jsou to takove dvojbaleni a jsou vazne vyborne,nebo uvarima,ale na ty se mi obcas ksichti,potvurka jedna.
Urcite to vyzkousej,rozhodne nikde neni dano,ze musite jist kase.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dik za rady, zkusim koupit ty mlička z kaši a udelam zeleninovou polivku. Pudink nevim jak bych varila, zatim kojim a umely mliko z flašky nechce. Syr s chlebikem jsem taky nedavala, nema zoubky ![]()
Miluje jogurty tak jsem mu včera michala piškotovou kaši z jogurtem a fuuuuj.
kolik davate detem denne jogurtu???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, moje skoro 10-ti měsíční dcera taky nechce kaše, proto jí dávám zeleninu - brambor a k tomu různá zelenina. Někdy přidám trochu ovesných vloček nebo kousek masa, pokud jí to zbyde od oběda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit