Co dát večer místo kaše?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3161
16.5.11 09:09

Co dat večer misto kaše?

Mam 9 mes. syna a odmita mi kaše, zkoušela jsem všechny možne a tvari se u toho jako by chtel zvracet a potom zavre pusu.
Ma rad jogurt tak mu davam rano i večer po 125g,na obed 190g masozeleniny a na svačinku 190g ovoce
Co davate vy večer detem co odmitaji kaše?
Dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1304
16.5.11 09:22

Ahojky my dáváme od Nestlé nebo Hamy mlíčka s kaší. Malýmu to moc chutná, někdy mám pocit, že by mohl jíst jenom toto :mrgreen:
Jinak normální kaši do něj taky nedostanu, po první lžičce dělá úplně to samý co tvůj. Strašně ho z ní nanvaluje.
No ale paradoxně když nemám Nestlé ani hami, tak mu do sunaru namíchám lžíci kaše, jen to trošku zahustí a to vypije ale víc ani ťuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
16.5.11 09:25

Prostřednímu jsem vařila bramborovou kaši, jinou nejedl, dělala jsem ji s UM. Můžeš i zeleninovou polívku, rozmixovat a klidně taky přidat UM. Výborná je květáková s ovesnýma vločkama, jen nadýmá, ale moji kluci s tím problémy neměli. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
16.5.11 09:31
renatika píše:
Mam 9 mes. syna a odmita mi kaše, zkoušela jsem všechny možne a tvari se u toho jako by chtel zvracet a potom zavre pusu.
Ma rad jogurt tak mu davam rano i večer po 125g,na obed 190g masozeleniny a na svačinku 190g ovoce
Co davate vy večer detem co odmitaji kaše?
Dekuji za rady

Já jim dělám puding, mají půl litr na půl… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.5.11 09:44

Ahoj. Já přestala Marušce dávat večer kaši až minulý týden a ne proto, že by ji už nechtěla, ale protože mi to přišlo jako zbytečné kalorie (a ne, že by je nepotřebovala). Teď dávám zeleninovou polévku s nějakou přílohou (těstoviny, pohanka, jáhly..) a pokud ji udělám moc řídkou, tak zahušťuju instantní pohankovou (nebo jinou) kaší Nominal. K tomu teda většinou dávám i jogurt, páč ten Mája miluje. Od té doby, co jsem to takhle zavedla, spí Mája konečně celou noc :dance: (ale nevylučuju, že je to náhoda).

Jednou za čas uvařím kotel polévky, naporcuju do Via pohárků do mrazáku a pak podle potřeby rozmrazím a přidám ty nudle atp (a tím to trochu obměňuju).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
16.5.11 10:04

Myslíte holky, že i když je kaše bez cukru je že hodně kalorická?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.5.11 10:05

Ahoj, mně začal prcek taky nějak okolo 9.měsíce odmítat kaši, dostává jogurt, chleba s lučinou/máslem, puding,apod. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.5.11 10:13
MarkyM píše:
Myslíte holky, že i když je kaše bez cukru je že hodně kalorická?

No já právě myslím, že jo - vzhledem k tomu, že se doporučuje v případě, že děti málo přibývají :nevim: . A i když tam není přidaný cukr (což je málokdy), tak v UM je sladké dost. Ale Maruška je už velká, do toho roka jsem to neřešila, teď jsem ji přestala dávat proto, že bych nerada, aby si na to zvykla a chtěla ji třeba i za pár let. Oba s manželem nepatříme zrovna mezi hubenou populaci, takže se snažím to u holek víc hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
16.5.11 10:21

já dělala dětem vždycky polívčičku :pankac: , kaše neměli rádi ani jeden a polívku mi vždycky zbaštili…většinou jsem dělala masový vývat se zeleninou a nudličkama, a mohli se ujíst :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
16.5.11 11:24

já dávám kukuřičné křupky, je to v podstatě jako kaše, akorát v suchém stavu. Máme doma totálního nežravce, takže krmíme ve vaně při koupání…a pak to naštěstí zapije mlíkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
16.5.11 11:47

já jsem malý na noc dávala mlíčka s kaší od Nestlé nebo Hami a taky jsem kupovala Hami Hajaja nebo Nutrilon na noc, je pravda, že dneska je jí 2,5 roku a po večeři si dává ráda mlíčko pořád takže ji Hajaja a mlíčka s kaší kupuju pořád, ale dneska ji dávám i kravský mlíko, prostě to střídám, miluje mlíko od miminka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
16.5.11 11:58

Ahoj,necetla jsem vsechny odpovedi,nicmene moje ted uz rocni holcicka absolutne odmita veskera sladka jidla,vcetne kasi.I treba krupicove,ktera neni oslazena.Ale krasne jsme to vyresili polevkama.Ty miluje a muze se po nich utlouct.
Nejcasteji kupuji od Hami,jsou to takove dvojbaleni a jsou vazne vyborne,nebo uvarima,ale na ty se mi obcas ksichti,potvurka jedna.
Urcite to vyzkousej,rozhodne nikde neni dano,ze musite jist kase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
16.5.11 12:06

Dik za rady, zkusim koupit ty mlička z kaši a udelam zeleninovou polivku. Pudink nevim jak bych varila, zatim kojim a umely mliko z flašky nechce. Syr s chlebikem jsem taky nedavala, nema zoubky :mrgreen:
Miluje jogurty tak jsem mu včera michala piškotovou kaši z jogurtem a fuuuuj.
kolik davate detem denne jogurtu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
16.5.11 12:32

Já dávám aktivii myslim že je to 120g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
16.5.11 13:45

Ahoj, moje skoro 10-ti měsíční dcera taky nechce kaše, proto jí dávám zeleninu - brambor a k tomu různá zelenina. Někdy přidám trochu ovesných vloček nebo kousek masa, pokud jí to zbyde od oběda. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí