Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@vtipna Ano je. Tak buď ráda, že pije. Myslela jsem to spíš tak, že se nemusíš bát dát toto mléko pokud v noci vyžaduje a špatně spí. Kulíšek je na rychlé doplnění minerálů, ale miminko neuklidní, to mléko někdy zvládne. Samozřejmě podávat cokoli proti prujmu jak radi ostatní.
@svycarka píše:Švestky mají opačný účinek, proboha.
a kojis? jinak smichat MM ci UM s cernym cajem. 10m by mohlo pozvatlat i suchary.jinak pokud je kojene, ja bych mliko nevysadila,obzvlaste pokud bere jen to. pri prujmu hlavne tekutiny. zkus pokud dostanes svestky i kdyby marmeladu(v tomto pripade striktne bio) nebo lekarnik co ti namele cerne uhli.
Nase mala mela tyden prujem a zabral az Enterol.A to tak,ze uz po par hodinach bylo videt,jak se ji ulevilo a prujem ustaval.Do tri dnu byla uplne fit.Malym detem se obsah tobolky rozpusti ve vode.Nesmi byt ledova a ani tepla.Preji brzke uzdraveni ![]()
@Fíková Ryzovo mrkvovy odvar jsem delala hned prvni den, odmita ![]()
Nevím, jestli to tak děláš, ale připrav si rýžový nebo mrkvový odvar a použij ho k přípravě UM (místo vody). Takto jsem to dělala, když měl syn ve čtyřech měsících průjem a za chvíli byl v pohodě.
@vtipna Zkusila bych jí dát třeba mrkev nebo rýži, ty staví. Mohla by jsi zkusit i smectu, na ohotovosti mi řekli, že je to i pro děti, jen jiné dávkování. Možná i ledovou coca colu, to mi taky poradili na pohotovosti, ale to už byly děti větší, u tvého prcka si nejsem jistá.
@Fíková píše: Švestky mají opačný účinek, proboha.
Jinak zakladatelko, osvědčil se rýžovo -mrkvový odvar. Recept určitě najdeš na netu.
Ja nevím, ale mě švestky zabraly. Vím , že maji projimaci ucinek, ale s cernym cajem se to zdrclo ![]()