Co dát v noci při průjmu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
228
16.6.18 20:20

Co dát vnoci při prujmu?

Vim vim, tema prujem je asi 500×, ale nenasla jsem odpověď. Mam 10 měsíční mimi, 3. den průjem, bere Laktobacilky, Kulíšek, nic skoro neji, ale mlíko jí strasne chybi. V noci se budi co skoro hodinu i mene. Doktor rekl, ze mam mliko vysadit, ale ona ma podle me hlad…Co byste rekli? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
16.6.18 20:21

A co jí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
16.6.18 20:27

a kojis? jinak smichat MM ci UM s cernym cajem. 10m by mohlo pozvatlat i suchary.jinak pokud je kojene, ja bych mliko nevysadila,obzvlaste pokud bere jen to. pri prujmu hlavne tekutiny. zkus pokud dostanes svestky i kdyby marmeladu(v tomto pripade striktne bio) nebo lekarnik co ti namele cerne uhli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
16.6.18 20:33

Zkusila bych koupit UM bez laktózy. Chuťově prý hnus, ale ony ty mimina vypijí a snědí kolikrát blivajz, že dospělý by to nepozřel. Ochutit se to dá třeba trochou nemlecne kaše, co se pamatuju, tak třeba Hami dělá nemlecne s příchutí.
Případně bych samozřejmě nabízela čaj, trošku oslazeny slabý černý, vodu, ředěné džusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
16.6.18 20:34

Ahoj ja bych zkusila smectu můžeš ji i zamíchat do mlika anebo do nejake přesnídávky. Je sice na chuť nic moc ale zabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
16.6.18 20:44

zkus odvar z ovesných vloček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
16.6.18 20:45

mlíko prostě projímá. I to umělé. Jak to má prcek s příkrmy?
Mě doktorka radila, že pokud má dítě průjem, tak mám dávat hlavně pít. Jíst až tak nutně nemusí, den, dva, to vydrží určitě. Naopak to uklidní, když se střeva vyprázdní. Pak začít dávat mrkev s rýží například, šťouchané brambory, až bude bez průjmu tak přidat nadrobno kuřecí. Desetiměsíční už předpokládám příkrmy jí zdatně, ne?

Testy na bakterie máte udělaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
16.6.18 20:46

rozhodně bych vynechala sladké přesnídávky a džusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
16.6.18 20:49

V noci bych jí dala řídkou Sinlac kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.6.18 20:54

Ona pres den sni max. 2 lzicky bananu, 3 lzicky ryze s mekvi, dneska teda snedla vic brambor s mrkvi. Pres den to tak nevadi, ale vnoci se i jako zdrava budi 1× na mliko, no tudle noc jsem ji nedala, tak nemohla spat. Kojim maličko, z toho se nenaji :)
Zkusim tu smectu. A koupime boruvky.
Neprojimaj svestky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
16.6.18 21:01

ja dávám dětem sušené borůvky a opravdu je potom klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
16.6.18 21:27

Já tedy kojila i při průjmu, naopak mi pediatra říkala, že je důležité kojit a nepřestávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
16.6.18 21:35

Ahoj, náš roční syn měl rotaviry a i na infekčním doporučili dát mléko na doplnění tekutin, vůbec nic jiného nechtěl. Žádné jídlo, pití. Několik dní byl jen na mléku a to vypil min. litr. Dávali jsme nutrilon low lactose. Případně připravit do rýžového odvaru, nebo přidat smectu. Změna UM žádný problém nebyl, chuť mu nevadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.6.18 21:44

@cokdyby Zkusim, to je teda mliko bez laktozy? Ona vypije i toho Kuliska, a to je hnus, jak Vincentka. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
16.6.18 21:57

Dělají teď novou smectu. Je to teda myslím jiná značka, ale hlavně chutna po bananech. Normální mi děti nepozrou, ale téhle si nevsimly v presnidavce (22 měsíců a 3 a půl roku). Funguje a je vážně dobrá, zkusila jsem. Co dat tu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí