Co dělá asistent/recepční u Partners?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
288
18.3.14 19:57

Co dělá asistent/recepční u Partners?

Ahoj všem… :)
Nemá někdo z Vás informace o tom, co dělá asistent/recepční u Partners? Respektivě u Partners Marketu? Jestli se vážně jedná o podpůrnou pozici v týmu poradců nebo to je jen jinak nazvaný poradce a prodejce všeho možného?
Pokud máte někdo informace, zkušenosti budu za ně vděčná…
 Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.3.14 20:00

@Spagata asistent je klasický prodejce - mají to hezky pojmenované. Recepční? zvedá telefony :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
18.3.14 20:03

@Spagata Podle mě pokud je to nazvané recepční, bude to recepční :-) Kamarád dělal finančního poradce u Partners a vím, že na centrále normálně asistentku měli. Dělala poštu, zvedala telefony, uváděla návštěvy atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
18.3.14 20:04

Kurňa já si to myslela :lol: Mám jít na pohovor, ale jsem si myslela, že jako všude potřebují nějakou kancelářskou krysu… já naivka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
18.3.14 20:09

@Arlene mě v tom popisu práce zarazilo, že chtějí řidičský průkaz, a že uvedený plat je základní a pak další položkou jsou odměny za odvedenou práci… Nevim, vzhledem k tomu, že se jedná o poradenskou spol. tak mám jistou skepsi, aby nechtěli klasické uzavírání smluv…
Možná být to třeba strojírenská firma tak mě to tak nezarazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
18.3.14 20:45

S Partners bych si nic nezačinala, oni to velice pěkně nazývají, ale jedna se o práci pojištovaka otravujiciho lidi telefonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat