Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,asi nejjednodušší je zajet si za ní,a vyřešit to na místě.To je tedy pěkná nesolidnost ![]()
Já bych asi bulela,ale manžel by vybouchl a asi bysme se rozjeli za tím nesolidním prodejcem
.Kdes to kupovala?možná na těch stránkách můžeš na prodejce podat i stížnost,aby příště k tomu nedocházelo
.Teda nas… bych byla pěkně ![]()
To je mrcha!!! ježiš no fakt jedině jak píšou holky,jet za ní a prostě to vyřešit - a když nevrátí peníze tak asi po italsku omlátit o hlavu ![]()
Tak v první řadě bych jí dala na www.nepoctivci.cz nebo tam třeba zapátrala,třeba už tam na ní nějaká stížnost je..A pak pokud neni dalejko tak tam zajet aa hodila bych jí to do xichtu.Pro příště raději doporučuji osobní odběr je to nejjistější
No já bych šílela, taky jsem chtěla objednat kočárek za 13000, ale pak mě právě odradilo, že ho nevidím předem. Vůbec ti nezávidím.
Já jsem si kočárek taky kupovala na netu,nový,ale dojeli jsme si pro něj.
Já si sice kupovala použitý kočárek, ale prodávající zásadně trvala na tom, abych si ten kočárek u ní nejdřív prohlédla (což jsem stejně měla v úmyslu). Na tvém místě bych se za ní asi taky rozjela ![]()
ahoj holky co delat kdyz si objednate z inzeratu kocarek pres jeden tisic a prijde vam iplne v dezolatnim stavu a majitelka ho neprevezme zpatky???