Kočárek koupený v bazaru v dezolátním stavu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.10.10 18:45

co delat??

ahoj holky co delat kdyz si objednate z inzeratu kocarek pres jeden tisic a prijde vam iplne v dezolatnim stavu a majitelka ho neprevezme zpatky???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
1.10.10 18:51

Ahoj,asi nejjednodušší je zajet si za ní,a vyřešit to na místě.To je tedy pěkná nesolidnost :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
1.10.10 18:59

A z inzerátu ze kterého serveru ho máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
1.10.10 19:00

Já bych asi bulela,ale manžel by vybouchl a asi bysme se rozjeli za tím nesolidním prodejcem :twisted:.Kdes to kupovala?možná na těch stránkách můžeš na prodejce podat i stížnost,aby příště k tomu nedocházelo :think: .Teda nas… bych byla pěkně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
1.10.10 19:42

To je mrcha!!! ježiš no fakt jedině jak píšou holky,jet za ní a prostě to vyřešit - a když nevrátí peníze tak asi po italsku omlátit o hlavu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5548
1.10.10 19:51

Tak v první řadě bych jí dala na www.nepoctivci.cz nebo tam třeba zapátrala,třeba už tam na ní nějaká stížnost je..A pak pokud neni dalejko tak tam zajet aa hodila bych jí to do xichtu.Pro příště raději doporučuji osobní odběr je to nejjistější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
1.10.10 21:32

No já bych šílela, taky jsem chtěla objednat kočárek za 13000, ale pak mě právě odradilo, že ho nevidím předem. Vůbec ti nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.10.10 21:54

Já jsem si kočárek taky kupovala na netu,nový,ale dojeli jsme si pro něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
2.10.10 09:21

Já si sice kupovala použitý kočárek, ale prodávající zásadně trvala na tom, abych si ten kočárek u ní nejdřív prohlédla (což jsem stejně měla v úmyslu). Na tvém místě bych se za ní asi taky rozjela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí