Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jenom nevím, jastli takový existuje…
Jako bonus bych brala trojkolku, polohování do lehu a sluneční clonu.
Máte někdo takový???
No pokud chces takovy kocar,pak zrejme jedine pouzity,novy za tu cenu asi fakt nebude..
Takovy mam, je to Teutonia Spirit S3 a stal mne 16 tisic, tos asi nechtela slyset, ze? ![]()
No já myslela něco jako ABC design Moving Light, ale ten je prý dost úzký…
Graco Mirage, ale nevím, jak je to s tím odpružením a výškou. Já jsem dost malá, tak to neřeším a manža jezdí s kočárkem minimálně.
mám právě abc design moving light, s šířkou by to asi ještě šlo, ale je docela krátký. Ale tak já plánuju, že příští rok už sním tolik nenajezdíme (přes zimu chci ještě velkej kočár) a že se do něj malá nějak vejde. Stejnak tyhle děti spí už s nohama dolů, tak to neřeším ![]()
Ale pravda není odpružený, je to spíš golfák, ale mě za tu cenu vyhovuje maximálně. ![]()
jo a je pravda, že teda pro vyšší lidi moc není, já mám 170 cm a je mi akorát, manža 185 cm a už se musí trochu hrbit, na to bacha. ![]()
Já měla Jané a prodala jsem ho za 5000,–. Pokud přehodnotíš cenu, tak myslím, že na Bazoš.cz najdeš.
Můj návrh je Quinny Buzz - výborně se skládá, je celkem lehký (samozřejmě ne jako golfky) nemá odpružení, ale má všechna kola nafukovací, takže nedrncá. Myslím, že se dá sehnat nový do 10tis a na mimibazaru do 4tis.
K vidění je např. v prodejnách Babypark.
Takovy mam - Jane Nomad, akorat ta cena je jinde a ani jety za tri tisice z druhe ruky neporidis. Nase dvou a ctvrt letka v nem pohodlne spala v patek v Pze.
Obavam se v teto cenove kategorii s tvymi pozadavky sezenes jen tezko, ale rada se tu inspiruji.
http://www.detskydum.cz/…easy-140301/
My máme tento - prostorný, pohodlný, přehazovací rukojeť. Naše skoro dvouletá se v něm pohodlně vyspí,pohodlně se do něj celá vejde. Máme ho asi od jejího roku, pořizovali jsme si ho právě k vůli tomu prostoru, nesnesla nic stísněného. Byla přivázaná klasickými kšírami, klečela v něm, stoupala..
Na sporťák celkem lehký, váží kolem 10 kg, dá se vozit jednou rukou.
Se zaaretovanými předními koly se s ním jezdilo dobře i v zimě, trochu nepohodlá je jízda s otočenou rukojetí.
Vím, že všechny Tvé parametry nesplňuje,nový stál před rokem a půl okolo 4 a půl tisíce.
Holky, děkuju za rady. Měla jsem přesně takové ideální golfáče, ale pro druhé potřebuju spojenou rukojeť ať mám druhou ruku volnou. Na internetových bazarech moc vybírat nechci, ne každý tam jedná férově. Našla jsem ještě zajímavé kočárky zn. Hauck, ale nemám k nim žádné recenze.
ahoj já mám nově teď HAUCK MALIBU … kupovala jsem ho aby byl do auta když někam pojedem — moc hezky se s ním manipuluje, v terénu to jde hůř, ale to se dá očekávat když je celke malý — a co se ležení týče - dcera v něm taky usne(ale není jí ještě tolik) - já chtěla mermomocí polohování nožiček a to má, i plohování zad jde téměř do lehu (oproti Quinny které máme u rodičů je to opravdu téměř leh)
jinak zn. HAUCK bych se nebála ![]()