Kočárek X-lander Set XV X 2009 pink

79
5.9.10 18:21

Kočárek X-lander Set XV X 2009 pink

Ahoj holky,

tak už jsem z těch sporťáků úplně vyšťavená :zed:

co říkáte na tento http://www.slune-cz.cz/…t-xv-x-2009/

Máte zkušenosti? Předem se omlouvám, jestli už tady někde tohle téma je,ale už fakt nejsem schopná nic hledat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79
5.9.10 18:24

http://www.mimistyl.cz/…h-trek-2010/ nebo ještě tenhle … který je podle vás lepší???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
5.9.10 18:26

Stopro ten druhý, má ho teď kámoška, má měsíčního chlapečka a ten kočárek snad nemá chybu a to já jsem hodně náročná na kočárek..To mi věřte..:-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.10.10 20:10

Ahoj.

Zaujal mě Váš příspěvek ohledně kočárku X Lander. Denně sedím u počítače a vybírám sporťák pro moji půlroční dceru a nejvíce mě zaujal právě ten, i barevností a hledám reference… Tak by mě zajímalo, jestli jste náhodou tenhle typ nekoupila a pokud ano, jak jste s ním spokojená. Díky za odpověď… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
22.10.10 21:16

Tak x-lander odle mě má jednu velikou chybu… a to že se nedá otočit, abych na malou viděla… :-D ale to je asi jediná chyba.. jinak největší spokojenost. Skvěle jezdí, malá tam jde otočit i na bříško, když odepnu kapsy a na zuimu je nejvíc super. Na malou vůbec nefouká, je uplně v leže. Spousta kapes. Ale podle mě je lepší koupit starší… my máme 2009.. ten jde uplně do leže a navíc má nevětší boudičku na sklápění… máme růžový.. tak kdybys chtěla klidně vyměním za jinou barvu.. nám už se ta růžová okoukala. Na mimibazaru se dá sehnat za 4000 i méně.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.10.10 21:48

Právě jsem váhala i k vůli zimě, jestli je rozumné přecházet na sporťák a nepočkat,ale dost cestujeme a hluboký se nám nedá do auta (sundáváme kolečka-prostě hrůza). Ale vidím že podle tvých zkušeností je to v pohodě. Taky se mně určitě víc líbí kolekce 09. Včera jsme ukončili pátý měsíc a začínáme šestý takže asi nebudu váhat a objednám si ho. Díky za nabídku, ale chci nový… udělám si radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
22.10.10 22:13

My jsme v něm od 2. měsíce :cry: malá prostě hluboký nechtěla..... a na zimu mi přijde ze sportáku fakt nejlepší..... jako to co někdy vidím venku.. ty děti jsou jako na bydýlku.. a malá je uplně schovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.11.10 01:16

ahojky Muchitos…a má ten tvůj kočár i přední kola nafukovací????
Já zrovinka nějaký sporťák..!růžový! …poptávám.
(ev.foto na e-mail:rad21@seznam.cz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
21.11.10 20:39

ahoj holky taky jsem si vyhlídla tento sporťák moc se mi líbí.malý bude akorát 9 m tak se bojím a chtěla bych aby mi vydržel tak do roka i trošku dýl??máte zkušenosti??taky už jsem z kočárů vyšťavená :zed: :think: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.11.10 09:25
wercis píše:
ahoj holky taky jsem si vyhlídla tento sporťák moc se mi líbí.malý bude akorát 9 m tak se bojím a chtěla bych aby mi vydržel tak do roka i trošku dýl??máte zkušenosti??taky už jsem z kočárů vyšťavená :zed: :think: děkuji

myslím, že v pohodě do klasických dvou let.. není extra menší než klasické xlandery s nafukovacíma kolama.. jen pozor na to přední kolo, je plastové.. :-? ale pokud nejezdíš terén..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí