HERMES

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
23.8.10 11:36

HERMES

Má někdo zkušenosti s kočárkem Hermes? Prý je to kppie Casualplay S4…aby byl ale kvalitní :nevim: díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Casualplay S4?

Přidejte zkušenost s Casualplay S4
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.8.10 22:42

ahoj, má ho moje kamarádka a je s ním moc spokojená je to oparvdu úplně ale úplně to samé, jen ta vložka je taková „umělá“ tak doporučuji nechat si úšít nebo koupit nějakou bavlněnou na téhle se miminiko hrozně potí
jinou fotku nemám :-) je to ten napravo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
24.8.10 22:15

Ahojky taky jsem se na tenhle typ kočárku dívala, ale nikde na netu jsem nenašla obchod, který by je prodával, takže jsem nezjistila ani cenu. Nevíte někdo, aspoň orientačně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.10 13:51

jak se pohybuje cena nového to nevím ta kamarádka si kupovala jetý za 3500,–
nedávno jsem ho viděla na aukru dokonce za 3000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.8.10 14:22

ano ten jsem si koupila já :dance: tak jsem zvědavá až přijde, těším se :-) jinak jinde jsem ho taky nenašla kde by se prodával. chtěla jsem právě casualplay s4, ale bohužel jsem sama, takže finance bych se nechytala :roll: jinak vypadá moc pěkně na té fotce, někde psali, že je to poslká výroba a že kvalita je na prd, tak musím ozkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.8.10 14:23

a ten nalevo je taky pěkný kočárek, co je to za značku? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
27.8.10 15:01

Jané slalom 2010 anis. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sprite
8.9.10 21:09

hermes

ahojky,tak jak si skočárkem spokojená?

• Citovat
  • Upravit
30
26.9.10 11:51

Ahojte.Tak kočárek je fajn, je lehký, krásně se s ním jezdí. Ale přijde mi, že kdybych měla větší dítě, tak že mu budou koukat dost nohy.A to je klukovi teprv necelý rok.nevím, jestli to tak má většina kočárků nebo co.Tak nevím jestli si kočárek ponechám :nevim: jsem hrozná, než najdu kočárek, který by mi vyhovoval, tak ze mě doma zešílí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sprite
26.9.10 16:11

a v jakém stavu ho máš a za kolik bys jej prodala?myslíš jako,že má malou korbičku? :roll:

• Citovat
  • Upravit
30
4.10.10 09:48

tak stav je dobrý, akorát přední kolečko nejde zaaretovat a občas dělá takové divné zvuky.Je to ale jenom sporťák, korbičku nemám :wink: nemyslela jsem korbičku, že by byla malá, ale přijde mi tak jako „krátký“. Že bych stejně musela kupovat jiný třeba příští rok, aby klukovi nekoukaly moc nohy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí