Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Má někdo zkušenosti s kočárkem Hermes? Prý je to kppie Casualplay S4…aby byl ale kvalitní
díky ![]()
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4ahoj, má ho moje kamarádka a je s ním moc spokojená je to oparvdu úplně ale úplně to samé, jen ta vložka je taková „umělá“ tak doporučuji nechat si úšít nebo koupit nějakou bavlněnou na téhle se miminiko hrozně potí
jinou fotku nemám
je to ten napravo
Ahojky taky jsem se na tenhle typ kočárku dívala, ale nikde na netu jsem nenašla obchod, který by je prodával, takže jsem nezjistila ani cenu. Nevíte někdo, aspoň orientačně?
jak se pohybuje cena nového to nevím ta kamarádka si kupovala jetý za 3500,–
nedávno jsem ho viděla na aukru dokonce za 3000,–
ano ten jsem si koupila já
tak jsem zvědavá až přijde, těším se
jinak jinde jsem ho taky nenašla kde by se prodával. chtěla jsem právě casualplay s4, ale bohužel jsem sama, takže finance bych se nechytala
jinak vypadá moc pěkně na té fotce, někde psali, že je to poslká výroba a že kvalita je na prd, tak musím ozkoušet
Ahojte.Tak kočárek je fajn, je lehký, krásně se s ním jezdí. Ale přijde mi, že kdybych měla větší dítě, tak že mu budou koukat dost nohy.A to je klukovi teprv necelý rok.nevím, jestli to tak má většina kočárků nebo co.Tak nevím jestli si kočárek ponechám
jsem hrozná, než najdu kočárek, který by mi vyhovoval, tak ze mě doma zešílí ![]()
a v jakém stavu ho máš a za kolik bys jej prodala?myslíš jako,že má malou korbičku? ![]()
tak stav je dobrý, akorát přední kolečko nejde zaaretovat a občas dělá takové divné zvuky.Je to ale jenom sporťák, korbičku nemám
nemyslela jsem korbičku, že by byla malá, ale přijde mi tak jako „krátký“. Že bych stejně musela kupovat jiný třeba příští rok, aby klukovi nekoukaly moc nohy ![]()