Nejlehčí sporťák

12.8.10 01:30

NEJLEHČÍ SPORŤÁK?

Ahoj, sháním co nejlehčí sporťák. V podstatě to může být golfáč, ale chci spojenou rukojeť a zádička do úplného lehu. Poradí mi někdo prosím? Zatím jsem nic s těmito vlastnostmi nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20296
12.8.10 07:39

včera jsem objednala Neonato Piuma, tož uvidíme jakej bude ;-)

http://www.elinka.eu/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
12.8.10 07:43

Graco Mirage, viděla jsem ho v obchodě a fakt je lehoučkej a narozdíl od Piumy prostornej a má docela velký kola, takže je víc do terénu. A měl by jít do lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
12.8.10 07:46

nebo zkus kouknout na Hoco monterio. Klárka v něm pohodlně spala ještě ve 2,5 letech a to není žádný drobek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.8.10 07:47
MarketaJ píše:
Graco Mirage, viděla jsem ho v obchodě a fakt je lehoučkej a narozdíl od Piumy prostornej a má docela velký kola, takže je víc do terénu. A měl by jít do lehu.

ten sem měla vybranej jako první, ale nemá polohování noh a prý když je dítě vleže, tak vcelku profukuje, ta hadra prý dost plandá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13434
12.8.10 07:58
nozu píše:
nebo zkus kouknout na Hoco monterio. Klárka v něm pohodlně spala ještě ve 2,5 letech a to není žádný drobek ;-)

Souhlasím, Hoco Monterio je super.....vystřídala jsem nespočet kočárů, než jsem našla ten a byl opravdu super. Velká plocha na spaní, prostorný, obr. nákupní košík, spojená rukojeť, skvěle ovladatelný, lehký. Můžu ho jen doporučit… :palec:

Příspěvek upraven 12.08.10 v 22:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
12.8.10 09:05

My teď koupili Jane Nomad, nový stojí tedy asi 9 tisíc, tak jsme kupovali starší. Ale je opravdu lehounkej, nejde tedy do úplného lehu, to jsem požadovala taky, ale je problém takový sporťák sehnat. Tak jsem z toho slevila. A zatim jsem s nim moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.8.10 10:51

taky bych volila JAné Nomad.. 8kg, pohodlí pro dítě, leh není 180°, ale je velmi dobrý.. kamarádky syn tam spal na bříšku.. a jezdil až do dvou let (v zimě..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí