Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, sháním co nejlehčí sporťák. V podstatě to může být golfáč, ale chci spojenou rukojeť a zádička do úplného lehu. Poradí mi někdo prosím? Zatím jsem nic s těmito vlastnostmi nenašla.
Graco Mirage, viděla jsem ho v obchodě a fakt je lehoučkej a narozdíl od Piumy prostornej a má docela velký kola, takže je víc do terénu. A měl by jít do lehu.
nebo zkus kouknout na Hoco monterio. Klárka v něm pohodlně spala ještě ve 2,5 letech a to není žádný drobek ![]()
MarketaJ píše:
Graco Mirage, viděla jsem ho v obchodě a fakt je lehoučkej a narozdíl od Piumy prostornej a má docela velký kola, takže je víc do terénu. A měl by jít do lehu.
ten sem měla vybranej jako první, ale nemá polohování noh a prý když je dítě vleže, tak vcelku profukuje, ta hadra prý dost plandá ![]()
nozu píše:
nebo zkus kouknout na Hoco monterio. Klárka v něm pohodlně spala ještě ve 2,5 letech a to není žádný drobek
Souhlasím, Hoco Monterio je super.....vystřídala jsem nespočet kočárů, než jsem našla ten a byl opravdu super. Velká plocha na spaní, prostorný, obr. nákupní košík, spojená rukojeť, skvěle ovladatelný, lehký. Můžu ho jen doporučit… ![]()
Příspěvek upraven 12.08.10 v 22:42
My teď koupili Jane Nomad, nový stojí tedy asi 9 tisíc, tak jsme kupovali starší. Ale je opravdu lehounkej, nejde tedy do úplného lehu, to jsem požadovala taky, ale je problém takový sporťák sehnat. Tak jsem z toho slevila. A zatim jsem s nim moc spokojená.
taky bych volila JAné Nomad.. 8kg, pohodlí pro dítě, leh není 180°, ale je velmi dobrý.. kamarádky syn tam spal na bříšku.. a jezdil až do dvou let (v zimě..)