Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, holky,
máte prosím některá za sebou úspěšně vyřešený problém vrzání zadních koleček u Chicco Simplicity ? Stejný systém uložení zadních koleček má více typů Chicco ..
Bádám jakým způsobem je namazat,aby přestaly vrzat. Leze mi to na nervy, tak nějak kvíkají potvory po každém kroku. Vše je ale okolo zakryto a k ose se není jak dostat. Možná je na to nějaký fígl.
Prosím poraďte
Díky ! Lucka
Máte zkušenost s Chicco SimpliCity?
Přidejte zkušenost s Chicco SimpliCityNevím, jestli by ti to třeba pomohlo, já jsem teď řešila vrzání u Plika a brácha s taťkou mi to odborně diagnostikovali jako vrzání plastu o sebe, se kterým nic neudělám. Tak jsme nakonec namazali natvrdo ty dva plastové díly, jak je tam nasazené kolečko a pomohlo to perfektně.
Ale nevím, jaké má Chicco ty kolečka a měla jsem to u předních. Tak jenom kdyby náhodou ![]()
Ale je to děs, ty kočáry, všecko napevno snýtované dohromady, že si tam člověk ani nic nepřitáhne, neopraví a nepromaže ![]()
Díky moc, já jsem mezitím pokročila v diagnostice. Je to tím, že guma na kolečku je příliš volná a postupně, tak jak jedemje, se hrne. Nakonec se začne prostě prosmekávat po disku a to je to žvatlání, co mě rozčiluje. Fotku přikládám.
Máte s tím prosím někdo zkušenost ?
Vypadá už taková jetá, tak možná novou gumu? Jestli to dělají… Snad člověk nemusí koupit celé kolečko
![]()
Ta přední kolečk jsou OK, tak mě to překvapilo. Kočárek je dva roky starý. Zkusím napsat v PO do Chicco servisu. Já jen tak rychle poptávám, protože mě to hrozně vytáčí.
A na téma nýtky … Pokud není kočárek v záruce a potřebuju se dostat někam, co drží nýty, měním nýt za šrouby. prodávají takové krycí matičky, aby šroub netrčel ven. pak je možné dotáhnout. Anebo, když to není zatěžovaný díl, je možné je nahradit trhacími nýty. Vypadá to dobře a funkci plní. Lucka
Mám Chicco for me a dělá m i to to samé. Taky jsme „diagnostikovali“ volnou gumu. Jestli někdo přijde na něco, tak sem s tím! Jsem z toho už lehce šedivá.
Jezdím tak přes rok( měli jsme to i jako podvozek pro vajíčko)
Paní v obchodě mi poradila jediné: pokud už jsme po záruce( což jsme, kupovala jsem z druhé ruky), tak natvrdo přilepit. No, zatím jsme to nezkoušeli.
Jinak mi vržou všechny kočárky, co jsem měla(3). Průběžně promazávám, kde se dá, ale ty plasty to prostě dělají… ![]()
Ahoj,mám ten samej kočar i problem,manžel to přilepil a dobrý,u kamaradky taky to samé ale ta to posilala na reklamaci, vymenili kola a poslali ji to zpatky.
Zkusim napsat v PO do Chicca, jestli jde koupit jen samostatný běhoun nebo je nutné koupit celá kolečka - ovšem v tom případě asi i se servisem. Není jednoduché je sundat …
No, popídím se a dám vědět semka do diskuse.
Jinak zatím jsem se to pokusila vyřešit vypodložením plátky gumy. Musím zaťukat, zatím OK. Nechtělo se mi to hned lepit - kdyby se prodávaly samostatně běhouny, stačilo by je jen převléct … Ale díky za zprávu , je povzbudivá !
Když bude zlobit a hrozila by výměna celých koleček, zalepím ho a bude po žižalkách !
Děkuji moc !! Lucka
Hmm, tak to řeší novými kolečky a v Chiccu mi sdělili, že náhradní stejně zrovna nemají. Tak jsem to vyřešila reklamací a hotovo. Už je tam skoro 30 dní a pořád nic ![]()
ahoj lelisova, ja si simplicity koupila vcera a dnes ho vyzkousela venku. asi jde jen o zvyk ale prijde mi, ze rachta vic nez ostatni golfky. dela to i tobe? ![]()
Ahoj Lenko,
nevím kolik golfek se ti už podařilo vlastnoručně vyzkoušet, abys mohla porovnat. Ty naše jsou skvělé a nepřipadají mi nějak více rachtající než třeba Multiway. Jsou to ale v každém případě prostě golfky a s terénním sporťákem se žádné golfky srovnat nedají
.
Jak jsem tak ale koukala po recenzích, nadměrné vrzání je i u nových golfek klidně možné. Záleží kus od kusu. Od Chicco servisu jsem se tedy v průběhu reklamace nestačila divit, co všechno je podle jejich názoru normální. Ale pryč od toho ..
Pokud by tě to hodně iritovalo, to než být nespokojená při každodenní jízdě, reklamovala bych ho na prodejně. Dříve než začne ta pravá golfková sezona.
Lucka