Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahjky…máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem? Díky ![]()
Máte zkušenost s Graco Trekko?
Přidejte zkušenost s Graco Trekkozdárek, s tímto typem zrovna ne, ale máme graco quatro tour a jsem s touto značkou spokojena, máme doma víc věcí od této firmy a neměnila bych ![]()
Ahoj,tento kocarek jsem mela,je perfektni,prostorny,proste uzasny.Bohuzel bydlim v cizine,kde se mi kocarek nevesel do autobusu…teda vesel,ale nastupovani a vystupovani byla kovbojka.Trojkolky maji vseobecne sirsi zadni kola,kvuli stabilite.Musela jsem ho prodat a koupila si Graco quatro tour a jsem take spokojena.Toho Trekka mi bylo ale lito.
Taky by mě zajímaly zkušenosti a hlavně jak moc je odpružený jestli je fakt do terénu ![]()
Digi,odpruzeny je,do terenu nevim jak to myslis.Ja jezdim s kocarama vsude,nesetrim je.Pres patniky,hrboly,koreny…proste vsude.Trekko bylo lepsi pres takovy teren,nez ted Ouatro co mam.
No já právě chci vědět jestli se s ním dá jet třeba po polní cestě a jiných nerovnostech a můžu se zeptat jestli i nějak péruje nebo jak je odpružený? A nevadí v takovém terénu, že to má jen tři kola, nekýve se to nějak že by se to chtělo převrátit
?
Digi,po polni ceste urcite,po nerovnostech taky.Tak jsem s nim jezdila i ja a zadny problem.No odpruzeny je,je to i citit,kdyz s nim jedes pres teren,jakoby se zhoupne,neni to zadna rachotina.
S tim preklopenim ti nic nezarucim,ja jsem v nem maleho nenechavala nikdy bez dozoru,ani jsem se k nemu nikdy neotocila stranou,nebo zady,ani na vterinu,protoze jsem jednou videla,jak se mala holcicka naklonila z 3kolky a nebyt pani co stala vedle kocaru,tak kocar i s ditetem byl na zemi.
Jedine minus bylo,kdyz najizdis na chodnik,nebo neco podobneho,tak predek zvednes do vzduchu a polozis na chodnik jen to predni kolecko,pak musis najet zadnima kolama na chodnik a jak tam bylo jen to predni kolo,kocarek se vzdy naklonil do jedne strany.Je to ale tak 3 vteriny,nez najedes zadnima kolama do stejne roviny.Doufam,ze mi rozumis,jak to myslim.Jinak jsem nikdy zadne preklopeni,nebo jen naznak nezaznamenala,jak uz jsem psala,davala jsem mu zabrat.
mě jde hlavně o to, aby zvládnul sněhové „závěje“
všechny kočárky mi přijdou hrozně chatrné na zimu ![]()
teda tak teď se obávám taky toho převrácení, tak nevím jestli nezvážit 4kolku quatro tour? trojkolka se mi víc líbila, jiný ůvod jsem neměla ![]()
chtela bych se zeptat jak je tezky? pro zenskou v poho? a pak do kufru taky dobry? trojkolky ksou sirsi tak jestli do aut neni problem s touto. A poslední otazka polohovani nozek ma? nebo to neni potreba? nebo proc vlastne maminy trvaji na polohovani nozek ![]()
jo a jeste jedna vlastně…co byste rikaly na barvu GASHA pro kluka. Je to taková červená az vínová… trapný? me se moc libí a cervena pro kluka mi neva, jenze neni precijenom pro holky?
polohování nohou má určitě! (je to dobrý na spaní, jako prodloužení sedačky, aby dítěti nevisely nohy dolů když leží.. a pro mladší dítě, který ráno sedí s nohama nahoře.. u sporťáku určitě dobrý, u golfek bych oželela a spíš ocenila zkosenou opěru nohou )
a červená je na kluka hezká
hlavně když je pak v modrém, nebo hnědém oblečení..
měla jsem na kluka speediho 07 red flame refl. a teď mám ruby 2008, který je jasně červený a je to moc hezký! naopak, myslím, že červená není pro holky
tluče se s růžovou a všemi těmi sladkými barvami
![]()
Ahoj holky,jeee tech otazek
.
Snehove zaveje?No je urcite lepsi nez Quatro,Trekko ma hodne velka kola,takze to s nim jde lip.Quatro ma vepredu kola aretovaci,mezi ne se dostal snih a ja neprojela ani nahodou.S nim sem musela jezdit vylozene tam,kde bylo odhrabano.
Tezky?Školka se mi zda tezsi,ale ne o moc.Nam se do auta vesla,mame Ford Mondeo,ale combi
.
Znamemu se do kufru nevesel,ale zase kola jsou behem 1 vteriny sundane.
A barva?Ja mela predtim na kluka uplne cely cerveny kocarek,libi se mi to,nemam rada ty,ze cervena je jen pro holky,nejsem staromodni.
Trekko jsem mela uplne oranzovou celou.
Polohovani nozicek je dobre,kdyz dite spi,dam to do vodorovne polohy,jsem presvedcena,ze kdyz mu budou viset nohy dolu z kocaru,tak ho musi brnet
.