Graco Trekko

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Graco Trekko?

Přidejte zkušenost s Graco Trekko
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.8.10 19:50
babbitka píše:
No tak jsem se rozhodla, že si Graco nepořídím :cry: je mi to líto, protože se mi hrozně líbí a vyhovoval by mi, jenže do toho výtahu se prostě nevejde. Pán mi napsal přímo z prodejny- napsala jsem mu rozměry výtahu, on udělal z krabic „výtah“ a šířka je na prd :/ 67cm a vjedz do výtahu je 65.grrrr :zed: tak jsem se rozhodla pro cam cortinu x3 tris evolution :wink: do sněhu půjde taky a do výtahu se vejde 8-)
:-( :hug: musim na něj kouknout.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.8.10 14:25

tak nakonec ne cam cortina, pani se mi neozvala, ale vyhlídla jsem si Hermes. Tak jsem zvědavá už jsem ho zaplatila. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
1.9.10 14:27

Chtěla bych si koupit Graco Guatro, ale nevím. Bydlíme na vesnici, což znamená do terénu a taky pak ho dně sněhu. To asi není moc dobré, jak tady čtu. A trekko mi nevyhovují kolečka. Tak bude lepší ten Xlander?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rita79
1.9.10 15:35

Nikypiky,Graco Quatro podle me opravdu neni do snehu,jde tam o ty vepredu zdvojena kolecka.Mezi ne se mi vzdy dostal snih a ja neudelala uz ani krok.Musela jsem to vzdy nohou okopat a pak ujet dalsi dva kroky a znovu :lol: .
Proto jsem jezdila uz jen tam,kde bylo odhrabano a bylo mi jedno,ze to byla silnice.Minula zima byla opravdu hnusna.

• Citovat
  • Upravit
Rita79
1.9.10 15:36

Jinak ale je tento kocar opravdu super :palec: .

• Citovat
  • Upravit
107
1.9.10 19:01

No to jo, je krásnej, ale s tim sněhem bych měla fakt problem. U nás je to vždy jak na Alijašce :-? Škoda, chtěla jsem změnu. Teď mám V- Cross. Já prostě musím mít veliký nafukovací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.10 22:31

ty nikčo ale já mám taky přece zdvojeny kolo přední a nepamatuju si že bych bojovala :nevim: A hlavně kam s nim jako s jakymkoli kočárem budeš chtít jezdit pokud budou závěje. To pude pěšky, uz bude tapkat a v kočáru stejně nebude chtít být. Nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rita79
2.9.10 00:04

Niky,krasnej opravdu je a ma strasne moc funkci,je proste vymakany.
Verunko,jakou mas znacku kocarku?Ted to vypada,ze nechci,aby si Niky Graco koupila,jako ze lzu o tech koleckach :-? .Ja to tak proste mela,nemohla jsem projet snehem,ale vubec.

• Citovat
  • Upravit
107
2.9.10 08:03

Ne, v pohodě. Je to ale pravda. Nemyslim úplně závěje, ale stejnak. Nevim jak jsou přesně veliký ty kolečka. Ale už mám zase spoustu jiných favoritů :-) To je hrozný, kolik je krásných kočárků. Třeba Firkon Sport má teď nový sporťák, kolekce 2010 se zaváděcí cenou. Je fakt pěkný a splňuje vše, co bych chtěla.. Tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rita79
2.9.10 09:04

Kolecka ti klidne muzu zmerit,jestli budes chtit.Ja normalnim snehem projela,ale ne zavejema.Minula zima ale takova byla,alespon u nas.Musela jsem chodit pro starsi deti do skoly,byl to horor,jezdila jsem po silnici.Kde bylo odhrabano,tam to bylo dobry,ale odhaduji snih nad 15cm a uz jsem neprojela.
Kolikrat ze vzteku jsem chtela kluka vyndat,kocar tam nechat a jit domu.

• Citovat
  • Upravit
2.9.10 09:53

rito tak to me ani nenapadlo ze bys to tak myslela :wink: Muj starej kocar je Firkon F3 trojkolka. Asi jsem proste fakt v zavejich nejezdila, neb jsem nemusela, ale to ty ano, takze si umim predstavit ty nervy,kdyz to nejede.

No jinak já jsem hrdá majitelka Graco Trekko právě,ale odpruzení nic moc. Je uzasnej to jo,ale malej citi kazdou dirku a hrbol…to mi vadí… Nafukovací jsou halt nafukovací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rita79
2.9.10 10:23

Verco,no jo,uz to chapu,Firkon ma ale vetsi a robustnejsi to dvojkolo.proto jsi nemela problem projet snehem.Ted uz se nedivim,ze jsi to napsala :wink: .
Jinak gratuluji k novemu kocarku,ale mrzi me,co pises :-( ,ja u Trekka odpruzeni mela,normalne se vzdycky zhoupnul,kdyz jsem najela treba na hrbol,tak ted nevim :nevim: .

Jinak jeste,aby jsme si rozumeli,jsem porad ta sama,co sem od zacatku pise…jen jsem musela zmenit nick,nechtelo me to pustit se starym nickem.

• Citovat
  • Upravit
107
2.9.10 11:39
verunkamandarinka píše:
rito tak to me ani nenapadlo ze bys to tak myslela :wink: Muj starej kocar je Firkon F3 trojkolka. Asi jsem proste fakt v zavejich nejezdila, neb jsem nemusela, ale to ty ano, takze si umim predstavit ty nervy,kdyz to nejede.No jinak já jsem hrdá majitelka Graco Trekko právě,ale odpruzení nic moc. Je uzasnej to jo,ale malej citi kazdou dirku a hrbol…to mi vadí… Nafukovací jsou halt nafukovací…

No jo Veru, ty jsi měla na tom svým Firkonu větší kola, tyhle jsou menší a asi blíž u sebe. A koukalas na ten Firkon sport? Co mu říkáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.10 15:18

rita jojo mě to došlo, že jsi ta samá :-D Ale to mi řekni že mě nepruží… fakt je tvrdej. Mám tento Niky řekni, že nepružil? _Nebo mám ještě moc lehký dítě do toho :mrgreen: A firkon sport já nevim. . za ty peníze bych koupila spíš dražší,známou,ověřenou značku z bazaru. Nebo jaký jsou na něj recenze? Me pridou ty prední malý a do sněhu to jsou prostě hned 4 stopy což je taky na houby. Já bych zustala u trojkolky. Zpomínám si jak nebyly upravený chodníky a byla tam jen cestička pro chodce. To projedeš na předním jen s trojkolkou. Co myslíš :nevim: Kde je náká odbornice hergot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rita79
2.9.10 16:40

Verunko,jezkovi voci,ten je krasnej…ta barva :huban: ,ja jsem chtela taky tuhle,ale kdyz jsem si ho vybirala,potrebovala jsem ho na rychlo a nikde nebyl na sklade,tak jsem vzala ten oranzovy.
A nevim,proc ti nepruzi,je to divny covece…jak mas tezke dite?Ja mam kluka 13kg a pokazde narvany kosik az k prasknuti,mozna to bylo fakt tim.
Niky,Firkon Sport je takovej…divnej,moc robustni,nezlob se,ze jsem uprimna,takovy trakař.Proste obycejny odstrojeny hluboky kocar (taky jsem mela na maleho Firkon,ale 4kolku).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4