Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Graco Trekko?
Přidejte zkušenost s Graco TrekkoMěla jsem Graco Trekko, mám nyní 22 měsíčního syna a bylo mu v kočárku opravdu těsno, navíc ještě s fusakem tam byl jak sardinka. Takže pro takhle velké dítě Graco nedoporučuji
S tím druhým zkušenost nemám..
Děkuji za odpověď. Tak do Graca asi nepudu. Stejně jsem byla poslední dobou víc rozhodnuta pro Valco, koukala jsem, že ten kočár je opravdu snad multifunkční ![]()
Viděla jsem oba vedle sebe a myslím, že 2.5 leté dítě spíš do Valca, do Graca ne, má i krátkou zádovou opěrku.
jen nevím, jak je na tom V. Matrix se stabilitou, přeci jen je to tříkolka, kde je třeba se na tohle dívat. v obchodě mi moc stabilní nepřišel
taky je docela těžký, stejně, jako graco.
já mám na 2leté BJ summit a musím říct, že i ten mi přijde s 12kg dítětem těžký ::)
Mám kočárek Graco Trekko už druhým dnem a hrozně mě rozčiluje přední kolečko..nevím jestli je v pořádku, že to tak „drnčí“ nebo „rachtá“..Jak se vám s ním jezdí??
Ahoj holky, mam moznost koupit sportak grako trekko za 2000kc, chci se zeptat, jestli moc nedrnca, nebo neklape obcas jizda po kocicich hlavach, a nerovnosti na cestach.Syn ma 9mesicu,10,5kg a 75cm. cetla sem ze snad kdyz je uz ditko tezsi, ze by to melo byt v pohode, ale nevim.Do terenu sem cetla ze je dobry, polni cesty a les.Co myslite?
@Moni525 píše:
@zoui08
Za mě Graco obstál i v terénu
dekuju a co na tech kocicich hlavach a nerovnych chodnicich? Nedrnca to, nebo nerachoti? Mame tu hrozny, chodniky i silnice. A kdyz to nejsou nafukovaci kola, tak se toho trosku bojim. Jednou sem mela s tskovima jako plastovima a to bylo hrozny a hrozny ramus.
@zoui08
Jojo trochu to rachotí..asi tak jako golfky no. Já už jsem si zvykla ![]()
@zoui08
Já mám taky 9 měsíčního syna, ale tolik teda nemá no
jestli chcete golfky tak bych šla do nunáka (nuna) je hezký a slyšela jsem samou chválu až se mi prcek nevejde do graca tak ho koupím ![]()
@Moni525 píše:
@zoui08
Já mám taky 9 měsíčního syna, ale tolik teda nemá nojestli chcete golfky tak bych šla do nunáka (nuna) je hezký a slyšela jsem samou chválu až se mi prcek nevejde do graca tak ho koupím
My golfky máme, mám moona po dceři asi 2-3 starý a ten myslím že stačí. Koupíme si b. j.elite. Nepočítala jsem že na něj budem mít, ale budem
tak jsem ráda. Prý je pro obříky ![]()