Graco Trekko

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Graco Trekko?

Přidejte zkušenost s Graco Trekko
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7371
21.10.10 20:02

holky prosím poradte, máte takto být? košík mi už padá furt, nebo trží jen na jedné straně, jak se asi kočárek sklaádá a asi se roztahuje konstrukce nebo co..už mi to leze krkem.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym0
21.10.10 20:16

Nema to tak byt.Pokud ti kosik pada,dej kocarek reklamovat.Podle fotky mam uplne stejne uchyceni kosiku,ale nikdy mi nespadnul,ani s velmi tezkym nakupem.

• Citovat
  • Upravit
7371
21.10.10 20:44

anonym děkuji, a taky to máš tedy jen na tom položené nebo nějak zaháknuté? jednou se nám to na dobvče do toho nějak zaháklo a drželo to..ale už to tak zase není.. :nevim: reklamovat se mi vůbec nechce, užř je to Xtý kočárek a nový a zatím opravdu každý jsme musela reklamovat..holt pech na kočárky mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym0
21.10.10 20:56

Mam to zahaknute,jako ty.Tak kdyz nechces reklamaci,tak treba manzel vymysli,jak to jinak prichytit.Nebo privrtat napevno,ale pak se musis vzdat odklapeciho kosiku :wink: .

• Citovat
  • Upravit
7371
22.10.10 13:20

anonym já to právě nemám zaháknuté, jen položené na těch malých výčnělcích..proto to furt padá..ještě na to odpol juknu.. :think: rozbité to nevbypadá , je to divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.1.11 10:31

Graco Trekko - Quinny speedy - Britax B-Smart

Ahojky, chtěla bych poprosit, zda má někdo zkušenosti s těmito kočárky Graco Trekko - Quinny Speedy - Britax B-smart či Britax Vigour?

O každém jsem četla nějaká pozitiva i negativa (tímto děkuji za předchozí diskuze a příspěvky), ale nikde jsem zatím nenarazila, zda se do těchto kočárků vleze i 2-3leté dítko, aby mělo hezky opřená zádíčka a při nastavení nožní opěrky se tam hezky vešlo i na spaní… U Britaxu se mi líbí i možnost otočné sedačky. Také by mě zajímala případná poruchovost kočárku, resp. jejich spolehlivost a srovnání jízdních vlastností? Máte někdo zkušenosti a který z nich byste doporučili?

Děkuji mnohokrát za odpověď.Romča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaluska
1.6.11 08:24

Ahojky holky,
můžete mi, prosím pěkně, napsat pozitiva i negativa kočárku Graco trekko???Mám doma Casualplay S4 a je to prostě rozhrkanej kočárek,tak chci změnu :cert:

• Citovat
  • Upravit
660
10.8.11 16:22

Ahoj Holky, uvažuji a o koupi tohoto sporťáku, jen mám obavy jak zvládneme zimu jen s tím fusakem co je k němu? Nechybí vám u kočárku nánožník? půjdeme do sporťáku na zima a bude nám teprve 7-8měsíců, tak aby mi tam nezmrznul …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.12 13:59

Holky,co máte už Graco Trekko delší dobu,jak jste s ním spokojené?Hlavně v zimě by mě zajímalo a jestli je to i pro větší dítkomalé je rok…a prosím klady a negativa…kuju moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
27.9.12 21:44

Holky, nevíte náhodou některá, kde sehnat nové kolečko na Graco Trekko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
27.9.12 21:50

@Janik82
Ahoj, potřebovala jsem sponku na kšíry a vyřešila jsem to zde: www.dladzieci.euro-trade.pl/cz/kontakt Bez problémů mi poslali novou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
27.9.12 21:53

@kokomo Moc díky, hned jim jdu napsat :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.1.13 22:28

Graco Trekko + stupátko

Ahoj holky, nemáte náhodou některá zkušenost se stupátkem k tomuto kočárku? Máme Lascal Buggyboard Maxi a můj starý kočár s tím je děs, tento se mi moc líbí, ale nikde nemůžu najít, zda by to šlo..Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anet 24
23.2.13 14:19

Ahoj holky, mam objednany sportak Graco Trekko a shanim na nej plastenku original. Neznate nejaky stranky na int. kde by ji meli?

• Citovat
  • Upravit
sinnombre
10.3.13 12:27

Graco Tekko verzus Valco Matrix

Ahoj holky, máte prosím někdo srovnání pro tyhle dva kočárky..nemůžu se rozhodnout, který má větší pozitiva. Tak by mě zajímalo, jestli to máte některá odzkoušený..a daly by jste mi radu :) Chtěla bych v nich vozit 2,5 leté dítě, když jedem někam na dlouhou prochajdu..tak jestli se mi tam ještě vleze? Díky moc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4