Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Graco Trekko?
Přidejte zkušenost s Graco Trekkoholky prosím poradte, máte takto být? košík mi už padá furt, nebo trží jen na jedné straně, jak se asi kočárek sklaádá a asi se roztahuje konstrukce nebo co..už mi to leze krkem.. ![]()
Nema to tak byt.Pokud ti kosik pada,dej kocarek reklamovat.Podle fotky mam uplne stejne uchyceni kosiku,ale nikdy mi nespadnul,ani s velmi tezkym nakupem.
anonym děkuji, a taky to máš tedy jen na tom položené nebo nějak zaháknuté? jednou se nám to na dobvče do toho nějak zaháklo a drželo to..ale už to tak zase není..
reklamovat se mi vůbec nechce, užř je to Xtý kočárek a nový a zatím opravdu každý jsme musela reklamovat..holt pech na kočárky mám
Mam to zahaknute,jako ty.Tak kdyz nechces reklamaci,tak treba manzel vymysli,jak to jinak prichytit.Nebo privrtat napevno,ale pak se musis vzdat odklapeciho kosiku
.
anonym já to právě nemám zaháknuté, jen položené na těch malých výčnělcích..proto to furt padá..ještě na to odpol juknu..
rozbité to nevbypadá , je to divný
Ahojky, chtěla bych poprosit, zda má někdo zkušenosti s těmito kočárky Graco Trekko - Quinny Speedy - Britax B-smart či Britax Vigour?
O každém jsem četla nějaká pozitiva i negativa (tímto děkuji za předchozí diskuze a příspěvky), ale nikde jsem zatím nenarazila, zda se do těchto kočárků vleze i 2-3leté dítko, aby mělo hezky opřená zádíčka a při nastavení nožní opěrky se tam hezky vešlo i na spaní… U Britaxu se mi líbí i možnost otočné sedačky. Také by mě zajímala případná poruchovost kočárku, resp. jejich spolehlivost a srovnání jízdních vlastností? Máte někdo zkušenosti a který z nich byste doporučili?
Děkuji mnohokrát za odpověď.Romča
Ahojky holky,
můžete mi, prosím pěkně, napsat pozitiva i negativa kočárku Graco trekko???Mám doma Casualplay S4 a je to prostě rozhrkanej kočárek,tak chci změnu ![]()
Ahoj Holky, uvažuji a o koupi tohoto sporťáku, jen mám obavy jak zvládneme zimu jen s tím fusakem co je k němu? Nechybí vám u kočárku nánožník? půjdeme do sporťáku na zima a bude nám teprve 7-8měsíců, tak aby mi tam nezmrznul …
Holky,co máte už Graco Trekko delší dobu,jak jste s ním spokojené?Hlavně v zimě by mě zajímalo a jestli je to i pro větší dítkomalé je rok…a prosím klady a negativa…kuju moc ![]()
Holky, nevíte náhodou některá, kde sehnat nové kolečko na Graco Trekko??
@Janik82
Ahoj, potřebovala jsem sponku na kšíry a vyřešila jsem to zde: www.dladzieci.euro-trade.pl/cz/kontakt Bez problémů mi poslali novou ![]()
Ahoj holky, nemáte náhodou některá zkušenost se stupátkem k tomuto kočárku? Máme Lascal Buggyboard Maxi a můj starý kočár s tím je děs, tento se mi moc líbí, ale nikde nemůžu najít, zda by to šlo..Díky..
Ahoj holky, mam objednany sportak Graco Trekko a shanim na nej plastenku original. Neznate nejaky stranky na int. kde by ji meli?
Ahoj holky, máte prosím někdo srovnání pro tyhle dva kočárky..nemůžu se rozhodnout, který má větší pozitiva. Tak by mě zajímalo, jestli to máte některá odzkoušený..a daly by jste mi radu
Chtěla bych v nich vozit 2,5 leté dítě, když jedem někam na dlouhou prochajdu..tak jestli se mi tam ještě vleze? Díky moc