Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Graco Trekko?
Přidejte zkušenost s Graco Trekkoprošlapanou cestičku sněhem jsem trojkolkou jezdila po předním zaaretovaném kole. je to fuška, ale chvilku se to dalo. holt nebylo navybranou.. tuhle zimu jsem kočár radši schovala.. ale 08/09 byl ještě malý..
do sněhu je asi jedno, jetsli jsou nafukovací kola nebo nejsou. to je důležité do terénu, kvůli komfortu jízdy.. nevím přesně jaký má graco kola, jetsli plast, guma, jestli plněná vzduchem a tyhle věci..
bohužel s trekem jsem nejzdila (i když jsem chtěla,ale nebyla příležitost, tak nevím, jak je to s tím odpružením, nějaké by měl mít, ale jasně že to není asi tak jako u nafukovacích kol,..
jinak to qtro - to má klasicky 6 kol, ne? to je do sněhu nanic
jednou k nám šla kamoška, má nomada. sněžilo, nebyly závěje, všude uklizeno, ale sněžilo dost a co napadlo, to se jí chytalo do kol a ty se kousaly,. bylo to prostivný.. než k nám došla, byla zplavená a to je to od busu kousek..
jinak mi graco přijdou hrozně pohodlný pro dítě a vymakaný,a le trochu těžký a chybí jim korby.. je vidět, že jsou to kočáry pro US.. ![]()
Rita79 píše:
Verunko,jezkovi voci,ten je krasnej…ta barva,ja jsem chtela taky tuhle,ale kdyz jsem si ho vybirala,potrebovala jsem ho na rychlo a nikde nebyl na sklade,tak jsem vzala ten oranzovy.
A nevim,proc ti nepruzi,je to divny covece…jak mas tezke dite?Ja mam kluka 13kg a pokazde narvany kosik az k prasknuti,mozna to bylo fakt tim.
Niky,Firkon Sport je takovej…divnej,moc robustni,nezlob se,ze jsem uprimna,takovy trakař.Proste obycejny odstrojeny hluboky kocar (taky jsem mela na maleho Firkon,ale 4kolku).
já jsem se jí nejdřív bála,na netu nejde tak videt. No a malej má 8 kilo,takže jako bych nic nevezla,že jo. Asi když je zátěž tak to teprv má učinek,protože zatím mám pocit, že mi uskočí někam jak je lehký.
natašo graco má jen pogumované kola, nechápu jakto že se mi zdá, že nepruží. Jedu a ttrese se. Jsem zvyklá na nafukovací tak možná proto?
Verunko,je to mozne,ze je maly lehky,tak to tak nepruzi,preci jenom 5kg navic je uz znat a ja hlavne mam vzdy narvany kosik,pokud nekam jedu a kdyz nahodou nemam,tak do hodiny urcite,protoze po ceste vzdy nakupuji,takze kosik je na 5kg nakladu a ja tam vozila (a vozim v Quatru porad) mnohem vic.Zkus schvalne zatizit aspon kosik treba prave tim nakupem a zkusit jaka bude jizda.Ja bych ho nemenila za Quatro,kdyby se mi vesel tady u nas do autobusu
.
Tyo tak já nevím. Nechci zase nějak drahej. Malej začal chodit a myslim, že v zimě bude spíš chodit a nebo saně
Mě se právě ty čtyři kola líbily, zase něco jinýho. A jsou nafukovací, je dobře skladnej, lehkej, má slun. clonu, tašku prostě všechno. Tak nevim. Ještě budu koukat než prodám ten svůj. Není to p…l vybrat káru pro mrňousky ![]()
Niky,ale kocarek nic nerika me,ale ty si ho prece koupit muzes.Vzdyt ti muze byt jedno,ze nejaka kr..a z netu ti neco rika
,hlavne,ze se libi tobe.
Tenhle je treba pekny:
http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…
pak tenhle:
http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…
tenhle:
http://www.mimi-kocarky.cz/…-moving.html
a tahle je taky krasna:
http://www.autosedacky-kocarky.cz/…0red---.html
Omlouvam se,dala jsem prvni dva odkazy stejne.
Ja sama mela na kluka asi 9 kocarku,nez jsem objevila Graco,u toho uz zustanu.
To jo, jsou krásný všechny. Mám hlavu už jako balon!
Před chvílí jsem odepsala jedný paní na pěknýho Xlandera trojkolku, tak uvidíme.. A děkuji za typy..
Ahojky všem,
tak jsem si taky vyhlédla graco trekko, tak studuji, a studuji a studuji, už jsem myslela, že zůstaneme z herqulesa, ale docela mě překvapilo, že je docela těžký na manipulaci..takže ted jukám po gracu právě na zimu, když vodíme staršího do školky, jinka na cestování máme už golfky, ale do toho terénu ještě sportáček..
a graco se mi začíná líbit čím dál tím víc
![]()
Ahojy holky,
tak máme trakko doma, provedení tyrkys, vzhledově fakt super, jen trochu menší plůocha na nohy a roční dcerkaje má už přes, ale spíše prosím poradte ohledně košíku..
košík pod sedačkou - fixuje se nějak na pevno nebo je to jen po těch stranách drženo těmi pidi čudlíky na konstrukci? drží mi tam košík jen na cca 1-2milimetrech…ted mám kočárek uklizený tak ho nemůžu jít prozkoumat, ale zítra ráno budu dál zkoumat, protože mi to přijde divný..
díky za rady a případnou pomoc
díky za radu, hezký den
KATKO ahoj,jak to myslis,ze ti nakupni kosik drzi jen male cudliky?Me to drzi normalne,zadny problem a ze uz zazil naklady 3krat tezsi nez je jeho nosnost.
rito no nikde není za nic uchycený jen po stranách na konstrukci drží za takové malé úchytky, ale fakt mini..jinak když se mi o něj Verča opře tak samo spadne.. ![]()
zítra na to ještě juknu, ale ani v návodu jsem nikde nic neviděla..
katko,tak to mas nejake divne,spis kazove.Pokud se ti o to opre mala a spadne to,tak to neni normalni.
holky nevím jestli to mám dobře, byly k tomu kočárku ještě nějaké součástky? ten koším mám prostě jen položený na takových výstupkách z konstrukce, zkusím to nafotit
tak mi to nedalo a šla jsem to ještě rychle nafotit..
tak nevím jestli jsem debil, ale holky prosím jukněte na to.
tady to jsou ty výstupky na konstrukci na kterých košík jen drží..
a takhle jeten košík jen na tom položený..
a ted mi prosím napište že jsem blb a jak se to dělá, protože reklam dalšáí kočár se mi fakt nechce..opravdu každý totiž co koupím má nějakou vadu.a to jsou nové kočáry.. ![]()