Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj. Mám golfky,ale pořád jsem si na ně nezvykla,tak uvažuju že si pořídím nějaký sporťáčko-golfáč se spojenou rukojetí. Už jsem prohledala celý internet.
Zajímalo by mě,kam dáváte nákupní košík, pokud máte kočár se spojenou,ale nepolohovatelnou rukojetí? U x-landera jsem položila košík narukojeť,u golfek pověsila,ale u typů sprin,wlaker..atd tam se fakt nedá ani jedno. Došlo mi,že se dá do košíku pod kočárem,ale to mi přijde trochu na nic (nandavat-vyndavat-nandavat
)
Díky
Macinko,pokud bude spojená rukovět,půjde zase dobře ovládat jednou rukou ne????
tak košík do ruky
![]()
Ahoj,ja mam tento kocarek a nemuzu si ho vynachvalit,super se s nim jezdi,je lehky a skladny.
Jo a taky byl levny ![]()
http://www.kocarkycz.cz/…mini-04.html
Jinak ja vetsinou dam prcka do velkyho kosiku a nakupuju.Kdyz ho nechci vyndavat,tak drzim maly kosik v ruce.
Já chodím sama s dětmi jen občas pro menší nákupy případně pro pečivo. Prostě proto, co mi chybí. Ale několikrát jsem šla do obchodu jen pro 4 věci, měli něco v akci, o čem jsem ani nevěděla, např. slunečnicové oleje, ovocné sirupy Yo, máslo..Brala jsem více kusů najednou. Košík nepoužívám,zavazel by mi. Vše naskládám do igelitky pověšené na kočárku - mám boční ruční brzdu, je tam takový umělý háček, nebo v igelitce nesu v ruce, u pokladny vyskládám.
Láhve s tekutinami klidně dám rovnou do košíku pod kočárek, u pokladny vyskládám.
V obchodech to tolerují, zatím mi za to nikdo nenadal. Jedná se většinou o malé supermarkety. Samozdřejmě sama od sebe nabídnu k prohlédnutí veškerý obsah tašky i košíku. Nijak mě nešacovali, protože zboží je chráněno čárovým kodem a procházím turniketami, začalo by to pípat. To už mají běžně i v menších obchodech.
Já dávám na kočárek, pokud to nejde, tak mám s sebou skládací látkovou tašku a na rukojeti (spojené) céčko (umělohmotné z těch, co se prodávají jako hračka pro dítě), na které tašku pověsím a zboží v obchodech dávám do tašky (drobnější věci) nebo pod kočárek. U pokladny všechno vyndám. Problém jsem s tím zatím neměla
. A to dělám celkem velké nákupy (společně s manželem nakupujeme výjimečně, většinu obstarávám já - bez auta a s minimálně jednou holčičkou).
Děkuju moc za info. Já ty dávám těžké věci pod kočárek.To by yi mohli zkusit s tím dělat potíže
Spíš mi šlo o to,že se mi nechce tahat košík v ruce.Kolikrát i když jsou to lehčí věci,tak to váží dost.Nebo abych měla obě ruce volné,ale s tím nic nenadělám.
Pajule taky jsem na těmihle přemýšlela,ale pořád nevím. Dá se s tím jezdit i v „terénu“? Nemyslím žádný horský terén,ale dlažební kostky a občas lesopark. Nejsou kolečka moc malá? Moc děkuju ![]()
Macinko byli jsme s nima pred tydnem v Praze,tam jsou dlazebni kostky docela caste,prejizdeni pres koleje,a bylo to v pohode.Taky jsem se toho bala,ale slo to ![]()
Pajule22 píše:
Macinko byli jsme s nima pred tydnem v Praze,tam jsou dlazebni kostky docela caste,prejizdeni pres koleje,a bylo to v pohode.Taky jsem se toho bala,ale slo to
Já právě z Prahy jsem.Rodiče bydlí v centru,takže kostky kam se podíváš ![]()
Děkuju.