Sporťák - poradíte?

79
29.8.10 09:28

sporťák - poradíte?

Ahoj holky,

tak jsem tady zase s dotazem :)
Poradíte nějaký opravdu pěkný sporťák pro holčičku? Uvažuju o novém na příští jaro to jí bude 12-15 měsíců .. Moc se mi líbí quinny buzz, ale ta cena :roll: :lol:
Sice sporťák máme z V-cross, ale nejsem moc spokojená :nevim:
Nemám vůbec představu, poradíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
54
29.8.10 09:41

Ahoj,
já mám objednaný od chipolina, těšim se na něj, snad bude OK, jinak jsem mrkla na ten quinny, taky jsem ho našla třeba novej na bazaru, nevim, kolik jinak stojí v obchodě. To jsem ještě nestihla mrknout.
 http://kocarky-autosedacky.sbazar.cz/…4343185.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
29.8.10 09:46

a co spš koupit nějaké pěkné golfky??

tady jsou odkazy na diskuze ze sportákama:-)

https://www.emimino.cz/…se/sportaky/

přeji štastnou ruku při výběru:-d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
29.8.10 11:21

Ahoj,taky jsem měla V-cross,ale byla jsem nespokojená.. :-( ted máme od Chipolina a je to super kočár,je prostornej a pěkně pohodlnej,má polohování nožiček a dá se dát uplně do lehu a cena není strašná. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
29.8.10 13:51

Já jsem si koupila starší quinny buzz, za 3000,– a jsem naprosto unešená, nejen, že kočárek je jako nový, ale ja opravdu úžasný. Vždycky jsem byla odpůrcem polohovacích sedaček, ale to proto, že jsem nevěděla, tvrdila jak to musí být strašné, ale je to super, malý tu klubíčkovou polohu miluje. A to si myslím, že mám srovnání, mám ještě PP GT3, což je další úžasný prostorný kočár, ale momentálně jezdím jen z buzzem. Původně jsem si chtěla koupit jen nějaké golkfky, protože gtčko se mi nevleze do felicie, ale zjišťuji, že to bude asi zbytečné, buzz se mi tam vleze a ani není až tak těžký.Opravdu doporučuji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.8.10 20:04

jsem zajedno s Kačkou :) buzz mi taky přijde krásný, ta naklápěcí sedačka, měla jsem stejný názor, ale ono se to dětem líbí..
buzze bych bala s tím nafukovacím předním kolem.
pokud bych jezdila v terénu, pak mi přijde dobrý quinny speedi, hlavně pro starší děti, že je lehoučký (11:5kg sporťák), jednoduchý, hodně širká sedačka..

špatná varianta není ani něco jako Jané nomad.. lehoučký, spíše golfky, ale robustní a pohodlný.. podle mého nejlepší co Jané kdy mělo..

záleží na tom, jak moc terénní kočár potřebuješ ..
a co si vlastně představuješ obecně..
máš nějakou bližší předdstavu??? a cenový limit třeba.. ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí