Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, pomoc, do zítřka se musím rozhodnout, mám 10.měsíčního chlapečka a potřebuji kočár na zimu..
A teď babo raď…koupit PP gt3 prostorný sporťák, ale těžší nebo jako víc do golfek PP AT4????
Co spíše využiji? Já fakt nevím ![]()
Líbí se mi oba, dokládám fota, ale fakt nevím…zda není blbost kupovat mohutný sporťák když je malému už 10.měsíců, ale zase do terénu super…ale ty terény já zas tak nekrosím ![]()
Prosím prosím pomoooc!!!
Příspěvek upraven 18.09.10 v 17:48
Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3Betty.....PP GT3 mám a je super…prostorný a na zimu bude super…
Druhý neznám,neviděla jsem naživo,tak nemůžu soudit.
Peťo- a jak dlouho myslíš, že se ti tam Matýášek ještě vejde? A je GT3 hodně těžký jak se popisuje?
ted mi na web davala pani recenzi na tu GT3jku a musim uznat ze to vypada na super kocarek… na zimu golfky… mno newim newim, koupila bych neco bytelnejsiho…
Pry- no právě to AT 4 má gola gumová a vypadá to spíš jako golfky ale nejsou to golfky…já jen prostě nevím, jak dlouho tak ještě to gt3 sporťák využiju
abych nevyhodila peníze oknem…
Betty..vejde a ještě dlouho…a to není žádnej prcek,ted vypadá na 2 roky…
No těžkej.....nikam ho nezvedám,max.do auta a to se dá…
a je bytelnej a stabilní.....
Tady mates v létě..
No a teď z jiné ruky, paní chce za něj 5.000,– v ceně je nánožník. Je to moc? Mě připadá, že ne…
Nene to je dobré…jak je kočárek starý??
jinak nánožník je v ceně normálně…GT se s ním prodává
Peťo- víš že ani nevím ![]()
Moc se mi líbí barva a za lepší cenu jsem prostě nenašla…Přidávám autentické foto:
Tak bych šla do GT…
a má ještě ty pásy co máme my.....vzadu jsou jen jako by zaháknuté,takže pak dítko sice připoutáš,ale můžeš za zády vyháknout,je na volno a přitom připoutané…může se předklánět a tak…
a já si nechala ještě ušít vložku,barevně to kočárek oživí a všechen bordel–rohlíky,křupky
jsou pak jen na vyklepání