PP GT3 nebo PP AT4

Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65312
19.9.10 07:54

Ty jdou vozit i proti sobě…
a ještě se mi líbí peg perego sí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
19.9.10 08:28

Betty:
AT4 a GT3 je to samé, jen na jiných podvozcích. AT 4 se už několik let nevyrábí, zůstalo jen GT3.
Na zimu a do sněhu je bezkonkurenčně lepší GT3, a AT4 by ses opravdu moc nadřela. Taky vzhled AT4 mě nijak neuchvacuje, ale to jej jen o názoru. Velikostně je to úplně stejné, vím to, protože jde bez problému přehodit potahy a pasují( tedy to jsem vyčetla na diskusi). :-)

Switch je super, ale na zimu úplně o ničem, opravdu neprojedeš nikde, je to totéž co pliko a já bojovala málem i po uklizeném chodníku. Taky je o něco menší než klasické pliko sice o pár cm, ale je. Na golfky je taky dost těžký, pokud bys jej měla jako jediný kočár tak ano, ale jako další je podle mě zbytečný.

Já osobně bych šla do GT3 budeš nadšená, a koupila opravdu lehoulinké golfky k tomu- máš na to celou zimu a kolikrát jsem viděla krásné plika kolem 1500,– takže došetříš a koupíš třeba v dubnu, kdy to bude aktuální. Právě teď jsou na MMB PP sí za 2500,– což je super cena. Takže za mě teď koupit GT3- na zimu nebudeš litovat, a na jaře je buď podle mě beze stráty prodáš( což myslím že asi ne) a koupíš golfky. Ale je to jen můj názor. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí