Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, tak si dovoluji založit pro jistotu diskuzi at neudělám nějakou pitominu
chci Vás poprosit o zkušenosti s kočárkem Jané Slalom z kolekce 2009.
Díky ![]()
Zuzko, ten kočárek je výborný, ale viděla jsem Tvou předešlou diskusi… on není o moc lehčí než MC, to si moc nepomůžeš… ![]()
Klárka už je dost velká, nechceš přece jen ještě pohledat něco lehčího? S tímhle se nadřeš stejně jako s předešlým. ![]()
Bohunko, Slalom ve verzi 2009 by měl mít 12 kg a Mura má 17kg, takže rozdíl tam je. Navíc na zimu do Krumlova bych golfky fakt nebrala
. Sama jsem tam bydlela, tak to vím. Protože my v Budějcích sněhu míváme pomálu a v Krumlově jsou zapadaní po kolena ![]()
Zuzko, zajeď se podívat do Bejbycentra, tam mají oba, tak zkus porovnat. ![]()
Nevím, já měla 2007 a po měsíci letěl z domu, kvůli příšernému sedu, dítě v něm pololeží a nesedí, ať si každý říká co chce. ![]()
Když už tak bych šla do 2010.
Kačko, proto mám Teutonii
. Já Slalom taky měla, právě ten 2007 a taky po měsíci letěl z domu
. Teď mám Nomáda jen do auta a na zahradu, že se v něm Lucka dobře vyspí a neničím si Teutonku. Jo a ta kolekce 2010 je těžší a užší. Je lepší si kočárky vyzkoušet v obchodě ![]()
BohunkaP píše:
Zuzko, ten kočárek je výborný, ale viděla jsem Tvou předešlou diskusi… on není o moc lehčí než MC, to si moc nepomůžeš…
Klárka už je dost velká, nechceš přece jen ještě pohledat něco lehčího? S tímhle se nadřeš stejně jako s předešlým.
JJ já si myslím to stejný, holka už je docela velká, koupila bych něco lehčího než Jané… Vim že nechceš golfky (ani se ti nedivim) ale co něco mezi … ! ![]()
Koukam že chceš loňskou verzi Janečka, aspoň že tak ![]()
Ja myslim že s Jane budeš spokojena o tom žádná, ale zdá se mi to taky zbytečně velkej kočár
vyky je to tak, každý kilo je znát, ono by ani tak nešlo o ty kostky, ale že prostě na každým rohu je nějaký kopec
musím mít nějaké golfky?? mě se totiž žádné nelíbí, jo vlastně jo líbí se od casualplay downtown a ty maj asi 11 kg
zuzka.mamka píše:
vyky je to tak, každý kilo je znát, ono by ani tak nešlo o ty kostky, ale že prostě na každým rohu je nějaký kopecmusím mít nějaké golfky?? mě se totiž žádné nelíbí, jo vlastně jo líbí se od casualplay downtown a ty maj asi 11 kg
nam byly downy v roce a pul male
pryfish píše:BohunkaP píše:JJ já si myslím to stejný, holka už je docela velká, koupila bych něco lehčího než Jané… Vim že nechceš golfky (ani se ti nedivim) ale co něco mezi … !
Zuzko, ten kočárek je výborný, ale viděla jsem Tvou předešlou diskusi… on není o moc lehčí než MC, to si moc nepomůžeš…
Klárka už je dost velká, nechceš přece jen ještě pohledat něco lehčího? S tímhle se nadřeš stejně jako s předešlým.
Koukam že chceš loňskou verzi Janečka, aspoň že tak
Ja myslim že s Jane budeš spokojena o tom žádná, ale zdá se mi to taky zbytečně velkej kočár
nomad ma cca do 9kg
akorát teda mě docela vadí že píšete že to nejde do sedu, mura taky nejde do úplného sedu, takže když v ní klárka úplně sedí, není opřená
nemohl by sem někdo hodit fotku jak to vypadá ve skutečnosti??
do čb, se určitě zajedu podívat
toje jasný.-)
zuzka.mamka píše:
akorát teda mě docela vadí že píšete že to nejde do sedu, mura taky nejde do úplného sedu, takže když v ní klárka úplně sedí, není opřenánemohl by sem někdo hodit fotku jak to vypadá ve skutečnosti??
do čb, se určitě zajedu podívattoje jasný.-)
nomad a slalom starsi vetze mely ten sed podobny a mne se nezdalo ze by tam dite blbe sedelo,nebo sjizdelo.
Zuzko, mám Nomáda, je to to samý, akorát má vepředu místo jednoho dvě zdvojená kolečka. Je to takový golfkosporťák
. A v létě se v něm vyspal i Janýsek a víš, jak je velkej
. Musela bych pro něj do auta, tak napiš, jestli ho vyfotit ![]()
néé to nechod, já si zajdu do bejbycentra to tam vykoukat:-))
chci se ještě ze zeptat
ohledně rukojeti, jestli je taková ta vytahovací?? jsem zvyklá mít kočár na dlouhou ruku a tady to nevypadá
nemáte náhodou někdo přímo barvu active z kolekce 2009, zajímá mě jak vypadá ve skutečnosti, na netu je bud křiklavá růžová nebo oranžová tak nevím
http://detskezbozi.com/…9-darek.html
když sjedete úplně dolů, tak tam jsou rozměry kočárku
a píšou tam že rozmery sportaku jsou 37-43 cm, tak mě zajímá co tím chtěly říct