Jané Slalom Pro - 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
5.9.10 23:20

Jané Slalom Pro - 2009

Ahoj, tak si dovoluji založit pro jistotu diskuzi at neudělám nějakou pitominu

chci Vás poprosit o zkušenosti s kočárkem Jané Slalom z kolekce 2009.

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21978
6.9.10 07:44

Zuzko, ten kočárek je výborný, ale viděla jsem Tvou předešlou diskusi… on není o moc lehčí než MC, to si moc nepomůžeš… :nevim:
Klárka už je dost velká, nechceš přece jen ještě pohledat něco lehčího? S tímhle se nadřeš stejně jako s předešlým. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
6.9.10 08:20

Bohunko, Slalom ve verzi 2009 by měl mít 12 kg a Mura má 17kg, takže rozdíl tam je. Navíc na zimu do Krumlova bych golfky fakt nebrala :-D . Sama jsem tam bydlela, tak to vím. Protože my v Budějcích sněhu míváme pomálu a v Krumlově jsou zapadaní po kolena :lol:

Zuzko, zajeď se podívat do Bejbycentra, tam mají oba, tak zkus porovnat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.9.10 08:31

Nevím, já měla 2007 a po měsíci letěl z domu, kvůli příšernému sedu, dítě v něm pololeží a nesedí, ať si každý říká co chce. :-)
Když už tak bych šla do 2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
6.9.10 08:46

Kačko, proto mám Teutonii :-P . Já Slalom taky měla, právě ten 2007 a taky po měsíci letěl z domu :oops: . Teď mám Nomáda jen do auta a na zahradu, že se v něm Lucka dobře vyspí a neničím si Teutonku. Jo a ta kolekce 2010 je těžší a užší. Je lepší si kočárky vyzkoušet v obchodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
6.9.10 09:19
BohunkaP píše:
Zuzko, ten kočárek je výborný, ale viděla jsem Tvou předešlou diskusi… on není o moc lehčí než MC, to si moc nepomůžeš… :nevim:
Klárka už je dost velká, nechceš přece jen ještě pohledat něco lehčího? S tímhle se nadřeš stejně jako s předešlým. :wink:

JJ já si myslím to stejný, holka už je docela velká, koupila bych něco lehčího než Jané… Vim že nechceš golfky (ani se ti nedivim) ale co něco mezi … ! :)
Koukam že chceš loňskou verzi Janečka, aspoň že tak :)
Ja myslim že s Jane budeš spokojena o tom žádná, ale zdá se mi to taky zbytečně velkej kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.9.10 09:29

vyky je to tak, každý kilo je znát, ono by ani tak nešlo o ty kostky, ale že prostě na každým rohu je nějaký kopec

musím mít nějaké golfky?? mě se totiž žádné nelíbí, jo vlastně jo líbí se od casualplay downtown a ty maj asi 11 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
6.9.10 09:29
zuzka.mamka píše:
vyky je to tak, každý kilo je znát, ono by ani tak nešlo o ty kostky, ale že prostě na každým rohu je nějaký kopecmusím mít nějaké golfky?? mě se totiž žádné nelíbí, jo vlastně jo líbí se od casualplay downtown a ty maj asi 11 kg

nam byly downy v roce a pul male

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
6.9.10 09:30
pryfish píše:
BohunkaP píše:
Klárka už je dost velká, nechceš přece jen ještě pohledat něco lehčího? S tímhle se nadřeš stejně jako s předešlým. :wink:
JJ já si myslím to stejný, holka už je docela velká, koupila bych něco lehčího než Jané… Vim že nechceš golfky (ani se ti nedivim) ale co něco mezi … ! :)
Koukam že chceš loňskou verzi Janečka, aspoň že tak :)
Ja myslim že s Jane budeš spokojena o tom žádná, ale zdá se mi to taky zbytečně velkej kočár

nomad ma cca do 9kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.9.10 09:31

akorát teda mě docela vadí že píšete že to nejde do sedu, mura taky nejde do úplného sedu, takže když v ní klárka úplně sedí, není opřená

nemohl by sem někdo hodit fotku jak to vypadá ve skutečnosti??

do čb, se určitě zajedu podívat :dance: toje jasný.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
6.9.10 09:33
zuzka.mamka píše:
akorát teda mě docela vadí že píšete že to nejde do sedu, mura taky nejde do úplného sedu, takže když v ní klárka úplně sedí, není opřená

nemohl by sem někdo hodit fotku jak to vypadá ve skutečnosti??

do čb, se určitě zajedu podívat :dance: toje jasný.-)

nomad a slalom starsi vetze mely ten sed podobny a mne se nezdalo ze by tam dite blbe sedelo,nebo sjizdelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
6.9.10 09:36

Zuzko, mám Nomáda, je to to samý, akorát má vepředu místo jednoho dvě zdvojená kolečka. Je to takový golfkosporťák :wink: . A v létě se v něm vyspal i Janýsek a víš, jak je velkej :wink: . Musela bych pro něj do auta, tak napiš, jestli ho vyfotit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.9.10 09:40

néé to nechod, já si zajdu do bejbycentra to tam vykoukat:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.9.10 23:13

chci se ještě ze zeptat

ohledně rukojeti, jestli je taková ta vytahovací?? jsem zvyklá mít kočár na dlouhou ruku a tady to nevypadá

nemáte náhodou někdo přímo barvu active z kolekce 2009, zajímá mě jak vypadá ve skutečnosti, na netu je bud křiklavá růžová nebo oranžová tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
6.9.10 23:23

http://detskezbozi.com/…9-darek.html

když sjedete úplně dolů, tak tam jsou rozměry kočárku

a píšou tam že rozmery sportaku jsou 37-43 cm, tak mě zajímá co tím chtěly říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek