Jané Slalom Pro - 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1277
7.9.10 18:59

vytahopvaci neni,ma kloub a ten se da pohybovat. scvaknutim cudliku na obou stranach muzes rukojet davat nahoru,na rovno nebo dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
8.9.10 21:36

Vykyno: proč už nechodíš na BC????Přijď se zase podívat, a i s fotečkama Janýska a ostatních dětiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
8.9.10 22:12

Kačko já nakouknu. Jen jsem měla pocit, že už tam moc nepatřím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.9.10 14:10

¨Tak jsi koukla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.9.10 23:47

Zdravím všechny, máme kočárek Jané Slalom 2009 a používáme ho teprve dva týdny. A tady bych chtěl popsat pár postřehů.
Kočárek vypadá velmi pěkně i se sním parfektně jezdí hlavně po rovné a hladké cestě. Po nerovnostech je to už horší, kočárek je dost tvrdý a plasty sloužící ke složení kočárku se třesou, ale prckovi to zatím evidentně nevadí – chrní :mrgreen: .
Korbička je také dost prostorná a zatím dáváme malýho v zavinovačce tak se popruh hodí – aspoň tam nelítá, ale dá se vyndat. Ale jinak upevnění korbičky je dost žalostné, neboť se pořád houpe. Bylo mi řečeno, že až se tam dá dítě přestane se to kynklat, ale máme 2,7kg a při každé nerovnosti to lítá sem tam. Nevydržel jsem se na to dívat a hlavně to poslouchat, tak jsem to vyřešil páskem a korbičku připevnil k podvozku napevno. Připnutí autosedačky strata jsem vyzkoušel jen nanečisto a je to otřesný jak to lítá, možná až bude mít 9kg a výše tak to přestane :-)).
Reklamovat to nejde, jelikož to dělají všechny. :cry:
Kolečka jsou pěkný, ale vrzají ložiska, která i po několikanásobným promazání pořád vržou.
Před koupí jsem si kočárek vyzkoušel v prodejně na rovné ploše a pak jsem prošel všechny možné diskuse a jak se skoro všude píše(je krásnej, úžasnej výbornej), pak ho koupil přes net.
Můj názor je, že je opravdu krásný a jezdí se sním výborně – aretace předního kola je výborná. Ale myslím si že za ty peníze, by mohla být kvalita zpracování podstatně lepší. A pro ty co si ho chtějí koupit – zkuste se sním projet i přes nějaký hrbol a sledovat korbičku co to stím dělá. Možná to někomu vadit nebude, ale já osobně bych si ho už nekoupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.11.10 09:51

Tak já jsem s Jané 2009 moc spokojená :dance: Měla jsem 2 měsíce 2010 a ta nová konstrukce je o poznání těžší. Já ho vyměnila hlavně k vůli sportovní sedačce, která se mi 2010 prostě nelíbila. Korbička se na podvozku sice kolíbe, ale že by to malé vadilo, to sem si nevšimla. A navíc stačí na kočárek připevnit přebalovací tašku a tím korbičku zafixovat. U autosedačky nám to nevadí už vůbec, neboť s ní jezdíme jen po obchodech, nebo po doktorech a tam žádný extrémní terén není, tak že se ani nehne. Na sporťák u nás ještě nedošlo a sama jsem zvědavá, jaké budou problémy se sedem. Na druhou stranu, já jsem svou první dceru nikdy v sedu neopírala, hačala sama a opřela se jen tehdy, když byla unavená a to jsem jí ještě víc sklopila, aby se pohodlně vyvalila :pankac: O Teutonii jsem také uvažovala, ale za ty peníze má pro mě moooc nedostatků :-? Prostě Jané 2009 je v současné době dle mého nejlepší kočárek :potlesk: Je krásný, skladný, zvládne jakýkoliv terén, je tichý a moc oceňuji ten jejich systém PRO FIX :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí