Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
zas už?
prostě to s ním už konečně ukonči
@stinga jo už jsem psala
v týdnu…však to ukončeny je jen čekám, kdy mi dá tu šanci… Ale pokud mám o. Víkendu u něj doma sedět vedle něj jak kamarádka bude to dostatečný ponížení ![]()
Neřešila jsi to už v jiné diskuzi..? Mám pocit, že jsem takovou „story“ už četla ![]()
Tak nikam nejezdi, ať nejsi ponížená, na šanci nečekej a nezakládej diskuze o ničem…
ne, nemáš vedle něho sedět, máš to s ním ukončit a najít si jiného lepšího chlapa
Názor bych ti napsala, ale uz sem dostala tento tyden jednou tytyty od adminu takže raději nic.
Příspěvek upraven 30.06.26 v 18:54
Kopni ho do zadku a najdi si někoho normálního. To se nikdy nezmění.
Chápu, že je to pro tebe šok, ale evidentně s tebou být nechce a nebude. Kdyby chtěl, tak to přece řeší jinak než že bouchne a okamžitě spálí mosty. S tou policií to taky není normální, tohle normální vyrovnaný člověk nedělá.
Můj názor je, že můžeš být ráda, že se projevit už po 4 měsících a můžeš to s klidným srdcem ukončit.
Buď ráda, že ses ho zbavila už po 4 měsících, tohle není normální chování. Ale jestli se toho vztahu chceš za každou cenu držet, protože ho miluješ a on miluje tebe (což teda po přečtení dotazu nějak nechápu), tak zbytečně ztrácíš čas. Chápu, že to bolí, ale nejlepší bude se s tím smířit. Tahle vaše komunikace a jeho chování nepatří do šťastného vztahu. Tu policii volal proč? ![]()
Nějak nechápu. Ty jako pejsek čekáš, až ti dá šanci? Jako k čemu? Tvůj předchozí dotaz jsem nečetla. Ty ho nějak pravidelně nasíráš a ponižuješ, nebo co má s tebou za problém?
Nevím proč se tak chová byl dokonalý a teď úplně obrat ale proč se mnou vůbec komunikuje, že jsem jediná s kterou mluví že jindy už spálil mosty
To je opravdu kabrňák. Abys ještě byla polichocena, ne? Já bych ale místo takových sladkých řečiček spíš chtěla vědět, o co mu jde, když jste se rozešli. A na jakou šanci to teda čekáš? On s tebou skončil a chce, aby ses doprošovala, nebo co to máte mezi sebou za vztah? Vůbec nechápu, proč bys měla vedle něj sedět jako kamarádka. Proč?
Příspěvek upraven 30.06.26 v 19:10
Hezký den, přítel (30let) se se mnou rozešel po 4 měsících před týdnem kvůli nějakým problémům v komunikaci, že řeknu něco co nemám, nelíbí se mu a párkrát jsem ho z vtipu něčím ponizila, nic extra zásadní pro něj ano. BLokl mě všude a za 3dny se mi ozval na zprávu a pořád jsme to řešili dokola ty věci, volali 4hodiny, a říkal, že si to možná rozmyslí a vrátí se ale byla bych první na světě, pak si dal na rozmyšlenou den a pak jsem ho něčím naštvala že jsem mu řekla, že se mě chce prostě zbavit z jiných věcí a důvodů, tak se vytočil úplně… Pořád si písem a řešíme to a pořád mě šikanuje že šance je malá, že se vrátí… ale chybím mu miluje mě a že se můžeme vidět v sobotu ale že nejspíš jako přátelé spolu strávit den a noc.. Nevím, co si myslet, mám stres cokoliv říct, co dělat? Holky
choval se vždy hezky jinak než bouchl před týdnem a že jsem přijela vůbec vytočil benga a já pouze stála v chodbě