Co děláte od ledna do dubna?

Mamanova93
5.12.24 21:50

Co děláte od ledna do dubna?

Mně se čas od ledna do dubna strašně vleče. Málo světla, ještě zima, není moc chuť být venku. Čím si krátíte čekání na jaro? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8944
5.12.24 22:02

Pravidelným cvičením. Procházky se psem. Relax, odpočinek, různé čtení, prací. Klidně televize, oblíbený film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
5.12.24 22:07

Leden a unor je i u nas takovy mrtvy nudny obdobi. Brezen uz je lepsi, tam mame vyroci, mamka narozeniny. Duben je pro me uplne v pohode, tam uz jsou pekny jarni dny.

Ale i v ty zime a tme zajdeme sem tam na hriste. Mame psy, takze vencime, chodime na louku. Nove chodime do knihovny, ale mladsi dite ty knizky jeste rado demoluje.
Pres prispevky pojistovny jsme si nahrali kredit na bazen a tak o to vic chodime plavat. Letos bysme poprve radi zkusili lyze na nejakym mini kopecku :)

Ale vetsinu dni jsme proste venku na vyvenceni, zasekneme se nekde chvili cestou ze skolky a odpoledne/vecer jsme doma a delame normalni veci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.24 22:07

Guljaju v párke…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
5.12.24 22:08

No, tak nevleče se mi nikdy nic, spíš nic nestíhám. Za nejhorší období pokládám spíš tohle. Po Novém roce už sleduju jak se den byť pomalinku natahuje. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.12.24 22:09

Nečekám na jaro, úplně mi tahle doba vyhovuje, takže žiju normálně. Výlety, cvičení, knížky, sedánky, odpočinek, spánek, sauna,… Všechno, co je mi milé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
5.12.24 22:09

Ja se od ledna do dubna klepu zimou. Porad. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
5.12.24 22:11
@Mamanova93 píše: Více

prací, vožením dítěte na kroužky, učením se s dítětem, oproti listopadu a prosinci se krásně prodlužují dny, takže každý den stihneme i jít ven, přes víkend kino, aquapark, bowling, krmit nutrie, krmit kačenky, krmit kozy - každé zvířata jsou jinde, do ZOO, do Kovozoo - je tolik činností, že času a peněz stále nezbývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Letos se chystám finisovat s vybavickou, rodit a absolvovat šestinedělí. :D
Jinak mám tohle období ráda, po předvánočním shonu mám hodně času pro sebe, zároveň mě to ještě netahne na zahradu. Je čas na cvičení, loni jsem během těchto měsíců zhubla asi 6 kilo.

• Citovat
  • Upravit
4262

Chci radu, jak na to, aby se mi čas hrozně vlekl… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
5.12.24 22:13
@alun-ka píše: Více

ano, listopad a prosinec jsou hrozně depresívní, moje matka říká, že Vánoce byly vynalezeny k tomu, aby lidi museli uklízet, péct, kupovat dárky a chodit na vánoční akce, že jinak by hromadně spáchali sebevraždu (samozřejmě nadsázka, ale cosi na tom je)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
5.12.24 22:14
@Menton píše: Více

ty wogo, takovou radu chci také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
5.12.24 22:15
@Pan Svobodomyslny píše: Více
:palec: taky dobré, máš postřeh
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
5.12.24 22:17

Já mám tedy toto období asi nejraději. V práci to máme také klidnější, je po svátcích, takže vždy mám čas na sebe a cvičení. Pravda je, že nemám ráda zimu a hlavně mrazy. Takže kdyby bylo celou dobu + 10, tak jsem nejvíc spokojená. Jinak mám víc času na větší úklid, s manželem koukneme na nějaký seriály. Hodně navštěvujeme aquaparky. Nemusím se tolik honit kvůli práci na zahradě atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
5.12.24 22:19

Hodně lidí v rodině má v té době narozeniny. V lednu slavíme Tři krále, někdy v únoru Hromnice. V březnu už jsou někdy pomalu Velikonoce. Nemám pocit, že se nudím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí