Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ano, hodně tady uplatňuju znalosti z oborů, kde se pohybuju nebo jsem se pohybovala. Obchod, nemovitosti, finance….. Současný obor práce specifikovat nechci, netajím se tady odkud jsem a dělám dost specifickou práci, takže to bych tu už rovnou mohla napsat svoje jméno a adresu… ![]()
Nicméně i z toho tady uplatňuju znalosti.
Hematolog, v utajení. Na diskuze z oboru je tu jiná uživatelka
. Obecně se zdravotních diskuzí příliš neúčastním.
děvčata, kdybyste měla některá čas a chuť - sestřička a hematolozka… Mám výsledky krve, jsem po trombóze a rada by se mi hodila…
bolesti břicha, mimoděložní těhotenství a zánět vyloucen…
Jinak pracuji jako asistentka pedagoga.
Novinarka. Pisu zpravodajstvi pro jednoho z nejvetsich vydavatelu v CR.
@Anonymní píše: Více
a zadáváš tady smyšlené diskuse a pak to opíšeš, to víme dávno, že tu je někdo takový
@stinga píše: Více
Promiň. Ty aaa tam jsou omylem
ale teď vážně, nikdy jsem si nevšimla, že by nějaké diskuze byli v článku.
*Zakladatelka
Controlling - tedy řízení podnikových financí. Taky nekomentuji. Ještě donedávna jsem dělala v bance a napsala komentář a někdo napsal, že jsem na přepážce a nic nevím, tak ať mi nikdo nevěří. Čísla mě baví!
@Anonymní píše: Více
jo, jo, stává se to často
buď tu někdo vykrádá skutečné diskuse, nebo to zrovna anonymně založí jako troll a pak z toho čerpá do svého článku
Jedna diskuze na odlehčení.
Kazdy den se tu řeší různá témata a různé diskuze. A tak mě napadlo, zeptat se, jaké profese kdo děláme?
Dle odpovědi tu je pomalu každý odborník na všechno
Proto si říkám, proč si to sem nenapsat + zda využíváte své znalosti do diskuze.
ANONYMNĚ klidně všichni, ať tu pak nejsou narážky a zbytečné všetečné otázky. (Učitelka - a pak budete mít zaspamovany chat)
Já jsem třeba všeobecná sestra, dělám to už 8 rokem, momentálně na rodičáku. Diskuze moc “odborně” radši nekomentuji
jednou jsem do diskuze napsala “odbornější” názor a jedna maminka, mě poslala do *** že to není pravda
takže asi tak….
Jinak práce mě baví, ale kdybych si mohla vybrat znovu - už bych do toho nesla