Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
V jedné diskuzi padlo téma dojímání se, pláče nad animáky, reklamami, a podobně. Přišlo mi, že by to mohla být fajn odlehčená diskuze pro pobavení ![]()
Já byla dřív spíš cynik, brečela jsem občas ze stresu, ale dojetím fakt nikdy, ale co se narodila dcera, tak se mi to úplně přeplo - na vítání občánků jsem si skoro prokousla jazyk a naposledy se mi chtělo brečet při pohledu na - to byste fakt neuhádli - vánoční talíř s obrázkem dětí u hračkářství
![]()
Jak to máte vy? Dojímáte se snadno a lovíte kapesníky v kině, nebo vůbec? A máte to tak odjakživa, nebo až po dětech? ![]()
Včera jsem například probrečela celý večer. Taky se mi to rozjelo s dětmi ![]()
@Liberalissima U filmu jsem naposledy brečel u E. T. jako dítě v kině
.
Jinak se tak silně nedojímám. Umí mi dojemné vci, ale skutečné, ne z filmů, knih, změnit náladu ke smutku, přemítání, ale k breku ne.
Nikdy jsem nebyla moc plačící typ, ale s dětmi je to masakr. Když pominu ty animáky, u kterých pláču pravidělně, tak nejděsivější mi zpětně přijde situace, když jsem se rozbrečela v supermarketu mezi regálama, když hráli před vánoci „Tichá noc“ ![]()
Po narození dětí bych mohla dělat profiplačku na pohřbech…. ![]()
Naposledy jsem se rozbrečela dojetím, když jsem dětem na výstavě vyprávěla o vesmírným programu a ukazovala jim kdo byl Koroljov…… Řekněte někdo, že se to dá léčit…. ![]()
Já byla takovéto ukňourané dítě. Z toho jsem tedy vyrostla a naooak nebrečela v podstatě vůbec, začalo to zase těhotentvím, pláč u reklam. Třeba jeden díl hry o trůny nemůžu vidět dodnes (krvavá svatba) a vůbec i u pohádek, takovy třetí díl bleska mcgueena
nebo enkanto. Občas se musím sama sobě smát ![]()
@acimedaca
v klidu, to mám taky
někdy mi vyhrnou slzy do očí i jen z písničky, u filmů zcela běžně - hlavně jak jsou tam děti, zvířátka, někdo umře… Třeba Město andělů s Cagem mám totálně v mlze, páč řvu skoro od začátku do konce
vyhrkly mi u nějaké vánoční reklamy se starou babičkou jak smutně kouká z okna ![]()
směje se mi za to svorně celá rodina ![]()
@acimedaca píše: Více
To je zhruba level můj Vánoční talíř (naštěstí jsem se vysloveně nerozbrečela, ale chtělo se mi, musela jsem to prodýchat)
![]()
@Janli píše: Více
Bwhahahaha ![]()
Nějaké techniky by mě docela zajímaly, jak to potlačit aspoň na veřejnosti. Talíř jsem rozdýchala, ale někdy to nejde ![]()
Já brečím u animáků… když jsem koukala na v hlavě 1 (to jsem byla těhotná) tak jsem normálně z pláče dostala migrénu.
Teď o vikendu jsme byli na filmu https://www.csfd.cz/…ine/prehled/
je to celé poostavené na mateřství - robot(ka) rozum je postavena do situace postarat se o housátko kterému omylem zabila rodiče., takže pokud na to budete někdy koukat a máte s tím problém, tak jedině s tunou kapesníků.
@ludmilaadamkova píše: Více
Ježiš proč jsou ty animáky tak drásavé
U Inside out jsem bulela taky a How to train your dragon ani nezmiňuju!!!
A o té reklamě na Whiskas s koťátkem volajícího „mami, kde jsi“ jsme se už bavily - to mě docela potěšilo, že nejsem jediná, kdo u toho decentně zaslzel ![]()
Jsem citlivka. Něco dusím v sobě a něco přestě neudržím. Takže jo. Teď dávali Pretty Woman. Tolikrát jsem ten film viděla. A stejně vždycky konec filmu
..
Jako ne moc, ale mám to tak. Když jsem dceru loni viděla ve svatebních šatech, které měla mít na ples. Kosmetičce jsem říkala, ať mi dá hlavně líčení, které přežije slzy. Že stejně to neudržím. Prostě to takhle mám. Jiná nebudu.
Taky mě po dětech všechno dojímá.
Filmy, seriály, animáky… Jenže kolikrát se mi chce brečet, i když vidím nějaký vystoupení (cizích!) dětí. ![]()
Nejsem typ, kterého snadno něco dojme. Ale když jsem byla těhotná, brečela jsem i nad tím, že (ve filmu) Kryštof Kolumbus objevil Ameriku
.