Bulím, bulíš, bulíme :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
696
8.10.24 10:02

Ani dítě „nepomohlo“, abych se nad něčím dojala až k pláči. Pláč jedině při smutných událostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
8.10.24 10:02
@Pidulka1991 píše: Více

Tenhle problém jsem měla spíš v šestinedělí. Všechny tyhle filmy nebo epizody, kde bylo něco, co se mnou hnulo, nemůžu dodnes zapomenout. Přitom spoustu věcí si naopak z tohoto období nepamatuju, totální vykojení oxitocynem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
8.10.24 10:12
@Liberalissima píše: Více
Ještě to funguje, nechci probrečet celý dopoledne, když tak někdy do zprávy, až to zeslábne :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
8.10.24 10:22

Čím dál víc jsem dojímací, naposled včera při reklamě, nevím na co, jen si pamatuji větu " A budeš mě mít rád i když ty přijímačky neudělám?" nebo když na olympiádě jsou naši na bedně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
8.10.24 10:31

To jsem si říkala, že jsem magor už opravdu. Vlhly mi oči, když jsem viděla děti ve věku našeho B ( čili mřňata ) projet cílovou páskou na závodech. Dodám, že B v seznamu účastníků nebyl. Ani jsem všechny děti pořádně neznala. A po druhé, když jsem mu doma ukazovala video a B jásat nadšením, jak kdyby to vyhrál on :lol: :zed:
Jinak mě nic moc nedojímá. Jen ty děti.
Dokonce ani nebrečím při smutným událostech- jo při povodních teď tedy ano, ale dotýkalo se nás to …

• Citovat
  • Upravit
12884
8.10.24 10:34
@johanka.1987 píše: Více

Buď ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
8.10.24 10:46

Pokud se něco týká nemocného dítěte s těžkým onemocněním, nepřímým osudem, děti v baby boxu nebo hodně strávená zvířata. To jo, to je jak červenej hadr. Vždycky jsem na tyhle témata byla citlivá ale po narození dcery je to extrém. Teda pro mě. Byla jsem tvrdší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12625
8.10.24 10:46
@Liberalissima píše: Více

Mam to zvlastni nad sebou nebo rodinou nebrecim, ale u filmu klidne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.10.24 10:47

U mě se to spíš zlepšilo, protože dříve jsem bulela furt sama nad sebou, nespravedlivý život a tak. A pak jsem se naštěstí zamyslela, že tak jako ne.
No a s dítětem jsem už asi dospěla a citlivá jsem teda hodně na děti a zvířátka, když jim někdo ubližuje, to se zlobím a cítím bezmoc a trochu brečím občas. Ale moc už nepláču, vybrečela jsem se asi dost od malička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11652
8.10.24 10:49

Někdy brečím nad některými tématy tady. Ale namátkou:

• ukápla mi slza, když se bráchovi narodil Jurášek
  • když mě naši vzali na koncert Škorpíků do O2 Arény v březnu 2010, ačkoliv táta nemá Prahu rád
  • když si mě moje nejlepší kamarádka chtěla vzít za svědka na svatbu
  • když mi moje bejvalá upekla cookies od McDonalda
  • když jsem dostal nabídku přednášet na vysoký škole o životě na vozejku

Jsem cíťa, možná až moc. Nedávno jsem si pustil po letech moji srdcovku 3 Idioti, to je tak nádhernej, lidskej a moudrej film. A vořval jsem i Smysl pro tumor. A nerad brečím před ženskýma. Taky mě vždycky rozseká Million Dollar Baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
8.10.24 10:56

Já mám po porodech taky solidní hormonální nerovnováhu. V poslední době jsem se asi nevíce styděla, když má dcera opouštěla školku a já se loučila s oblíbenou paní učitelkou. Když mi začala vyprávět něco o tom, aby dcera zůstala stále tak šťastná, šikovná, aby potkávala v životě jen dobré lidi…propukla jsem v neutišitelný pláč a podařilo se mi rozbrečet i onu paní učitelku (dcera nechápavě koukala na nás obě :mrgreen: ).
Jinak klasika, smutné vánoční reklamy, animáky, teď naposledy reportáže ohledně povodní…děs.
Nikdy předtím jsem taková cíťka nebyla 8o Je na to nějaká medikace? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11652
8.10.24 10:57

Jo, a kdyby něco, tak já jsem zatím nerodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.24 10:58

Snad pořád..u narozenin, Vánoc, filmu když se narodí miminko nebo něco dojemného/romanického dokonce už i u písničky nebo když syn měl rozloučení předškoláku..tak jak říkal básničky, hudbu tam měli,,školka nám mává…to sem taky málem.. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
13965
8.10.24 11:19

Mě děsně dojímají třeba zprávy o seniorech, o které někdo pečuje, nebo jim splní nějaké přání. Ted nedávno jsem viděla reportáž o hipoterapeutickem poníkovi, který takhle navštívil domov důchodců, a to jsem teda jela děsně.
Pak tedy kategorie velká neštěstí nebo hrdinské činy - třeba dokument o Wintonovi bych prořvala celý.
Z blbostí mě občas dojímá nějaká písnička, kterou zpívám. Napadne mě třeba, že ji zpívala moje mamka mě a teď ji zpívám synovi a už to frčí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13965
8.10.24 11:20

A chlap nemůže vidět žádný film o psovi, který pak zemře. I kdyby zemřel ve dvaceti letech ve spánku. :lol: Ja u toho slzím, ale on ma z toho takovou depku na zbytek dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí