Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
V posledních dnech jsem si všiml, že je tady zvýšené množství témat o ženském orgasmu: předčasný, dočasný, lehce pozdní. Další téma Jak být lepší v posteli. Je zvláštní, že nikdo nezaloží téma Jak být horší v posteli. Prostě se tomu hajzlíkovi na O věnuje až moc prostoru. Ale nikdo tady nezaložil skutečně férovou a reálnou diskuzi o orgasmu pro začátečníky a mírně pokročilé, takže se toho chopím já, a zajímá mě váš názor.
Pokud jde o mně, preferuji mužský orgasmus, protože je poctivější, nedá se simulovat. Ale víc mě baví ten ženský. Takže dám tři otázky (subjektivně):
Orgasmolog Plosky vám děkuje za případné odpovědi.
Jsem ženská, takže uspokojuji chlapa. Je to velmi jednoduché, kdyby mi šlo vše tak dobře, tak jsem šťastný člověk ![]()
Ano předstírala jsem kdysi párkrát..
Ať už z důvodu, že už jsem si přála konec, tak třeba i proto, že jsem chtěla udělat radost. Orgasmu dosahuji v 99 % bez potíží.
Sladkou tečku miluji, občas se nechám ošidit a nechám uspokojit chlapa, aniž bych to stihla já. Líto mi to nepřijde.
Udělat chlapa mi přijde mnohem jednodušší. Sice mám problém dosáhnout orgasmu ale nikdy jsem ho nepředstírala, nejsem dobrá herečka
nemyslím, že dobrý sex musí být s orgasmem
1.Už sem zažila chlapa u kterého sem si řekla tady budeme asi hodiny🙈 😁 ale v 98% je proste snazší “udělat” chlapa
2.Ano 😁
3. Za mě proste ano dobry sex by měl být s uspokojením obou stran ale nemusí to být vyloženě propadák ale proste není to pak úplně špica když tam ta “sladká tečka” není 🙈