Co den dal aneb tlachárna

• Otevřená skupina

Pro maminy dětiček, které nezapadají do tabulek psychomotorického vývoje aneb JEŠTĚ neplazí / nelezou / nechodí / nemluví, i když by měly.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1214
11.3.11 16:25

Co den dal aneb tlachárna

Takže tady můžete psát prostě jen tak, jak jste se dneska měli(y), jak jste se vyspali(y) :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
147
11.3.11 20:43

Dobrý den, díky za tuto diskuzi - jsem tady nová … moje 17ti měsíční Kačenka je taky trošku pomalejší, teprve začíná ťapat, chodíme na rehabilitace - povídá si takovou tou svou řečí, i když krásně umí táta :huban: . Strašně mě ubíjí, když se mě všichni ptají - vy ještě nechodíte?? … to moje (dcera .. syn .. vnuk .. vnučka) chodili už na (vetšinou kolem 10ti měsíců), no a přijde mě, že snad mluvili ještě dřív .. Jsem stará matka a všechno si beru .. jsme sledovaný na neurologii, kvůli větší hlaviččce, v dubnu zas jdeme na kontrolu a já už z toho zas mám nervy :cry: .. Omlouvám se za příspěvek, ale já už si potřebovala někde ulevit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.3.11 21:31

Mijajo: vitej mezi nami tady si muzes vylivat srdicko my te tuvyslechneme a mozna i poradime ale urcite podrzime.Hlavne se nesmis brat ty druhe ja uz to vypoustim druhym uchem, taky me to trapilo. Urcite vytrvej ve cviceni…a verim ze zachvilku bude behat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.3.11 21:35

Musim se pochlubit, ted jak Kubik zacina tapkat tak zacina se lepe ucit zviratka a poznavat.Takze je asi pravda ze z chozenim se rozviji i rec :potlesk: .Dnes se naucil kacenku, ptacky a ovecku. a potom jak tapkal tak si pri tom rikal Tapi tapi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
11.3.11 22:15

Ahojda Lasturko, děkuju moc za přivítání - všechno na mě teďka tak nějak dolíhá - blbej čas. Můžu se zeptat, jak velkýho Kubíka máš? Já už se tak těším, až ta moje opička taky začne sama ťapat a mluvit :hug: - rehabilitační sestra mně říkala, ať nejsem smutná, když by, když začne chodit, tak kdyby v tom období přestala „mluvit“ - že se prý mozek soustředí jen na jedno - tak koukám, co člověk to názor :-D .. ale bylo by super, kdyby to bylo, jak říkáš, že s chozením se rozvíjí i řeč - ta moje potvůrka vlastně ještě začala říkat něco jako „ježiš“, když se jí něco nelíbí - to má asi určitě ode mě :lol: , ale „máma“ (případně „maminka moje milovaná“ :mrgreen: ) nedá a nedá :kytka: . Tak ještě jednou velký díky - jo když tak já jsem Mirka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
12.3.11 09:08

Mijajo: klikni si na zobrazovat podpisi, a uvidis nas metrik. Kubik ma 22 mesicu a ted zacal tapkat.Ale me prijde ze je to spojene i jedna mudr me to rikala ze chozenim se rozviji i rec.Kubik neumi mo slov ale ty zakladni co pouziva zna jako haji, cajik, bum, bac , mama, tata, baba.Ale domluvi se z okolim kdyztak ukaze co chce kdyz to neumi rict.Ale kazde dite je jine a nejde srovnavat to uz ted vim ze nemuzu rict on dela to a on to v te dobe delal.vsak az bude valky nikdo nepozna ze pozdeji chodil nebo mluvil..
Ahoj Mirko ja jsem Petra :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
12.3.11 13:16

Ahojda holky :) a i já vítám nově příchozí :pankac:
mijajo vůbec se neomlouvej, však od toho tady tahle skupina a diskuze v ní jsou, abychom si mohly ulevit, svěřit se a trochu si postěžovat. Pak jde hned spousta věcí mnohem veseleji :palec: :-) Jinak Tě poprosím, vše co se psychomotoriky týče do vedlejší diskuze a tuhle nechme vyloženě jako potlach ;) napíšu tam i další část odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
12.3.11 19:41

cusik…
tak jsem nakonec dnes byla na tom veletrhu Pro dite ale pro nas tam toho nic moc nemeli, ale poridily sme cepicku a tasku na golfky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
13.3.11 16:57

Díky holky

Ahojda holky, díky za milý přijetí :hug: .. už se tu docela začínám orientovat, je to hezkej web tohle e-miminko :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
14.3.11 09:46

Hojda při pondělku :)
Koukám, že veletrh asi žádná pecka, lasturko. Já teď sháním pro Terezku na ven nějaký kaťata „na ušpinění“. Šusťáčky nebo tak něco, ale najít něco kloudnýho, to je taky umění .. kdybyste holky náhodou na něco takovýho natrefily, dejte vědět. Moc dík!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
14.3.11 10:00

Founik: bylo tam hodne veci pro nastavajici maminky takze nespocet kocarku postylek a podobnych zarizovacich vecicek…byli tam i oblceni pro deti ale nic moc kvalita tedy dle me nektere me prisli umele a takovy ty materialy co se hned po vyprani muzou hodit jako hadra!
ja teda pokouknu nekde po necem na ven a dam ti vedet a do jake ceny by to melo byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
14.3.11 10:05

lasturko, já myslím, že tyhle veletrhy jsou právě nejlepší pro těhulky, za prvně slevy a za druhý všechno možný na jednom místě pro malý miminko, kdy ještě člověk pořádně neví, co všechno by vlastně měl mít připravený :)

No já ti nevím, kolik by to mělo stát .. asi ne nijak moc, spíš počítám, že to Terča brzy odrasí. Venku, jakmile potkáme kamínky, si hnedle sedá, lozí po 4 a nechce se odtama hnout :D
Já jsem hledala i na mimibazaru, ale nějak se zatím neurodilo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
14.3.11 11:08

jasne ja juknu a hned jak neco najdu hodim odkaz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
15.3.11 16:59

Foubik byla si nekdy v obchudku KIK je tam levno a hosne obleceni na deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.3.11 20:59

Founik - fakt jsi na Mimibazaru nic neobjevila? Já ještě ráda nakupuju ty Tesco věci (Cherokee a F+F), když jsou ve slevě - hezky vypadají a docela dost vydrží … :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny