Co jste dnes dělali?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.8.20 20:57

@mrav nepracovala dva roky? no pochybuju že má stejný příběh jako já, mě byste to ani nevěřili… @MelvinOsud sebereflexe - tu jsem právě neměla a pak dělala kraviny no a teď mám tu sebereflexy ale je mi k ničemu… přesahovala jsem hranice pořád svým chováním, ted spíš jenom žeru následky a bojím se… sebereflexy jsem měla mít daleko, daleko dřív… jo vrátit tak čas zpátky aspoň o dva roky

• Citovat
  • Upravit
K82
2202
12.8.20 20:59

@Pruhovaný_mýval
Lehce off topic-tvuj prispevek me fakt pobavil, jeste v kombinaci s tou profilovkou :mrgreen: :palec:,co delas za praci, jestli to neni tajny?
K tematu-prace, prochajda, koupani, uklid a ted Vymena manzelek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122285
12.8.20 21:02
@Anonymní píše:
@mrav nepracovala dva roky? no pochybuju že má stejný příběh jako já, mě byste to ani nevěřili… @MelvinOsud sebereflexe - tu jsem právě neměla a pak dělala kraviny no a teď mám tu sebereflexy ale je mi k ničemu… přesahovala jsem hranice pořád svým chováním, ted spíš jenom žeru následky a bojím se… sebereflexy jsem měla mít daleko, daleko dřív… jo vrátit tak čas zpátky aspoň o dva roky

Byla na zdravotní škole. No- taky by jsi tomu nevěřila. Taková prima dovolená s kamarádkou s jednodenním flirtem s cizincem. Více radši do SZ- každý má své tajemství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
12.8.20 21:21
@K82 píše:
@Pruhovaný_mýval
Lehce off topic-tvuj prispevek me fakt pobavil, jeste v kombinaci s tou profilovkou :mrgreen: :palec:,co delas za praci, jestli to neni tajny?
K tematu-prace, prochajda, koupani, uklid a ted Vymena manzelek.

jJem lékárnice a objednávali jsme je jedný pani na křečový žíly a městnání krve. Jsou dost hnusný a doufám, že přes noc nechcípnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
12.8.20 21:23
@Anonymní píše:
@Pruhovaný_mýval tak to je pěkný teda, já nepracuju no… pořádně dva roky… ach měla jsem jít do práce než vymýšlet voloviny prakticky 2 roky sedím za pc… nafackovala bych si a teď jsem ve stavu kdy toho snad nebudu ani schopna…

Fackovat se nemusíš. Já bych zas do práce nechodila, kdyby to šlo jinak. Jinak každej za svůj život udělá větší nebo menší množství ptákovin. Pokud z toho všeho vyjdeš zdravá, tak na ty trampoty časem zapomeneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.20 21:26

@Pruhovaný_mýval počkej jako fakt se léčí pijavicemi jo :D :D …. no zdravá jsem, ale energeticky zničená

• Citovat
  • Upravit
Parninas
12.8.20 21:27

Nejsi ta slečna, co sem asi 1-2 měsíce zpět psala o rehabilitaci ruky? :think: Pokud ano, jak to jde? Už bolí míň? Rozhýbáváš si ji?

• Citovat
  • Upravit
3355
12.8.20 21:28

Taky mám dost zážitku, které bych raději neměla. Ale já si říkám, ze už se to stalo, tak už s tím nic neudělám.

Jinak já jsem dnes byla cely den venku. Starší dcerka se koupala, mladší na dece odpocivala. Teď konečně obě usnuly. :mrgreen:
Takže chvilka času pustit nějaký seriál, nebo otevřít knížku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
12.8.20 21:31
@Anonymní píše:
@Pruhovaný_mýval počkej jako fakt se léčí pijavicemi jo :D :D …. no zdravá jsem, ale energeticky zničená

No, byl to můj první pijavicovej zážitek, normálně se to léčí detralexem a mastěma. Ale dokonce jdou předepsat i na recept a platí je pojišťovna :mrgreen: Hele, ono být energicky zničená je taky na prd, jenže to není permanentní stav. Ono každými za život spadne na hlavu určitý množství hov.en, jak říká Bridget Jonesová. A je na tobě, jak si s tou hromadou teď poradíš. Buď se s tím budeš babrat a nebo půjdeš dál. A když nejde o zdraví, jde o víš co :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
12.8.20 21:33
@Anonymní píše:
@mrav nepracovala dva roky? no pochybuju že má stejný příběh jako já, mě byste to ani nevěřili… @MelvinOsud sebereflexe - tu jsem právě neměla a pak dělala kraviny no a teď mám tu sebereflexy ale je mi k ničemu… přesahovala jsem hranice pořád svým chováním, ted spíš jenom žeru následky a bojím se… sebereflexy jsem měla mít daleko, daleko dřív… jo vrátit tak čas zpátky aspoň o dva roky

Sebelitost ti nepomůže. Na tu se vys*ER. Prostě to příjmi, pouc se a jdi dal.

Nebo se jednou denně sama propleskni. A není to žádný dvojsmysl. Dej si za to facku před zrcadlem. To pomůže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.20 21:35

Jenže já věděla že to bude mít trvalé následky a stejně jsem dělala koniny… kdo by tohle dělal?

• Citovat
  • Upravit
2349
12.8.20 21:40
@Anonymní píše:
Jenže já věděla že to bude mít trvalé následky a stejně jsem dělala koniny… kdo by tohle dělal?

Já sice vlastně vůbec nevím, co se ti stalo, ale děcko sis neuhnala, nějakou nemoc taky ne. Pokud jde o peníze, jsi mladá, zase budou. No a jestli jde záležitosti srdeční, tak i když se to třeba teď zdá neožný, čas to všechn spraví, hrany se obrousí a zapomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.20 21:43

@Parninas jop, prst už mám relativně rozhýbaný, brát mi ho nebudou, ale není úplně v původním stavu a necítím ho… no právě a myslím si, že to má spojitost s tím jak jsem s tím člověkem vydrbala tak se mi to vrátilo

• Citovat
  • Upravit
Parninas
12.8.20 21:52
@Anonymní píše:
@Parninas jop, prst už mám relativně rozhýbaný, brát mi ho nebudou, ale není úplně v původním stavu a necítím ho… no právě a myslím si, že to má spojitost s tím jak jsem s tím člověkem vydrbala tak se mi to vrátilo

Tak to je dobře, že sis to rozhýbala. :kytka:
Co vlastně celé dny děláš když nepracuješ? Předpokládám, že bydlíš u rodičů - jim to nevadí? A proč nikam nechodíš? Agorafobie? Nic není neřešitelné a věčným utápěním ve starých bolístkách a křivdách se nikdy nikam neposuneš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.20 21:56

@Parninas no sedím u pc a snažím se vytěsnit určité věci, hroznej život… áchjo….

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová