Co dnes budete dělat s 1,5letým?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co dnes budete dělat?
Ahoj. Při pohledu z okna na ne moc povedené počasí se mi honí hlavou co dnes vymyslím se svým dítkem (1,5 roku) za plán. Tak mne napadlo, že se budu inspirovat Vámi. Takže maminky, co dnes budete se svými dítky dělat?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já myslím, ze dnes je fajn počasí, tak asi pujdeme ven, malý se projede na motorce a asi skoncime někde na hřišti. A doma budem číst, kreslit a hrát hru Nakrm pejsky:-) a uklízet a koukat na telku a pracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bačavelmistarý hra nakrm pejsky? To me zajima
![]()
@Naty12 my se budeme dopol placat doma, budu varit, kluci se zabavi spolu snad mozna u toho nebude sni moc revz
po o pujdou spinkat a pak vyrazime ven ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je taky škaredě, takže to vidim buď na celodenní uklízení nebo nějakou návštěvu. Ven nejdu ani náhodou a tahat do toho počasí malou nechci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyLama Plánovala jsem, že půjdeme na hřiště, ale tam je mokro, pršelo tu jak blázen a teď je tam docela i zima… A na celé odpoledne do herničky se mi asi zrovna nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme v plánu na zámek na velikonoční jarmark.Ale uvidíme podle počasí. Zatím neprší a jak začne tak uvidíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Naty12 píše:
@dani24687 Taky bych nějakého takového potřebovala
a já budu dělat po druhé v životě bábovku, první dopadla katastrofou a celá v koši.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás prší, dopoledne s dětma uklízím, odpoledne buď ven, nebo doma si hrát - stavebnice, malovat, podle toho co řekne starší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nebude lít, tak půjdeme odpoledne ven. Už jsme byli na hřišti před půl hodinou, jelikož potomek doma prudil. Po vycházce to jistí pohádky a lego.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsme v nemocnici, takže sse budeme"nudit" a doufat, že přijde nějaká návštěva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.