Co dnes budete dělat s 1,5letým?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.4.14 10:12

@quinny koupila jsem to v hrackarstvi, je to taková miska s krmením, které se z ni umi samo vysypat a az se vysype, tak to pak všichni sbírají takovými kelímky, které jsou upravené jako psi hlava s tlamou. Malý by to hrál porad:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
13.4.14 10:15

@maminka189 Tak ať jste brzy v pořádku a můžete také vymýšlet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
13.4.14 10:16

U nás je hnusně, tak jsem si domluvila návštěvu, přijde kamarádka s dcerou, která je o rok starší, než ta moje.
Včera jsme byly v Olomouci v Šantovce, byla tam výstava dinosaurů :palec: A před Šantovkou je fajn hřiště, byly jsme tam dvě hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
13.4.14 10:17

@Naty12 Děkujeme. Já doufám, že nás v pondělí pustí a paak zase budeme „řádit“ venku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25190
13.4.14 10:25

Budu mýt okna :D… až mladší usne… kdyby se odpoledne vyjasnilo, půjdema na houpačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
13.4.14 11:11

@Naty12 nic… venku prší, přítel je v práci a já dám za chvíli dítě spát a dorazí mi kamarádka na kafe a dáme si čínečku. Dneska relax a dítě se zabaví televizí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.4.14 11:16

U nás se uklízí, vaří, žehlí a myjou okna. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
13.4.14 11:20

Já vařím (pečené kuře, rýže, vývar a musím upéct buchtu) a taťka s prckem „pracují“ na zahradě. Jak se synek vyspí, tak přijede babi s dědou na návštěvu na kávičku a tu buchtu co musím udělat :) Takže doma, žádné akce, je tam ošklivo, poprchá a hlavně zima. Jo, jen teď ráno jsme pověsili na zeď dekorační síť na obrázky, tak mám radost, že je to konečně hotovo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
13.4.14 11:27

@dani24687 Také jsem dala dítko chlapovi a nohy hore :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
13.4.14 11:31

Dopo jsme doma, ostrihali jsme prcka, varime obed, odpo spanek a ja pak mecheche s holkama :jazyk: a kluci sami doma, tak se nejak urcite zabavi ;) jestli nebude prset pujdou ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
13.4.14 11:32

Včera jsme byli na Velikonočním jarmarku, odpoledne potom na výstavě minerálů. Dnes proběhl zatím úklid, kuře v troubě a po obědě mají holky slíbené hřiště a potom jdeme k babičce :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
13.4.14 11:55
@Fima píše:
U nás se uklízí, vaří, žehlí a myjou okna. :mrgreen:

Je to tak napsané, jako by jsi to nedělala a udělalo se to samo. :mrgreen:

Jinak my jdeme na návštěvu k babičce a dědovi, aspoň bude malý vyset na krku někomu jinému. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.4.14 12:35

@Bačavelmistarý aha tak to kouknu az budu nekde v hrackarstvi, mi prijde ze pro ty nejmensi prcky tehle her moc neni, diky za tip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.4.14 13:05

Máme děti tenhle víkend u babičky, ale jinak v tyto dny by to bylo asi přebíhání dětí z tátovy dílny do máminy dílny šicí a kreatvní (popřípadě asistence v kuchyni u oběda). A pokud by se to drobet vybralo, jeli by s tátou někam na kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
13.4.14 19:57
@Naty12 píše:
@Marka76 :palec: Dobrý nápad, také se po něčem takovém poohlédnu

Tak jsme byly a paráda :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.