Co dnes budete dělat s 1,5letým?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@quinny koupila jsem to v hrackarstvi, je to taková miska s krmením, které se z ni umi samo vysypat a az se vysype, tak to pak všichni sbírají takovými kelímky, které jsou upravené jako psi hlava s tlamou. Malý by to hrál porad:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 Tak ať jste brzy v pořádku a můžete také vymýšlet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je hnusně, tak jsem si domluvila návštěvu, přijde kamarádka s dcerou, která je o rok starší, než ta moje.
Včera jsme byly v Olomouci v Šantovce, byla tam výstava dinosaurů
A před Šantovkou je fajn hřiště, byly jsme tam dvě hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Naty12 Děkujeme. Já doufám, že nás v pondělí pustí a paak zase budeme „řádit“ venku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budu mýt okna
… až mladší usne… kdyby se odpoledne vyjasnilo, půjdema na houpačky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Naty12 nic… venku prší, přítel je v práci a já dám za chvíli dítě spát a dorazí mi kamarádka na kafe a dáme si čínečku. Dneska relax a dítě se zabaví televizí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vařím (pečené kuře, rýže, vývar a musím upéct buchtu) a taťka s prckem „pracují“ na zahradě. Jak se synek vyspí, tak přijede babi s dědou na návštěvu na kávičku a tu buchtu co musím udělat
Takže doma, žádné akce, je tam ošklivo, poprchá a hlavně zima. Jo, jen teď ráno jsme pověsili na zeď dekorační síť na obrázky, tak mám radost, že je to konečně hotovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dopo jsme doma, ostrihali jsme prcka, varime obed, odpo spanek a ja pak mecheche s holkama
a kluci sami doma, tak se nejak urcite zabavi
jestli nebude prset pujdou ven
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera jsme byli na Velikonočním jarmarku, odpoledne potom na výstavě minerálů. Dnes proběhl zatím úklid, kuře v troubě a po obědě mají holky slíbené hřiště a potom jdeme k babičce
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fima píše:
U nás se uklízí, vaří, žehlí a myjou okna.
Je to tak napsané, jako by jsi to nedělala a udělalo se to samo. ![]()
Jinak my jdeme na návštěvu k babičce a dědovi, aspoň bude malý vyset na krku někomu jinému. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bačavelmistarý aha tak to kouknu az budu nekde v hrackarstvi, mi prijde ze pro ty nejmensi prcky tehle her moc neni, diky za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme děti tenhle víkend u babičky, ale jinak v tyto dny by to bylo asi přebíhání dětí z tátovy dílny do máminy dílny šicí a kreatvní (popřípadě asistence v kuchyni u oběda). A pokud by se to drobet vybralo, jeli by s tátou někam na kole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.