Co do bazénu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.6.20 08:54

Co do bazénu

Ahoj maminky, za měsíc jedeme s malou (rok) na chatu a nevim co ji mám pořídit do bazénu :nevim: jestli plovací vestu, pás a nebo nakrčník nebo něco jiného? Nějaké rady co se vám osvědčilo. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30901
27.6.20 08:57

Pas ne, ten je pro deti, co umi plavat, jen potrebuji lehkou dopomoc. Rocnimu neporizuj nic, jeho jedina pomucka jsi ty. Nejhorsi jsou z hlediska bezpecnosti ty kruhy se sedatkem uvnitr, to kdyz se ti prevrati velmi tezko obratis zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
27.6.20 08:59

Nejsem teda maminka jo, ale já bych jí koupila takový ten kruh nevím jaký se dělá ted, ale pamatuji si že byl žlutý a měl takový to sedátko ve vnitř pro menší děti, dělaly se i letadla s volantem, z toho ti nevypadne, pak bych jí koupila nějakou hračku do vody, třeba nějakou kachničku co ti poplave, nebo cokoliv do vody a v neposlední řadě aspon ze dva kloboučky a opalovací krém kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
27.6.20 09:00
@Cuddy píše:
Pas ne, ten je pro deti, co umi plavat, jen potrebuji lehkou dopomoc. Rocnimu neporizuj nic, jeho jedina pomucka jsi ty. Nejhorsi jsou z hlediska bezpecnosti ty kruhy se sedatkem uvnitr, to kdyz se ti prevrati velmi tezko obratis zpět.

jejda, tak nic :mrgreen: my jsme to měli na bráchy a v pohodě, ale chce to samozřejmně to dítě hlídat no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
27.6.20 09:01

@Mispulinek2323 Jo a jeste kloboucek idealne s plachetkou a plavecke tricko s dlouhym rukavem a UV filtrem, dela to treba Reima. Dite chyta slunicko jak z vrchu, tak odrazem od hladiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
27.6.20 09:04
@onajeblond píše:
jejda, tak nic :mrgreen: my jsme to měli na bráchy a v pohodě, ale chce to samozřejmně to dítě hlídat no

ale tak ono pokud je to v bazenu, kde dospely staci, tak to dite proste vyrve spodem, prusvih je, kdyz si to nekdo vezme na rybnik nedejboze do more adite si rodice posilaji mezi sebou v domeni, jak se nemuze nic stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.20 09:11

Takhle male deti se mi vetsinou placatily v nejakem detskem brouzdalisti bez niceho, do hlubsi vody jsem je brala na ruku. Az tak od dvou let rukavky. Vesta nebo pas se neosvedcily, dite to ruzne pretaci a meni moc teziste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.20 09:13

@Cuddy
Tak to je jasný :). Malá je zrzavá a po mě pěkně sejratá :lol: :lol: takže ji budu muset hodně hlídat před sluncem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.20 09:16

Zatím co jsme pořídili tak je “lodička” se stříškou, ale chtěla bych i něco navíc aby se tam plácala sama. Samozřejmě budu u ní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.20 09:45

@onajeblond
Kachničku do vody? má jich doma asi 9, ale nejhorší na tom je že žádná neumí plavat, všechny se obracejí :zed: :zed: :lol: :lol: jinak máme “lodičku” se stříškou a volantem. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
27.6.20 10:11

Ja měla na dceru kruh se sedátkem uvnitř a takovou jezdící rybu, do které si sedla a vozila se na hladině. Vždycky jsme to střídali. Bezpečně na 100% není nic, musíš tam byt furt a všechno bude dobry : ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
27.6.20 11:52
@Mispulinek2323 píše:
@onajeblond
Kachničku do vody? má jich doma asi 9, ale nejhorší na tom je že žádná neumí plavat, všechny se obracejí :zed: :zed: :lol: :lol: jinak máme “lodičku” se stříškou a volantem. ;) ;)

a sakra, tak nepodávat alkohol :D jo ale vzala bych aspon zjednua něco dokoupila, klidně i tu lodku, ale hlídat no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
27.6.20 15:09

Pro ročního mám swim trainer na blbnutí, když si ho s chlapem třeba posíláme a tak a pěnové rukavky a pas a rybicku na učení plavání. Jo a jeste vodní rs šátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí