Co do čokolády na zdobení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21896
8.12.18 23:28

Davam Omegu, docela maly kousek.Jen aby se trochu naredila cokolada.Vetsinou na veskere cukrovi spotřebuju tak ctvrt kostky, mozna ani to ne. Myslim, ze při te spouste masla,ze kterého cukrovi je, je tohle množství tuku zanedbatelne. Pochybuju, ze lze necim nahradit, aby cokolada pak zcela ztuhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
8.12.18 23:32
@Eemii píše:
Davam Omegu, docela maly kousek.Jen aby se trochu naredila cokolada.Vetsinou na veskere cukrovi spotřebuju tak ctvrt kostky, mozna ani to ne. Myslim, ze při te spouste masla,ze kterého cukrovi je, je tohle množství tuku zanedbatelne. Pochybuju, ze lze necim nahradit, aby cokolada pak zcela ztuhla.

Mi tak ani nejde o tuk, ale spíše o složení těchto ztužených tuku, nebude to žádná sláva :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.12.18 23:51
@Veru1987 píše:
Mi tak ani nejde o tuk, ale spíše o složení těchto ztužených tuku, nebude to žádná sláva :-).

Se ztuženým tukem je lesklejší. Ale dávám máslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.12.18 05:48

Kdyz dam do polevy pouze maslo, tak poleva v teple polevi a spini mi servir. tac. Je to proste maslo, ktere v teple povoli, pak jsem vytocena. Protoze to vypada na stole hnusne.
Takze davam kombinaci omegu na polevy a trochu masla. Aby to drzelo.
Nedelam moc cukrovi, kde je poleva. Mam asi dva nebo tri druhy macene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22844
10.12.18 10:33

Dávám omegu ;) @Kelsey přesně tak, máslo už taky nedávám z tohoto důvodu

@Veru1987 a nebo se prodávají polevy v sáčku, jen rozehřeješ a můžeš začít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
10.12.18 10:41

@Veru1987 Složení těch ztužených tuků je hnus :poblion: ale do polevy není nic lepšího. Taky se tam dává trošku, a na malinkém kousku malinko čokolády. Myslím, že to všichni přežijou. Se vším jiným ta poleva se maže a není lesklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí